Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Angelina Residence – Maiori

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Moderne lejligheder med altan

 • Tæt på stranden

 • Tæt på restauranter

De blå lejligheder i Angelina Residence i Maiori er en stor favorit og elsket af vores kunder. Lejlighedskomplekset ligger helt ud til den fine strand i byen, og i gå-afstand til restauranter, supermarkeder og butikker. Ja selv færgerne til de andre byer på Amalfikysten ligger lige ved siden af, så du har alt hvad du skal bruge lige uden for døren.

Strandferie på verdens smukkeste kyst

Lejlighedskomplekset Angelina Residence har den bedste beliggenhed i hovedbyen på Amalfikysten, Maiori. En af områdets største og bedste strande ligger lige neden for bygningen, og der er kun et par minutter til bådene i havnen og de hyggelige restauranter i byen.

Foretrækker du eller dine børn en pool frem for strandferie, så er der også adgang til dét på området. Angelina Residence er med andre ord det perfekte udgangspunkt for både solo rejsende, par og dig der skal på familieferie. Uanset om du kun vil nyde stranden eller planlægger udflugter til de andre gudesmukke byer der hænger på klipperne længere oppe og nede af kysten, så er lejlighederne her et rigtigt godt udgangspunkt.

Husk dit eget badehåndklæde – og hvis du gerne vil dyppe i poolen skal du bære badehætte, som så mange andre steder i Italien.

Lejlighederne på Angelina Residence

Spis morgenmaden på din egen altan, eller på restaurantens – valget er dit. De rene og moderne lejligheder har alle køkken med alt du skal bruge til at tilberede dine egne måltider, men vil du gerne have en fridag fra gryderne så er der masser af gode muligheder i byen. Lejlighederne kan fås som studios, som er 1-værelses lejligheder til 2 personer, eller som 2-værelses lejligheder med plads til op til 5 personer (en dobbeltseng og en enkeltseng i soveværelset og en sovesofa i stuen). Selvom selve huset er en kende uchamerende, og typisk det som vi hos Stay Local viger udenom, så er lejlighederne klassisk moderne italienske. Stedet her hed tidligere Santa Tecla Apartments, og var utroligt populært i Danmark, da man her til fornuftige penge kunne få en familieferie på Amalfikysten med stranden få 100 meter væk. Lejlighederne er blevet opgraderet lidt og nu fremstår de pæne og velfungerende.

Lejlighederne vender både mod havet og mod byen, men alle har balkon og air conditioning. Angelina Residence har egen parkeringsplads, som det koster 15 euro at parkere på per dag.

Skiftedag

Min. 2 nætter i hele sæsonen

Check-ind / check-ud

14-21:00 / Inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned (ugentlig skift)
Wi-Fi
El, gas og vand
Slutrengøring
Aircondition (juni – september)

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 150 (refunderes ved afrejse)
Babyseng 5 € (skal bestilles)
Parkering 15 € pr. dag (skal bestilles)
Vaskemaskine & tørretumbler (fælles – seperat betaling)
Kommunal turistafgift

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo