Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Bella Vista – Scala

Hvem ville du nyde et glas prosecco med på denne fantastiske terrasse? Der er en bjergtagende udsigt over Amalfikystens smukke bjerge i en af de ældste landsbyer i området, Scala.

Vi er i Scala, nabobyen til den mere kendte Ravello. Begge byer ligger ca. 400 meter oppe i bjergene over Minori og Amalfi. Scala er en af de ældste byer i området og slet ikke så turistmæssigt overrendt, som nogle af de andre byer kan være - ikke mindst Ravello og Amalfi. Her kan du virkelig dyrke udsigten og roen og bare nyde livet med morgenkaffen på terrassen eller prosecco'en mens solen går ned ude mod vest og byerne lyser op på bjergskråningerne.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smuk by

 • By og havudsigt

 • Stille by

Beskrivelse af Bella Vista – Scala

Bella Vista lever helt op til navnet

Hvad ellers kan man kalde denne lejlighed? Bella Vista betyder direkte oversat fra italiensk “smuk udsigt”, og det er lige det du får her. En stor terrasse på ca 20 kvm og en lejlighed på ca. 85 kvm. Egentlig er det næsten en privat villa med pool du får her, for der er kun en anden lejlighed i huset.

Lejligheden er beliggende i den del af Scala der hedder Campidoglio, der oprindeligt var sin egen lille landsby, men hørte til Scala, da Campidoglio ikke havde egen selvstændig kirke. Ifølge de gamle overleveringer blev området grundlagt i det fjerde århundrede af skibbrudne romere på vej til Konstantinopel. Imidlertid dette ikke historisk bevist. Selve Scala er ikke ret stor men byen ligger på toppen af bjerget, så der er en del hårnålesving og kuperet terræn, der kun gør byen endnu mere charmerende. Derfor er der også knapt to km til torvet hvis du er i bil, men kun ca. 1,2 km hvis du følger stierne, og det gør du, for det er her du virkelig oplever det rigtige Amalfikysten…. Nærmeste restaurant ligger ca, 400 meter fra huset.

Lejligheden Bella Vista

Lejligheden består af 2 dejlige soveværelser med dobbeltsenge, har i et lille barn med kan vi også arrangere en babyseng. Derover er en stue med køkken og spiseplads, samt udgang til den møblerede terrasse med den her helt fantastiske udsigt. Yderligere er det et badeværelse med brus. Lejligheden har skrående tage, som det også fremgår på billederne, derfor er det ikke muligt at stå oprejst helt ude i hjørnerne, men det er der taget højde for i indretningen. Der er mulighed for aircondition mod betaling.

Skiftedag

Lørdag-lørdag
I ydersæsonerne kan der arranceres kortere ophold mod en merpris. Kontakt os.

Check-ind / check-ud

15-20:00 / Inden 10:00
Check ind mellem 20 og 22 kan arrangeres mod merpris. Kontakt os.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift, ekstra skift € 20)
Wi-fi
El, gas og vand
Ejeren tilbyder parkering på betalings parkering i Scala (inkluderet)

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 200 (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring € 50
Obligatorisk rengøring midt på ugen € 30
Ekstra rengøring (hvis ønsket) € 15 pr. time
Aircondition / opvarmning 0,40 € pr. KwH
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med European ERV og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pietra di Luna – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Pietra di Luna - Maiori
  Hotel Pietra di Luna har været en favorit blandt danske rejsende i mange år, og sådan er det heldigvis stadig.

  Hotel Villa Romana – Minori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Du som bor på Hotel Villa Romana, kan besøge Chiesa di Santa Lucia (0,2 km) og Chiesa di San Michele

  Residence La Casarella – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Residence La Casarella - Ravello
  Given the close proximity of popular landmarks, such as Villa La Rondinaia (0.0 mi) and Convento Frati Minori Conventuali S.Francesco