Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Baglio San Nicola – Naro

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Egen olivenolie

  • Rustik ældre gård

  • Tæt på Tempeldalen

Hvis du er på udkig efter en ferie på det ægte Sicilien, langt fra turisthorderne i Taormina og Cefalu, så er den sydvestlige del af øen og Baglio San Nicola et rigtigt godt stop på vejen. Her på den sydvestlige del af Sicilien venter der mange oplevelser. Du har den berømte Tempeldal med de fantastiske græske templer en halv time væk, og det samme er de sydlige strandområder.

Marta står klar i receptionen til at byde jer velkomne på Baglio San Nicola. Vi er på landet i det sydvestlige Sicilien, hernede er der meget landbrug og San Nicola er ingen undtagelse. Familien dyrker deres egen gode olivenolie, abrikoser, granatæbler med mere. Det er en typisk Siciliansk gård, fra den sidste del af 1800 tallet, der er nænsomt renoveret og hvor den familiære atmosfære er prioriteret. Standarden er ikke luksus præget, men til gengæld autentisk og med meget værdi for pengene.

Dejligt udeområde

Der er gratis Wi-fi i fællesområderne, men du skal være opmærksom på, at dækning og hastighed er begrænset som de fleste steder i Italien. Der er solsenge til fri afbenyttelse i haven, ligesom der er et par lånecykler på stedet. Poolområdet er hyggeligt og omgivet af oliven og palmetræer, og det er også her restauranten ligger. Det er muligt at tilkøbe halvpension, enten som frokost eller aftensmad, eller som en madpakke service, hvor du kan få noget mad med til dagens udflugter.

Gode udflugtsmuligheder

Kører du mod vest kommer du til Agrigento og den meget berømte tempeldal eller Valle dei Templi der er opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er et af de mest berømte arkæologiske områder på Sicilien – og iøvrigt et af de største i verden. Her kan du gå en tur blandt de 7 fantastiske tempelruiner omgivet af oliventræer og mandellunde. Er du lidt til “gamle sten” er dette sted et must-see når du er på denne del af Sicilien, det fås simpelthen ikke bedre i Italien. Lidt længere mod syd, er der mulighed for at komme en tur i havet. Det sydvestlige Sicilien har nogle af øens bedste strande, og der er flere små områder, hvor det er muligt at købe lidt mad samt få en tur i bølgen blå. Samtidigt ligger den vestlige del af Sicilien indenfor køreafstand.

Enkle men komfortable værelser

Der er kun 9 værelser på San Nicola og da bygningen er gammel, er alle værelserne unikke, de fleste er i et plan, andre i to etager. På flere af værelserne kan du bo 3-5 personer. Det er muligt at få en opredning til en ekstra person, det koster ca. 270 kr. pr. nat for voksne og 170 kr. for børn under 12 år. Værelserne har eget badeværelse med bruser og toiletartikler. Deruover er der minibar, aircondition og Wi-Fi. Morgenmad er inkluderet i prisen. Morgenmaden består af en typisk Italiensk morgenmadsbuffet med juice, frisk frugt hvor flere af dem er egenproduktion, de typiske italienske kager, brød, cornflakes, yoghurt, ost og æg mm.

Prisniveau

684 - 1.710 kr. pr. værelse pr. dag

Skiftedag

Fri skift, minimum 1 nat

Tilgængelige Boliger

Baglio San Nicola Værelse Nicchia

Værelset der er ca 20 kvm. har en dobbeltseng og en enkeltseng samt et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er fint møbleret i rustik stil og har en terrassedør der vender ud til den indre gård. Værelset har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

Baglio San Nicola værelse botti

Værelset der er ca 20 kvm. har en dobbeltseng og en enkeltseng med en mulighed for en 4. soveplads, samt et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er fint møbleret i rustik stil og har en terrassedør der vender ud til den indre gård. Værelset har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

Baglio San Nicola

Værelset der er ca 20 kvm. har en dobbeltseng og en enkeltseng med en mulighed for en 4. seng, derudover et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er fint møbleret i rustik stil og har en terrassedør og et vindue der vender ud til den indre gård. Værelset har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

Baglio San Nicola

Værelset der er ca 40 kvm. er nyrenoveret (2018) og har en dobbeltseng og en enkeltseng samt en mulighed for en opredning til en 4. person. Derudover et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er fint møbleret i rustik stil og har en terrassedør der vender ud til den indre gård. Værelset har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

 

Baglio san nicola værelse PAGLIERA

Værelset der er ca 30 kvm. har et værelse i stueetagen med 3 enkeltsenge og 1 salen er en dobbeltseng. Der er et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er fint møbleret i rustik stil og har en terrassedør ud til den indre gård samt et vindue på 1. salen der vender ud mod oliventræerne bagved gården. Værelset har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

Baglio San Nicola

Suiten er ca. 40 kvm. og består af to rum hver med en dobbeltsenge og en enkelt seng samt et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Suiten er fint møbleret i rustik stil og har en terrassedør der vender ud den private terrasse med et bord og stole og udsigt til oliventræerne. Suiten har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

Baglio San Nicola

Værelset der er ca 20 kvm. har en dobbeltseng og et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er rustikt møbleret og har en terassedør der vender ud til den indre gård samt et vindue ud mod det omkringliggende landskab. Værelset har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

Balgio San Nicola værelse

Værelset der er ca 20 kvm. har en dobbeltseng og en enkeltseng samt et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er fint møbleret i rustik stil og har en terrassedør der vender ud til den indre gård samt et vindue (der er placeret i ca 2 meters højde) og vender ud mod det omkringliggende landskab. Værelset har Wi-Fi, minibar, aircondition samt et TV.

Baglio San Nicola

Værelset der er ca 20 kvm. har en dobbeltseng og et badeværelse med bruser, bidet og toilet artikler. Værelset er rustikt møbleret og har en terassedør ud til den indre gård samt et vindue ud mod det omkringliggende landskab. Værelset har Wi-fi, minibar, aircondition samt et TV.

Faciliteter

  • Aircondition
  • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
  • Pool
  • Restaurant
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo