Stay LocalStay Local
Glemt password?

Rejser til Campania og Amalfikysten

Stay local i Campania

Campania er bedst kendt for den populære kyststrækning Amalfikysten, men denne region i Syditalien har i virkeligheden meget mere at byde på. Her får du stabilt, varmt sommervejr, strande i alle afskygninger, fra klipper til brede sandstrande, bjerge, naturreservater, kultur og historie, Italiens bedste brød, mozzarella og fisk og skaldyr i verdensklasse.

Campania – Amalfikysten, græske ruiner, guddommelige strande

Selvfølgelig er Amalfikysten ikke til at overse, og dette smukke område er absolut et besøg værd. I samme område, på den Sorrentinske halvø, finder du også Sorrento, en populær ferieby, som ligger guddommeligt. Herfra kigger du over på regionens hovedby Napoli, som ligger klods op ad vulkanen Vesuv. Napoli har et noget blakket ry, og det er synd, for denne vidunderligt smukke by har alt at byde på, og den er på ingen måde så usikker, som mange guidebøger påstår. Du må ikke gå glip af et besøg til Napoli. Fra Amalfi, Sorrento og Napoli kan du også sejle til øerne Capri, Ischia og Procida på dagsture.

Historiske oplevelser

Campania er desuden et sandt mekka, når det kommer til historiske oplevelser, med Pompei som den absolutte stjerne, men også Herculaneum er et besøg værd. Besøg også templerne i Paestum. I Napoli kan du blandt andet se den underjordiske by, en spændende (og dejlig sval) guidet tur.

Mad og vin i Campania

Campania er især berømt for mozzarella, som stammer herfra, men også citroner, brødkransene taralli, fisk og skaldyr og selvfølgelig den napolitanske pizza står højt på listen. Regionen producerer også ganske fine vine, solmodne grøntsager, velsmagende pølser og skinker samt himmelske søde sager og kager.

Hotel Rivage Sorrento pool
Pris pr. nat fra kr.810,-

Hotel Rivage – Sorrento Campania/Amalfikysten Italien

Hotel Rivage er et ganske udemærker 3 stjernet hotel der egner sig fint til nogle dages ophold i Sorrento. Hotellet

Hotel Santa Lucia Minori facade
Pris pr. nat fra kr.370,-

Hotel Santa Lucia – Minori Campania/Amalfikysten Italien

Leder du efter et lille hyggeligt familieejet hotel hvor servicen er i top, så overvej Hotel Santa Lucia. Vi er

Hotel Club due Torri by night
Pris pr. nat fra kr.1.000,-

Hotel Club due Torri – Maiori Campania/Amalfikysten Italien

Hotel og residence Club due Torri ligger panoramisk i udkanten af Maiori. Hotellet er særdeles kendt blandt danskere, idet mange

Palazzo Ferraioli Atrani Amalfikysten Teresse sol 10% Rabat
Pris pr. nat fra kr.1.080,-

Palazzo Ferraioli – Atrani Campania/Amalfikysten Italien

Palazzo Ferraioli er en charmerende bygning fra det tidlige 20. århundrede i Atrani, en smuk fiskerlandsby lige uden for Amalfi.