Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Casa San Luca – Praiano

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Den smukkeste udsigt

  • Moderne lejlighed

  • God terrasse

Casa San Luca er en dejlig lys 3 værelses lejlighed med en fantastisk terasse med den smukkeste havudsigt. Den ligger i den lille by Praiano i den vestlige ende af Amalfikysten.

Casa San Luca er beliggende mellem byerne Amalfi og Positano. Amalfikysten er kendetegnet ved de stejle bjerge, der falder direkte ned i havet. Casa San Luca fanger virkelig Amalfikystens skønhed med sin fantastiske udsigt og det er oplagt at tage en dejlig gåtur langs havet i dette område.

Amalfikysten og Praiano

Praiano er en af de smukke små landsbyder der kommer som perler på en snor når du kører fra den ene ende af Amalfikysten til den anden ende. Du kommer lettest rundt ved at benytte bybusserne, der afgår ca. 100 meter fra lejligheden. Der findes en busplan, som de følger, men i højsæsonen kan der være meget trafik på vejene som gør det nærmest umuligt at følge planen. Omvendt har busser forkørselsret mange steder, så de er oftest et bedre alternativ end bilen. Din bil kan parkeres enten på en offentlig betalingsparkering til ca. 2-3 € i timen, eller lidt længere væk på en gratis parkeringsplads (hvis der ellers er plads).

Lækker lys lejlighed

Lejligheden der er 90 kvm, er spartansk møbleret i lyse farver og indeholder en en stor kombineret opholds-og spise stue med en sofa og fuldt udstyret tekøkken med køleskab, ovn og mikroovn. Der er to soveværelser begge med dobbeltsenge, det ene soveværelse har adgang til et enkeltværelse med badeværelse. Der er yderligere et badeværelse i lejligheden. Badeværelset har en bruser samt en vaskemaskine. Der er aircondition og Wi-Fi i lejligheden.

Terrasse med havudsigt – fås det bedre?

Lejlighedens absolutte favoritrum er den 80 kvm store terrasse med både skygge og sol og en helt igennem fantastisk havudsigt. Terrassen er møbleret med et bord og stole, samt en parasol og nogle liggestole. Vi gætter på det er her du kommer til at opholde dig mest.

Lejligheden ligger op ad en trappe med ca 40 trin, derfor kan den ikke anbefales til gangbesværede. Der en en købmand ca. 100 meter væk, stranden ligger ca 1,5 km væk ad en sti, eller 4 km med bybussen. Restauranter, barer og butikker er i nærheden inden for 5 – 10 mins gang.

På anmodning kan vi arrangere en italiensk kok, der er til rådighed til meget rimelige priser. Hvis i ønsker dette, vil det være en god ide at vi får det at vide ved bookingen, så i kan få booket kokken.

Skiftedag

Lørdag-lørdag fra 29/5 til 2/10 2021
Det er muligt at arrangere kortere ophold, mod mer pris

Check-ind / check-ud

15-20:00 / Inden 10:00
Check ind mellem 20 og 22 kan arrangeres mod merpris. Kontakt os.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-fi
El, gas og vand
Lejligheden skal afleveres i opryddet stand og skrald skal være fjernet

Ikke inkluderet i prisen

Depositum 250 € ved ankomst (refunderes ved afrejse)
Opvarmning
Aircondition (varm eller kold) 70 € pr. uge
Slutrengøring 80 €
Kommunal turistafgift

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

  • Aircondition
  • Kaffemaskine
  • Køleskab
  • Max. 3 km til (lille) by
  • Opvaskemaskine
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo