Rundrejser i Skotland

Grupperejser og Rundrejser med guide

Grupperejser med Explore

Vi tilbyder mange af de grupperejser som Explore laver i samarbejde med lokale arrangører. Explore arrangerer rejser til mere end 120 lande i hele verden, mens vi her hos Stay Local overvejende holder os inden for Europa. Alle grupperejser er i små grupper og har i gennemsnitlig 12 personer pr. tur og meget dygtige rejseledere. Alle rejseledere taler engelsk. På alle Explore’s rejser betaler solo- /singlerejsende ikke ekstra, hvis det er fint at dele værelse med en af ens eget køn. Der er oftest også en mulighed for at bestille et enkeltværelse mod et tillæg.

For at du kan få den bedste ferie, har vi udvalgt nogle lande, vi kender. Derfor kan du heller ikke komme til alle verdens lande, men de få udvalgte.

I næsten 40 år har Explore Worldwide været en pioner inden for sit felt, og organiseret ture, vandreture, cykelferier, safari og ekspeditioner over hele verden. Deres ekspertise og mange års erfaring garanterer en meningsfuld og spændende ferie, og uanset hvilken rejse du vælger fra det brede udvalg af spændende rejser, venter uforglemmelige oplevelser, møder med nye kulturer, landskaber og mennesker på dig. Alle over 14 år kan rejse.

Sådan finder du din egen opdagelsesrejse

På denne side finder du et udvalg af vores mest populære Grupperejser. Explore har næste 500 rejser, og dem kan du finde på Explores engelske hjemmeside. Hvis du finder en rejse på Explores hjemmeside, som du gerne vil på, så kan vi naturligvis hjælpe dig med at arrangere den, til samme pris som på Explores hjemmeside. Vi kan derudover finde fly og forlænge dit ophold, hvis du er interesseret i det. Alt sammen pakket sammen i en pakkerejse, der er garanteret af Rejsegarantifonden.

Toscana vinmark

Gruppe og Rundrejser i Italien

Oplev Italien sammen med andre eventyrlystne, der har lyst til at udforske Støvlelandet.

19.595,-

Apuliens højdepunkter


Du starter i Bari, hvorefter vi fortsætter til Altamura. Turen fortsætter mod hulerne i Matera, og en oste- og vinsmagning i Alberobello. Derefter olivenoliesmagning i Otranto, før du tager videre til Lecce. Priser er incl. flybilletter