Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Borgo del Silenzio – Volterra

Grønne bakker, gyldne nuancer og runde æteriske former: dette er det landskab, du finder på din ferie i Lajatico, fødestedet for tenoren Andrea Bocelli. Velkommen til Borgo del Silenzio

Vi er lige syd for den smukke Toscanske by Volterra. Nogle kender området omkring Lajatico, som  Andrea Bocelli's fødested og stedet hvor han holder sin årlige koncert på Teatro del Silenzio (stilhendes teater). Du kan faktisk se teatret i det fjerne ca. 6 km væk, men du skal tættere på for at høre koncerten.

total pris
Fra 824,-
total pris
Fra 824,-

Tilgængelige Boliger

Villa Marina (10 sovepladser)

Max gæster 10

Villa Marina er ca. 250 m². Her er der en stue, 3 soveværelser med dobbeltseng, 2 enkeltværelser og 1 værelse med køjeseng og 5 badeværelser. Hertil et stort køkken med køleskab og fryser, mikrobølgeovn, komfur samt en terrasse med borde og stole samt grill. Der er privat parkeringsplads og pool samt børnepool.

Villa Ludovica (12 sovepladser)

Max gæster 12

Villa Luduvica er ca. 300 m². Her er der en stue, 6 soveværelser og 6 badeværelser. Hertil et stort køkken med køleskab og fryser, mikrobølgeovn, komfur samt en terrasse med borde og stole samt grill. Der er privat parkeringsplads og pool samt børnepool.

3-værelses lejligheden Ciliegio (8 sovepladser)

Max gæster 8

Lejligheden er i to etager. I stueetagen er der en stue med to sovepladser i en sovesofa og et køkken med spiseplads. Der er udgang til terrassen fra stuen. På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng og to badeværelser med bruser. Lejligheden har aircondition og vaskemaskine.

3-værelses lejligheden Gelsomino (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden er i to etager. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne og to sovepladser i en sovesofa. Der er udgang til terrassen fra stuen. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med køjeseng samt badeværelse med bruser. Lejligheden har aircondition og vaskemaskine.

3-værelses lejligheden Papavero (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden er i to etager. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne og to sovepladser i en sovesofa. Der er udgang til terrassen foran indgangen. På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejligheden har aircondition og vaskemaskine.

3-værelses lejligheden Ginepro (5 sovepladser)

Max gæster 5

Lejligheden er i to etager. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne og to sovepladser i en sovesofa samt badeværelse med bruser. Fra stuen er der udgang til terrassen. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng badeværelse med bruser. Lejligheden har aircondition og vaskemaskine.

2-værelses lejligheden Olivo (4 sengepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er i to etager. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne og to sovepladser i en sovesofa. Herfra er der udgang til terrassen. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse bruser. Lejligheden har aircondition og vaskemaskine.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fred og ro

 • Aircondition

 • Centralt i Toscana

Beskrivelse af Borgo del Silenzio – Volterra

Grønne bakker, gyldne nuancer og runde æteriske former: dette er det landskab, du finder på din ferie i Lajatico, fødestedet for tenoren Andrea Bocelli. Velkommen til Borgo del Silenzio

Vi er lige syd for den smukke Toscanske by Volterra. Nogle kender området omkring Lajatico, som  Andrea Bocelli’s fødested og stedet hvor han holder sin årlige koncert på Teatro del Silenzio (stilhendes teater). Du kan faktisk se teatret i det fjerne ca. 6 km væk, men du skal tættere på for at høre koncerten.

Som navnet antyder, er der fredeligt herude på landet. Nyd øjeblikke af fred omgivet af det toscanske landskab. Slap af til de dejlige lyde af fuglekvidren og de søde lyde fra dine børn, der griner og hygger sig ved poolen. Samtidig er du max. en time væk fra stort set alle de mest populære turistmål i Toscana.

Skønt for børnefamilier – og alle os andre

Poolen har en børneafdeling, og der er god plads til alle. Her er kun 7 lejligheder på gården og to pools til deling. Du har det smukkeste vue udover området syd for Volterra der varierer efter årstiderne. Borgo del Silenzio er bestemt ikke kun en sommerferie destination, her er skønt på alle tidspunkter om året. Der er varme i lejlighederne, så tag bare vandrestøvlerne på og tag på efterårsferie i Toscana.

Borgo del Silenzio lever op til sit navn. Du er et stykke fra den nærmeste by, så stedet er mest til jer der ikke vil gå hjem fra en restaurant tæt på, men mest jer der laver mad derhjemme i lejligheden. Inden for 5 km finder du dog indkøbsmuligheder, men du skal have fat i bilen. Om sommeren er Borgo del Silenzio perfekt til børnefamilierne, men når børnene er sendt retur i skole (og i Italien er det sidst i august), så er stedet virkeligt et sted hvor du kan slappe af og nyde naturen.

Lejlighederne på Borgo del Silenzio

Alle lejligheder ligger i enten stueplan eller første sal. Her er Wi-Fi der dækker hele stedet også indenfor. Alle lejligheder har aircondition, køkken med ovn/mikroovn og egen overdækket terrasse – der er møbleret og har grill.

Du kan enten leje en eller flere af lejlighederne, men der er også mulighed for at leje hele gården (excl. de to villaer).

Du kan også på i en luksus villa

Borgo del Silenzio har 2 separate villaer, der begge ligger på området; Ludovica og Marina. Begge villaer har privat poo, privat parkering og masser af plads til hele familien. Villa Ludovica er ca. 300 m2 og Villa Marina er ca. 250 m².

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 22/5 - 25/9 - 2021, resten af året min. 3 nætter.
Mulighed for kortere ophold med tillæg på 8-10% af prisen pr. nat. Kontakt os for mere info.

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af gas og vand
Wi-Fi i fællesområder

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 55 – 65 € pr. lejlighed – 120 € for villaerne
Forbrug af el 20 € pr. dag
Sengetøj og håndklæder 10 € pr. sæt
Barneseng og højstol: 20 € per uge (skal bestilles)
Opvarmning: 13 € pr. dag
Mindre husdyr er velkomne 50 € pr. uge (skal bestilles)
Sen / tidlig checkin (kl. 19-23) 50 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Lajatico

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk