Lup billeje
Billeje Italien
Ur billeje

Søg billig billeje

Søg billeje i 130 lande på 12.000 forskellige lokationer.

Spar penge på billeje

Spar op til 50% på billeje og forsikringer

Nemt og hurtig

Indtast den by eller lufthavn og nogle datoer så finder vi priserne til dig på få sekunder

De populæreste billeje destinationer i Norge

Billeje i Firenze

En dag i Firenze - 5 gode tips

Billeje i Pisa

Billeje i Pisa

Billeje i Rom

Rom gade italien

Billeje i Bologna

Billeje i Bologna

Dette er altid inkluderet i vores priser

  • Autohjælp
  • Fri kilometer*
  • Tyveriforsikring
  • Alle skatter
  • Ansvarsforsikring
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Gratis afbestilling
  • Lufthavnsafgifter
*Se aktuelle priser og betingelser i søgemaskinen

Hjælp til din billeje bestilling

Skal du have hjælp til din billeje bestilling, så kan du slå din booking op her og ændre eller annullere den.

Manage my Booking

Billeje Norge, lej en bil i Norge

Tag den ultimative selv-guidede ferie med en billeje i Norge! Norge har et fremragende motorvejssystem -måske et af verdens bedste – og det er grunden til at leje en bil i Norge er en så populær måde at rejse på, når du skal opleve vores nordiske nabo. Oplev rigdommen i dette lands historie og skønhed blandt kirker af sten og træ, fjorde og enorme naturparker. Hent din udlejningsbil i Norge i Gardermoen Lufthavn i Oslo og start din rejse med stil!

Oslo er sæde for Nobelprisen og et blomstrende kulturelt samfund – det ideelle sted at begynde din rejse til norge. Gå rundt i den tidligere olympiske landsby Lillehammer, eller udforsk Roan, hvor du finder ruinerne af en vikingby og marmorbrud.

Lej et bil i Norge og få et fascinerende glimt af bondelivet for århundreder siden, når du rejser til velbevarede gamle gårdboliger over hele landet.

Hvor kan jeg leje en bil i Norge?

I alle norske lufthavne, samt i rigtigt mange større byer kan du afhente din lejebil. I Oslo’s lufthavn, Gardermoen ligger biludlejnings skrankerne umiddelbart efter du er kommet ud fra paskontrollen.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Norge?

En tur til Norge er ofte planlagt i længere tid, og den sidste ting, du ønsker, er at blive offer for de uforudsigelige tidsplaner for kostbar offentlig transport. Gå væk fra den slagne vej og opdag den enorme naturlige skønhed i dette enestående land, udforsk betagende naturscenerier, der kun er tilgængelige med en billeje i Norge.

Kyndige rejsende ved, at du kan se og gøre mere under din rejse og få mest muligt ud af din tid i udlandet, selv når du er på et budget, med en biludlejning i Norge – en transportmulighed, der giver frihed og fleksibilitet. Start og slut hver dag i en komfortabel, ligesom ny udlejningsbil, og nyd at turnere med denne fantastiske nation i stil i hele din rejse. Nyd dagsture og afslappet kørsel gennem maleriske landskaber, når du lejer en bil i Norge med os. Fra udlejning af passagerbiler til chaufførtjeneste – vi er din leverandør af transporttjenester. Med os kan du arrangere din norske biludlejning med Hertz og Europcar for mindre end du betaler direkte til leverandøren!

Tips til billeje i Norge

Uanset hvilket mærke, model og prispoint du er interesseret i, gør Cartrawlers (der er vores samarbejdspartner) online reservationsmotor det nemt at leje en bil i Norge. Ikke kun lader vi vores kunder sammenligne pris, vi giver også oplysninger om hver lokal leverandør, så du kan se samlede kundevurderinger af den service, der leveres på den destination, du vælger. Hos os forstår vi, at når du booker en lejebil i Norge, er du mest interesseret i at få en hel del, men også at rejsende har brug for den ro i sindet, der kommer med at vide, at de vil blive behandlet retfærdigt ved ankomsten. Når du søger efter priser hos os, får du det fulde billede og har muligheden for at vælge den leverandør, der har den bedste pris og track record for premium lokal service. Gennemse vores omfattende lejebilflåde i Norge for at finde det ideelle køretøj til dit rejsebehov.

POPULÆRE SPØRGSMÅL OM LEJE AF EN BIL I NORGE

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Norge?

For at leje en bil i Norge skal du være mindst 19 år (alder kan variere efter bilkategori), og du skal have haft dit kørekort i mindst 1 år. Chauffører, der håber at leje en bil under 25 år, vil sandsynligvis skulle betale en “ung chaufførafgift” mellem 100 og 200 kr. om dagen. Den unge tillægsafgift er typisk begrænset til et maksimum på 7 eller 10 dage.

Minimumsalderen for lovligt at køre i Norge er 18. Selvom din teenager er en autoriseret chauffør i Danmark (fra 17 år), kan han eller hun ikke køre lovligt i Norge, medmindre han eller hun er 18 år.

Kan jeg køre min lejebil i andre lande?

De fleste lejebilkategorier kan køres overalt i Vesteuropa uden begrænsninger. På grund af forsikringsbestemmelser er der begrænsninger for luksusbiler i Norge og på rejser i visse lande.

Din guide til billeje i Italien – Vi sammenligner priserne fra alle de biludlejningsfirmaer, der er baseret i Italien.

Vi viser priserne fra de fleste førende biludlejningsfirmaer i Italien og lader dig vælge din biludlejning baseret på bedste pris og book i realtid. Vores priser er blandt de laveste der findes. Brug vores side og spar penge og nyd bekvemmeligheden ved at se alle leverandører og tilgængelighed i en sammenligning. Tour Italien med stil med biludlejning

Italien, officielt omtalt som republikken Italien, ligger i det sydlige Centraleuropa. Inden for Italien er der to uafhængige stater; Vatikanet og San Marino. Italien har over 60 millioner indbyggere og registreres som den 5. mest folkerige stat i hele Europa. Italiens hovedstad er Rom. Italien er kendt som oprindelsen af ​​den vestlige kultur, hvor kunst og historiske steder findes overalt i landet. Italien er også kendt for sit køkken, mode, regional og kulturel mangfoldighed såvel som for sine tendenser til motorcykler og luksusbiler.

Indrejse i Italien

Italien, der er medlem af Schengen-aftalen, har ingen kontrol med medlemslandene. Dette er med undtagelse af Irland, Bulgarien, England, Cypern samt Rumænien. Hvis der er et visum, der er udstedt til en besøgende i en medlemsland, kan det bruges til at indtaste alle de andre medlemslande i traktaten.

Ting at lave i Italien

Der er så mange gode aktiviteter, mens man er i Italien, fra ture til festivaler og frivilligt arbejde. Du kan også vælge at deltage i kunstklasser blandt andre udendørs aktiviteter. Du kan også besøge Vatikanet, der inkluderer søsterkapellet, Raphaels værelse samt Peterskirken.

Du kan også besøge det gamle Rom og colosseum; eller endda besøge Amalfi og Pompeji-kysten, Vatikanets museum blandt mange andre steder. Du kan også besøge den største og berømte springvand, Trevi-bjerget. For at opnå alt dette har du brug for en bekvem transportform, som uden tvivl er biludlejning.

Hoteller og restauranter i Italien

Italien kan beskrives som hjemstedet for nogle af verdens berømte retter. Nogle af de fine restauranter, som du måske ønsker at spise, mens du er i Italien inkluderer Pellicano-hotel, Enoteca Pinchiorri, Alberto Ciarla, Boeucc, papa Giovanni, Casanova-restauranten blandt mange andre.

De hoteller, som du måske ønsker at bo på i Italien, inkluderer villa san Michele i Firenze, villa d’Este i Comosøen, det fire sæsonhotel i Milano, il San Pietro di Positano i Positano, hotellet Cipriani i Venedig, San Clement-paladset resort og hotel i Venedig, blandt mange andre. Igen for at rejse rundt i Italien er biludlejning den bedste mulighed

Sorrento

Billeje i Italien

For at du skal være i stand til at turnere rundt til alle de spektakulære steder i dit eget tempo og bekvemmelighed, er det bedst at leje en bil. Der er mange lokale og internationale biludlejningsfirmaer i Italien, og du vil være sikker på at få en bil, der passer til dine behov og kørselsønsker.

Når du beslutter dig til billeje i Italien, skal du have et internationalt kørekort samt andre krav afhængigt af forskellige biludlejningsfirmaer.

Biludlejningsfirmaer i Italien tilbyder også nogle biler med GPS-systemer. Fordelen ved en GPS i en biludlejning er det faktum, at du får en chance for at gå næsten overalt uden at bekymre dig om at gå tabt. GPS’en i din udlejningsbil kan fx. lede dig tilbage til dit hotel, når du er færdig med din dags tur. Alternativet er en app på din Smartphone som fx Google Maps.

Du kan også leje en bil lige fra lufthavnen ved landing. De fleste biludlejningsfirmaer har kontorer i de fleste af lufthavnene i Italien og har gode muligheder for afhentning og aflevering af biler. Det anbefales altid at sammenligne biludlejningspriserne for de forskellige biludlejningsselskaber for at sikre, at du får de bedste priser.

Stay Local har priser fra alle betydende biludlejningsfirmaer og forhandler med de lokale agenturer i Italien for at tilbyde de bedste priser på billeje og service til alle steder i Italien. På denne måde ved du, at de altid vil modtage den bedste pris og service for deres udlejningsbil i Italien. På 3 minutter kan du sammenligne vores priser og booke din biludlejning i Italien, mens du finder ud af, at vi normalt er meget billigere end at booke direkte med agenturerne.

Brug for en flybillet?

Vi sælger ikke flyrejser, men hvis du skal bruge en flybillet, kan du nemt søge den frem her.