Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Casa al Bosco – Volterra

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Du kan leje hele gården

 • Skønne udeområder

 • Central beliggenhed i Chianti

Du får en fantastisk beliggenhed blandt de skønne bølgende bakker tæt på Volterra. Her er fire dejlige autentiske lejligheder med have og swimmingpool.

Du bor lidt væk fra alfarvej, ca. 4 km fra den nærmeste by. Det er en skøn afsondret område og det sikrer et yderst afslappende miljø væk fra alle folkemængderne.

Lejlighederne er alle restaureret og møbleret i typisk rustik toscansk stil med synlige bjælker i træ og terracottagulve. Hver lejlighed har sit eget private udendørs område med bord og stole til spisning. Tre lejligheder er til gæster, og en er beboet af de imødekommende ejere.

Stor have og pool

Ude i haven har du en vidunderlig udsigt og her ligger infinity poolen også. Poolen er 6 × 12 meter med en dybde 1,45 meter), og mens du ligger og daser i poolen, kan du nyde den  vidunderlige udsigt. Det er det perfekte sted at slappe af. I haven er der også en grill som du kan benytte.

Her i hjertet af Toscana er alle de velkendte Toscanske byer, Pisa, Firenze, Lucca og Siena i en overkommelig køreafstand indenfor en times. I nærheden af Agriturismo Casa al Bosco er der de fascinerende historiske byer som Volterra (10 km væk), San Gimignano med middelalderlige tårne, Certaldo (fødested for Giovanni Boccaccio), Vinci (Leonardo da Vinci). Der er mange muligheder for cykelruter, vandreruter eller hyggelige køreture i området.

Restaurant på Casa al Bosco

I restauranten kan der være op til 50 personer velkommen, så de lokale kan også godt komme forbi. Det skal du normalt ikke være ked af, for det er et kvalitetstegn. I restauranten kan du smage nogle typiske menuer fra lokalområdet omkring Volterra som Zuppa Volterrana, den berømte Bistecca Fiorentina og specialiteter som vildsvin eller fasan. Alt dette fremstillet ved hjælp af ingredienser fra lokalområdet. Selvfølgelig er der en en god Chianti fra en nærliggende producent på vinkortet og stedets egen ekstra jomfru olivenolie. Du kan på forespørgsel bestille morgenmad og sågar halvpension. Kontakt os for mere info.

Lejlighederne på Agriturismo Casa al Bosco

Der er som sagt 3 lejligheder på Agriturismo Casa al Bosco med ialt 20 sengepladser der er fordelt i lejlighederne Frederico, Roberto og Granaio. Du kan enten leje dem alle sammen eller enkeltvis. Der er en 4. lejlighed, der ligger på husets bagside. Den bebos af gårdens ejer. Ejeren bruger ikke poolen, når der er gæster, så derfor kan du sagtens sammenligne Agriturismo Casa al Bosco med en villa.

Skiftedag

Lørdag-lørdag

Check-ind / check-ud

17:00 - 19:30 / afrejse senest kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Mindre kæledyr (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 100 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring (obligatorisk) 80-100 € (afhænger af lejlighed)
Barneseng: 3 € per dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

granaio

Lejligheden er på 95 kvm  og ligger i stueetagen. Rummelig stue med køkkenhjørne (ovn, komfur, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister); 3 soveværelser med dobbeltsenge; 3 badeværelser med bruser. Desuden en vaskemaskine.

Roberto

Lejligheden er 69 kvm og ligger i stueetagen. Den indeholder en stue med køkkenhjørne (ovn, komfur, køleskab med fryser, brødrister, kaffemaskine) og pejs. Et soveværelse med dobbeltseng (queensize-seng), et soveværelse med 2 enkeltsenge; et badeværelse med bruser. I lejligheden er der vaskemaskine og tv.

Federico

– 160 kvm – 1. sal. Lejligheden ligger på 1. sal og er 160 kvm. Lejligheden indeholder et køkken med pejs (køleskab med fryser, 4 kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister); rummelig spisestue med tv; et soveværelse med dobbeltseng (dobbelt på anmodning) med en baby seng; et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng; et soveværelse med dobbeltseng (dobbelt på anmodning) og en enkeltseng; et badeværelse med brusebad og vaskemaskine samt yderligere et badeværelse med badekar.

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo