Stay LocalStay Local
Glemt password?

Billeje i Rom

Billeje i Roms lufthavne

På trods af Roms uendelige muligheder, så flyver mange også hertil for hurtigt at komme videre, for Rom ligger perfekt strategisk i Italien. Det giver derfor tit også mening at flyve til Rom, når du skal til Toscana, Umbrien, Campania og store dele af Syditalien, hvortil der ingen direkte fly går fra Danmark. 

Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved Roms popularitet eller seværdighed, det er en by, som bare skal opleves. Men på trods af Roms uendelige muligheder, så flyver mange også hertil for hurtigt at komme videre, for Rom ligger perfekt strategisk i Italien. Det giver derfor tit også mening at flyve til Rom, når du skal til Toscana, Umbrien, Campania og store dele af Syditalien, hvortil der ingen direkte fly går fra Danmark. Her kan du blive klogere på mulighederne for billeje i Roms to lufthavne, Fiumicino og Ciampino.

Billeje i Fiumicino

Alle de store biludlejere har kontorer i Fiumicino, så du har frit valg på alle hylder. Det vil så godt som altid være en god idé at bestille bilen hjemmefra, hvis du ikke har usædvanlig gode forhandlingsevner… og tid. Alle biludlejningskontorerne ligger samlet i en bygning, der ligger omkring 10 minutters gang fra ankomsthallen. Der er god skiltning, så du finder dem let. Motorvejen ligger lige ved døren, så du kan være i Umbrien på et par timer og i Toscana på under tre timer.

Billeje i Ciampino

Også i Ciampino har du et godt udvalg af udlejningsfirmaer. Da lufthavnen er meget mindre end Fiumicino, er det endnu lettere og hurtigere at finde kontorerne. Lufthavnen ligger meget tæt på Roms store omfartsvej, så du kommer hurtigt videre til resten af Italien.

Mangler du et sted at bo i Toscana?

Pris pr. nat fra kr.570,-

Agriturismo il Pozzo – Capolona Toscana Italien

Agriturismo Il Pozzo er drømmen for børnefamilier, hvor de voksne samtidig får en livsnyderferie. Du får her alt: pragtfuld pool, dejlige lejligheder med egen terrasse, flot landskab, og mamma der laver uforglemmelig mad

Pris pr. nat fra kr.510,-

Agriturismo le Calle – Cinigiano Toscana Italien

Ægte bondegårdsferie med masser af dyr, økologisk produktion, pool, aircondition og tre gode lejligheder i det uspolerede sydvestlige Toscana

Pris pr. nat fra kr.494,-

Podere le Fornaci – Bucine Toscana Italien

Gården Podere le Fornaci ligger kort uden for den lille by Bucine midt i et bølgende landskab, som er præget

Få en gratis e-bog om maden i Toscana

Tilmed dig nyhedsbrevet og få e-bogen ‘Spis min gris’ om Toscanas vidunderlige køkken

– i nyhedsbrevet får du den bedste inspiration, underfundige historier, opskrifter og andet godt