Stay LocalStay Local
Glemt password?

Grand Hotel Excelsior – Amalfi

Grand Hotel Excelsior er et godt 4 stjernet hotel beliggende på en klippetop med fabelagtig udsigt over Amalfi by. Den smukke klassiske bygning er indbegrebet af italiensk elegance, og fra terrassen og restauranten kan du nyde synet af hele kysten nedenfor.

Elegant italiensk 60’er stil nær Amalfi

Dette smukke klassiske hotel ligger højt placeret på klipperne over Amalfi by med den smukkeste udsigt fra terrassen. Her kan du nyde poolen og den tidsløse elegante atmosfære før du tager den gratis bus ned og nyder en god middag i Amalfi by. Praktisk at du ikke selv skal køre, hvis du gerne vil smage de gode italienske vine!

Udover stor morgenmadsbuffet har hotellet også egen restaurant hvis du gerne vil nyde en hjemmeaften og spise udendørs med den gode udsigt som tilbehør – og det er helt oplagt at smutte en tur forbi Grand Hotel Excelsiors internationale bar, hvis du har lyst til at nyde en aperitif før eller efter middagen.

Hotel med strandbar

Stranden ligger lige nedenfor på kysten og også her hjælper hotellet med transport til deres helt egen strandbar ”Mare Club”. Her kan du nyde dagen på en solstol mens personalet serverer kolde drinks og snacks. Så bliver livet ikke bedre!

Værelserne på Grand Hotel Excelsior

Du kan ikke gå til Amalfi by men der er kort afstand i bil eller med den gratis shuttlebus. Hotellet tilbyder dobbeltværelser med mulighed for en ekstra seng, hvis det bestilles på forhånd. Prisen på værelset inkluderer morgenmad.

Der betales for solstole på den private strandbar. Husk at strandene på Amalfi ikke altid består af sand, så et par badesko kan være praktiske.

Skiftedag

Fri skiftedag, minimum 3 nætters ophold

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Aircondition
Wi-Fi
Shuttlebus til stranden og Amalfi by
Morgenmad
Liggestole på terrassen
Parkering (offentlig, udenfor hotellet, kan ikke bestilles)

Betales lokalt

Adgang til strand samt liggestole ved strand
Kommunal turistafgift

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
In Campania – den officielle turistorganisation i Campania
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Ledige værelser

Faciliteter

  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo