Villa Casa Oriella, Marche

Feriehus i Toscana og Marche med privat pool

Skal du have hjælp til at finde den rigtige villa i Italien?

Skriv eller ring til os, vi hjælper gerne med at finde din drømmevilla til ferien i Italien. Vi svarer tilbage til dig indenfor 24 timer. Skriv gerne hvornår det er bedst at fange dig.

  Feriehus i Toscana og Marche – med privat pool kun til dig

  Er det luksus at leje sit eget feriehus med privat pool?

  Nej, det er ikke luksus. Det er rigtigt skønt at have sit eget hus og ikke skulle dele swimmingpoolen med andre gæster på området. Der er ingen kamp om liggestolene, og der er da oftest også liggestole til alle. Så det er kun kampen om at komme først i poolen til en morgendukkert inden morgenmaden. Prismæssigt har feriehusene – eller villaerne – oftest fået skyld for at være dyre.

  Toscana er efter manges mening nok den mest kendte region i Italien, og specielt på området for ferieboliger er Toscana meget kendt. Imidlertid har naboregionen Marche også en del villaer. Marche minder på mange måder lidt om Toscana. Du har de samme bølgende bakker her som Toscana er så kendt for. Til gengæld er der tættere til bjergene, der er tættere til vandet og forholdet mellem pris og kvalitet er helt klart i Marches favør.

  Der er dog noget længere til de kendte byer som San Grimignano og Greve in Chianti, men så kan Marche byde på Urbino eller den skønne lille Middelalderby Torre di Palme. Vinen er knapt så verdenskendt, men den smager skønt og der er rigeligt af den til en billigere penge end i Naboregionen.

  Villa-Mandorlo Toscana Italien
  Pris pr. nat fra3.426,-

  Villa Mandorlo – Arezzo
  Toscana Italien

  Vil du kombinere det luksuriøse med det miljørigtige? Villa Mandorlo giver dig 10 sovepladser, pragtfuld have med pool, aircondition og meget mere, samtidig med at du bor som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård

  Pris pr. nat fra1.294,-

  Villa Anna – Pievebovigliana
  Marche Italien

  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Hvad er prisen på et feriehus med egen pool ?

  Vi har villaer ned til omkring 6.000 kr. for en uge i juli måned til ca. 3-6 personer. Vi kan også finde et luksus hus med plads til 20-25 personer til 50.000 kr. Det er helt op til dig, hvad du vægter højst. Naturligvis koster bekvemmelighed – er aircondition et must, kryber prisen lidt opad. Kan du undvære det og måske også en vaskemaskine, så er feriehuset klart billigere. Når du sammenligner priserne, så husk at se på prisen pr. person – specielt hvis i er flere familier der tager af sted, for så kan feriehuset i Toscana eller Marche oftest godt konkurrere på prisen i forhold til en god vingård eller som den hedder på italiensk, en agriturismo.

  Villa med privat pool i Montepulciano, Toscana

  Villa il Poggiarone, Toscana

  Stor villa med plads til 14 personer beliggende i bakkerne kort fra vinbyen Montepulciano. Her får du masser af udsigt, privat pool, wi-fi og fuldkommen fred fra den pulserende verden

  Pris pr. nat fra1.521,- VÆLG

  Villaer i Toscana: Hvad kan du forvente dig?

  Rigtig mange villaer i Toscana er istandsatte gamle bondehuse. De er smukke og maleriske, men ved istandsættelsen har man ikke i alle tilfælde tænkt på så mange badeværelser, mange gerne vil have i dag. Du kan altid regne med en god pool og en dejlig have med bord, stole og grill. I dag er moderne komfort som opvaskemaskine, vaskemaskine og ikke mindst wi-fi også tæt på obligatorisk. Aircondition er derimod en sjældenhed: Den anses som overflødig i gamle huse på landet.

  Vælg den rigtige villa i Toscana

  Gør det selv har sin charme, men de professionelle er til af en grund. Tal derfor med os, når du skal vælge din villa i Toscana. Vi har overblikket over mulighederne. Vi kender både villaerne og Toscana. Vi tør faktisk godt sige, at vi kender Toscana langt bedre end Danmark. Vi har været langt flere gange i Volterra end i Viborg, flere gange i Siena end i Skanderborg, ja selv opholdt os længere tid i Firenze end på Frederiksberg.

  Spørg os om villaer og Toscana, om muligheder og umuligheder: Vi er her for det samme. Du kan også finde din villa på vores søgemaskine og bestille online.

  Lækker villa i Toscana

  600 kvadratmeter villa til 18 personer med pool og kæmpestor have. Du befinder dig på en bakketop med flot udsigt på grænsen mellem Umbrien og Toscana

  Pris pr. nat fra2.136,- VÆLG

  Toscana

  Marche

  Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

  ENIT – det italienske statslige turistbureau
  Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
  Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

  Ofte stillede spørgsmål om villaer i Toscana

  Hvornår kan man checke ind?

  Normalt er Italienske feriehuse udlejet lørdag til lørdag, og der er et forholdsvis fast tidsrum hvor du skal være på stedet. Oftest er det mellem 15 og 19, men kan variere fra hus til hus.

  Hvor i Italien er der villaer?

  Der er flest villaer i Marche og Toscana i Midtitalien. Du skal oftest lidt væk fra kysten og ind i landet for virkelig at finde mange villaer. Det er også her der er færrest turister og mest fredeligt, så du får den autentiske italienske feriehus oplevelse.

  Hvordan bestiller jeg et feriehus

  Det er nemt. Du går ind på vores hjemmeside og finder de datoer du vil rejse og det feriehus du kunne tænke dig. Enten bestiller du på hjemmesiden ellers sender du os os blot en mail. Der er et depositium på ca. 20-30% der skal betales når feriehuset er bekræftet fra Italien, resten skal betales 2 måneder før ankomst.