Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Vecchio Gelso – Ortezzano

Økologisk vingård centralt i Regionen Marche, ikke langt fra kysten og Fermo.

Restaurant og mulighed for madlavningskursus, opvarmet pool og både lejligheder og hot3elværelser. Du får alt det du skal bruge på Vecchio Gelso.

total pris
Fra 800,-
total pris
Fra 800,-

Tilgængelige Boliger

Dobbeltværelse

Max gæster 2

Dobbeltværelse med dobbeltseng, badeværelse mm. Det er muligt mod tillægsbetaling, at tilføje en eller to ekstrasenge i værelset. Prisen er incl. morgenmad. Hel og halvpension kan tilkøbes.

Bemærk: Tilgængelighed kan ikke garanteres før Vecchio Gelso har accepteret. Prisen er en angivet ca. pris.

Lejlighed til 4 personer

Max gæster 4

Der er to lejligheder til hver 4 personer. Lejlighederne er 2 værelses og består af et soveværelse med dobbeltseng, samt en stue med en sovesofa til 2 personer.

Bemærk: Tilgængelighed kan ikke garanteres før Vecchio Gelso har accepteret. Prisen er en angivet ca. pris.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Både værelser og lejligheder

 • Restaurant på stedet

 • Masser af dyr og smukke landbyer

Beskrivelse af Agriturismo Vecchio Gelso – Ortezzano

Økologisk vingård centralt i Regionen Marche, ikke langt fra kysten og Fermo.

Restaurant og mulighed for madlavningskursus, opvarmet pool og både lejligheder og hot3elværelser. Du får alt det du skal bruge på Vecchio Gelso.

I hjertet af Val d’Aso ligger Agriturismo Vecchi Gelso, med hyggelige indrettede indrettede værelser og lejligheder. Her kan du slappe af i den opvarmede pool, spise mad i restauranten, der er drevet af familien, der også ejer Vecchio Gelso. Her på steder hjælpes alle, med at gøre dit ophold så hyggeligt og behageligt som muligt.

Gården er idag stadigvæk en producerende gård, her laves alt fra olivenolie, dyrehold og lokale afgrøder dyrkes på markerne. De samme afgrøder som restauranten baserer sit menukort på.

Der er rigtigt mange muligheder for aktiviteter i dette område af Italien. Du kan naturligvis nyde livet ved poolen eller tage på cykelture eller gåture gennem markerne, tilbringe dage ved havet eller i bjergene og kløfterne i Sibillini eller ved Conero, i grotterne i Frasassi eller Gran Sasso, besøge de nærliggende middelalderlandsbyer og de smukkeste byer i Marche (Ascoli, Fermo, Offida, Recanati og Urbino.)

Placeringen betyder, at du ikke har lagt til middelalderbyerne, fx Ripatransone, Offida (berømt for sine blonder) og Acquaviva Piceno. Riviera delle Palme (Grottammare og San Benedetto del Tronto, begge tildelt 2009 Blå Flag for rene strande) ligger 30 km væk og kan nås på cirka 25 minutter i bil.
Det er omkring 40 minutters kørsel til Ascoli Piceno (40 km), en by med stor historisk og kunstnerisk interesse med en af de smukkeste pladser i Italien. Fermo, med sine romerske cisterner og forunderlige Duomo, er også et besøg værd.

Agriturismo Vecchi Gelso er et smukt restaureret gammelt bondehus. Ved at bruge de traditionelle materialer har man bevaret det originale, naturlige udseende, samtidig med at den er blevet gjort mere komfortabel, så den lever fint op til de krav man med rette kan stille i dag.

Indretningen af lejligheder og værelser

Der er også et billardrum med sofaer til læsning; brætspil; en dejlig have; og en opvarmet swimmingpool (14×6 meter) nær komplekset og møbleret med senge, stole og parasoller. Der vil bliver trukket et glastag henover poolen i ydersæsonerne, så vandet kan holdes varmt.

Agriturismo Vecchi Gelso har en restaurant, som serverer typiske lokale retter, lavet med kun de fineste produkter fra Val d’Aso og, når det er muligt, fra sin egen produktion, som hovedsageligt producerer grøntsager og frugt og opdrætter husdyr. Glutenfrie måltider er tilgængelige.

Agriturismoen har 2 lejligheder og 8 elegant indrettede værelser, alle udstyret med badeværelse, minibar, tv og aircondition.

Skiftedag

Juli/August: Kun skiftedag lørdag i lejligheder. Værelser min. 3 nætter.
Resten af året minimum 3 nætter.

Check-ind / Check-ud

15:00 - 19:00 / Inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Parkering
Slutrengøring

Betales lokalt

Vaskemaskiner (fælles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.