Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Susanna – Castiglione del Lago

Familie villa til 8 personer der ligger på grænsen mellem Umbrien og Toscana nær Trasimeno-søen.

Villaen har privat pool og have og ligger kun ca 4 km fra sø-byen Castiglione del Lago.

total pris
Fra 809,-
total pris
Fra 809,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (8 sovepladser)

Max gæster 8

100 kvm, 3 soveværelser og 2 badeværelser

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på Toscana

 • Velholdt villa

 • Lækkert indrettet

Beskrivelse af Villa Susanna – Castiglione del Lago

Skøn 1-plans stenvilla stort set på grænsen mellem Umbrien og Toscana nær Trasimeno-søen. Vi er i Umbrien, men her er ikke langt til Toscana. Så vil du opleve begge regioner, så bor du perfekt her.

Villa Susanna er en af bare 3 hyggelige stenhuse, der hver har sin egen have og saltvandspool. Huset er det perfekte sted hvis I er en familie eller venner der rejser sammen. Huset er traditionelt bygget med stenvægge, olivengrønne skodder og røde tegltage. Livet leves udendørs her i regionen, og I kan grille, låne cyklerne eller bare hænge ud i skyggen på terrassen og læse en bog.

God placering til udflugter

De tre villaer ligger halvvejs mellem de antikke etruskiske byer Cortona og Castiglion del Lago. En kort køretur vil føre dig til den kendte kunstby Arezzo med sine mesterværker malet af Piero della Francesca, til de middelalderlige landsbyer Montepulciano i Toscana, Pienza og Lucignano samt Perugia.

Udflugterne fra Villa Susanna kan fx gå til den nærliggende landsby Castiglione del Lago nogle få km væk, en traditionel landsby på det der engang var den 4. ø i søen Trasimeno. Nu er øen vokset sammen med bredden, men den gamle bydel ligger der stadigt. I Castiglione del Lago er der hvert forår en stor dragefestival med tusindvis af drageflyvere. Beliggenheden af Villa Susanna er også perfekt i forhold til dagsture i bil til både Umbrien, Toscana og det knap så kendte Marche.

Lækker saltvands pool

I den store have omkring villaen er der bord, stole, parasol og grill, og der er installeret en meget flot pool (dim. 5×10 m., Dybde 1,50 m.).  Villaen har lokale og karakteristiske møbler af høj kvalitet og er udstyret med al moderne komfort, som fx opvaskemaskine, vaskemaskine, tv og en værdiboks.

Indretningen af Villa Susanna

Vi starter på verandaen, hvor der er et bord og stole. Indretningen indenfor er typisk for italienske boliger: Enkel og funktionel. Her er et lille køkken med opvaskemaskine og ovn, og lugter badetøjet af klor er her også vaskemaskine. Til børnene er der en lille legeplads og bordtennis – og der er selvfølgelig wifi til alle.

Indenfor er der stue/spisestue med køkken, dobbelt sovesofa og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med brusebad og vaskemaskine.

I køkkenet finder du Opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, fryser, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og udenfor er der grill, legeplads til børn, et bordtennisbord, cykler og endelig Wi-Fi.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 2/7 – 27/8 2022
Resten af året min. 3 nætter, fri ankomstdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 100 €
Mindre kæledyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Pool håndklæder kan bestilles til 3 € pr stk.
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 3 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der