Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Il Molino Antico – Spoleto

Agriturismo il Molino Antico ligger i det grønne umbriske landskab.

Omgivet af smukke bakker med vinmarker og olivenlunde, og her er en misundelsesværdig ro i landskabet så Il Molino er perfekt til rundrejsen eller parferien. Børn er nu også meget velkomne.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden Zaffiro

Max gæster 6

4+2 sovepladser, ialt 115 kvm.

Zaffiro er en lejlighed sammensat af en bred stue med udsigt over vingården og oliventræer, køkken og pejs. Der er 2 soveværelser (queensize-seng og enkeltværelse), 2 badeværelser med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, komfurer, kaffemaskine og service.

Lejligheden Tormalina

Max gæster 4

4 sovepladser, ialt 80 kvm.

Tormalina er en lejlighed sammensat af en bred stue, køkken. Der er 2 soveværelser (queensize-seng) med udsigt over swimmingpoolen, 1 badeværelse med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, tallerkener, komfurer og kaffemaskine. Første sal ved ekstern trappe adgang.

Lejligheden Topazio

Max gæster 2

2 sovepladser, ialt 55 kvm.

Topazio er en lejlighed bestående af stue, køkken, 1 soveværelse (queensize-seng), nem adgang (stueetagen), 1 badeværelse med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, komfurer, fade og kaffemaskine.

Lejligheden Smeraldo

Max gæster 4

4 sovepladser, ialt 95 kvm.

Smeraldo er en lejlighed sammensat af en bred stue, køkken, pejs. Der er 2 soveværelser (queensize-seng og dobbeltværelse) med udsigt over swimmingpoolen og haven, 1 badeværelse med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, komfur, opvaskemaskine, service og kaffemaskine.

Lejligheden Morganite

Max gæster 4

4 sovepladser, ialt 90 kvm.

Morganite er en lejlighed sammensat af en bred stue med køkken og pejs med udsigt over vinmarker og oliventræer. Der er 2 soveværelser (queensize-seng), 1 badeværelse med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, tallerkener, komfurer og kaffemaskine.

Lejligheden Eliodoro

Max gæster 2

2 sovepladser, ialt 60 kvm.

Eliodoro er en lejlighed bestående af stue, køkken, 1 soveværelse (queensize-seng), 1 badeværelse med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, tallerkener, komfurer og kaffemaskine.

Lejligheden Ambra

Max gæster 2

2 sovepladser, ialt 55 kvm.

Ambra er en lejlighed bestående af stue, køkken, 1 soveværelse (queensize-seng), nem adgang (stueetagen), 1 badeværelse med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, tallerkener, komfurer og kaffemaskine.

Lejligheden Acquamarina

Max gæster 5

4+1 sovepladser, 80 kvm.

Acqua Marina er en lejlighed bestående af stue, køkken, 2 soveværelser (queensize-seng) med udsigt over dejlige vinmarker, oliventræer og swimmingpoolen, 1 badeværelse med bruser. Køkkentilbehør er køleskab, ovn, tallerkener, komfurer og kaffemaskine.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Familieejet vingård

 • Fabelagtige lejligheder

 • Det autentiske Umbrien

Beskrivelse af Agriturismo Il Molino Antico – Spoleto

Agriturismo il Molino Antico ligger i det grønne umbriske landskab.

Omgivet af smukke bakker med vinmarker og olivenlunde, og her er en misundelsesværdig ro i landskabet.

Molino Antico er familieejet af familien Campanella, og de har altid gjort en stor indsats for at arbejde, med passion i alt hvad de foretager sig. Denne passion har ført til skabelsen af denne smukke vingård, med speciel tanke til dem, der ønsker at slappe af, nyde livet og opdage den autentiske umbriske natur. Som de selv siger: Ro, hjertelighed, kærlighed til vores område, er nøgleord for os. Og kan jeg tilføje, en god kvalitet feriebolig og udelukkende super gode anmeldelser fra deres tidligere gæster.

Molino Antico er beliggende på landet og herfra er det nemt at nå flere hyggelige umbriske byer, så som Spoleto, Bevagna, Montefalco, Spello og Marmore-vandfaldene. Området ligger lidt udenfor de normale gængse turiststømme, og for dig der har prøvet Assisi og Perugia området, bør prøve dette hyggelige og autentiske hjørne af Umbrien. Det er meget typisk, at dig der har opdaget Umbrien, gerne vil tilbage hertil, og dermed ofte vælger en knapt så turistpræget område, som fx Valnerina for Molino Antico ligger.

Vinsmagning, naturligvis. Du kan besøge vingården, Colle Uncinano, og få en vinsmagning af deres vine. Smukke gåture i vingården for at forstå forskellen på druerne, besøg på vingården og i naturligvis en vinsmagning. Mere end 6 forskellige typer vine inklusive en spumante hvis du har lyst til det.

Besøg på gården, hvor du kan se dyrene og også hvordan man laver ost!

Takket være den lokale ”jæger” får du muligheden for direkte at prøve en af de vigtigste aktiviteter i Umbrien, trøffeljagten. Takket være skoven og markerne omkring er det muligt at prøve eventyret “hvordan man opdager en trøffel!” Aktiviteterne vil tage 2-3 timer og det vil være muligt at arrangere en frokost med trøffelretter.

Yoga for børn og voksne. Yoga er en af ​​de ældste discipliner, og den forbinder krop og sind. Takket være den store have udenfor, midt i ren afslapning omgivet af naturen, kan du få en yogatime for børn og/eller voksne.

Ridning, Den bedste måde at opdage naturen på. Stier, skove og dal omgivet af betagende landskaber.

Kunne du tænke dig at prøve en uforglemmelig oplevelse? Rafting er løsningen! På Corno-floden, mellem Cascia og Norcia. Du kan bestemme, om du vil bruge 1 time eller 2! Perfekt også til børn!

Indretningen af lejlighederne

Der er ialt 8 lejligheder på Molino Antico, de spænder fra 2 personer og op til 5 personer. Det er særdeles velindrettede og er bygget i samme stil som de traditionelle gårde var i sin tid. Blot med mere moderne bekvemmeligheder.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag i højsæsonen

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Morgenmad
Slutrengøring
Wi-Fi

Betales lokalt

Sengelinned og håndklæde skift dagligt 12 €
Ekstra seng kan arrangeres ca. 30 €
Barneseng (skal bestilles) 10 € pr. nat
Mindre kæledyr (skal bestilles) 10 € pr. ophold.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der