Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Borgo San Luigi – Monteriggioni

Borgo San Luigi er så nedsænket ind i det toscanske landskab, som man netop forestiller sig hjemmefra. Jeg lover dig, du bliver ikke skuffet

Det er faktisk lidt svært at finde Borgo San Luigi, men når du så finder indkørslen og kører op af den lille vej mellem  cypresserne, pinjetræerne og oliventræerne, så bliver du ikke skuffet.

total pris
Fra 645,-
total pris
Fra 645,-

Tilgængelige Boliger

Enkeltværelse

Max gæster 1

Dobbeltværelse, som enkeltværelse, dvs. du har en dobbeltseng og alt det som der er på dobbeltværelserne men prisen er for 1 person.

Suite med terrasse

Max gæster 2

Op til 4 sovepladser, lækker suite med 2 rum, himmelseng og stue. Gratis Wi-Fi, Tv, hårtørrer etc. samt hyggeligt balkon bygget i gamle sted. Suiten er på 1. sal af en lille stentrappe, så den er på ingen måder egnet for gangbesværet.

Prisen er for 2 personer.

Dobbeltværelse Prestige med terrasse

Max gæster 2

Op til 4 sovepladser, dobbeltseng med 2 ekstra opredninger, privat badeværelse med brus og badekar, Wi-Fi, Tv. Prisen er for 2 personer.

Dobbeltværelse Superior

Max gæster 3

3 sovepladser, dobbeltseng og en ekstra opredning hvis i er 3, privat badeværelse med brus og badekar samt terrasse. Wi-Fi, Tv. Prisen er for 2 personer.

 

Dobbeltværelse Classic

Max gæster 2

2 sovepladser, dobbeltseng, privat badeværelse med brus og badekar, Wi-Fi, Tv

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Kæmpe pool

 • Virkeligt lækkert sted til par ferie

 • Mulighed for cykelleje eller ride på heste

Beskrivelse af Borgo San Luigi – Monteriggioni

Midt inde i skoven, midt i en stor park, hvor bygningerne falder naturligt ind ligger Borgo San Luigo. Selve hovedbygningen er fra ca. 1700-tallet, og har den rustikke byggestil, som er så typisk for de toscanske huse fra den tid.

Borgo San Luigi har karakter af et hotel, men er nærmere en resort-lignende landejendom, med de gamle bygninger, et par lidt mere moderne tilbygninger, en stor park med en kæmpe pool samt en restaurant “La Limonaia” der bestemt er et besøg værd. Alene morgenmaden står lysende klar i min erindring, selvom det trods alt er nogle år siden jeg har boet her.

Du kan deltage i en række forskellige sportsgrene på denne rige, resort-lignende landejendom. Der er en tennisbane og en fodboldbane. Tag på quad-cykling eller ridning og udforsk det omkringliggende landområde, og har du cykel med, indbyder landskabet til cykelture blandt de bløde toscanske bakker, med vingårdene nærmest tilfældigt drysset ned i landskabet.

Borgo San Luigi har et venlig og imødekommende personale, som kan organisere ture eller udflugter, hvis fantasien her i central Toscana trænger til et frisk pust.

Indretningen af værelserne på Borgo San Luigi

Alle værelser er af høj kvalitet med antikke møbler og møbler i toscansk stil. Værelserne har udsigt over enten vingården eller bjergene, nogle har rustikke pejse, historiske fresker eller toscanske himmelsenge. Næsten alle værelser har have eller balkon. Her er skønt og fredfyldt.

Stedet er rustikt og toscansk for alle pengene, det gælder også de små toppede natursten der er på fællesarealerne, så klapvogne, kørestole og høje hæle er ikke den bedste kombi her 🙂 Men uanset det, så er det et sted jeg gerne vender tilbage til.

/Flemming

Skiftedag

Minimum 2 nætter

Check-ind / check-ud

15-21:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Pool og liggestole
Morgenmad
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wi-Fi

Betales lokalt

Babyseng € 12 pr. dag (skal bestilles)
Mindre kæledyr € 12 pr. dag (skal bestilles)
Tennisbane leje
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk