Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Club due Torri – Maiori

På Hotel Club Due Torri har du en af de bedste panoramaudsigter på hele Amalfikysten. Det familieejede hotel ligger enestående smukt i udkanten af Maiori, og der er swimmingpool på tagterrassen. Her finder du også hotellets restaurant, og der er balkon og havudsigt på alle værelser.

Maiori er en by med masser af lokalkolorit. Den ligger midt på Amalfikysten og tæt på flere af de andre hyggelige byer. Der er et stort udvalg af gode restauranter, små butikker og så har den Amalfikystens længste strand. Fra den lille havn kan du tage på udflugt med båd langs kysten, som regnes for at være én af de smukkeste i hele verden.

total pris
Fra 1000,-
total pris
Fra 1000,-

Tilgængelige Boliger

Panorama værelse

Max gæster 2

Op til 4 personer.

Tillæg for 3 & 4 person er 310 kr. pr. person pr. nat. Skriv venligst på bestillingen hvis der skal bestilles ekstra senge.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk udsigt

 • Godt udgangspunkt for ture

 • Moderne lejligheder

Beskrivelse af Hotel Club due Torri – Maiori

Hotel Club Due Torri er bygget ind i klipperne

Hotellet, som er bygget direkte ind i klipperne, ligger ud til kystvejen, uden at du dog skal bekymre dig om trafikstøj. Der er ca. 200 meter ned til centrum, og du kan gøre turen på ca. 5 minutter til fods, eller du kan tage den lokale bus, som stopper næsten lige uden for døren.

Fra kystvejen træder du direkte ind i hotellets hyggelige reception, hvor der også er internet-point og wi-fi. Med elevator kører du op til værelserne, som ligger på 5, 6 eller 7. sal. Alle dobbeltværelser har balkon eller en lille have, hvorfra der er direkte havudsigt. Værelserne har forskellig størrelse og indretning, men alle har privat bad, aircondition, wi-fi, TV, telefon, minibar, værdiboks og hårtørrer.

I hotellets bar kan du nyde en kølig drink på terrassen, hvis ikke du foretrækker poolbaren på taget på 8. sal, hvor du også finder hotellets restaurant. Det er her du spiser morgenmad, og når vejret er godt, kan du sidde ude på terrassen, mens du nyder den fantastiske udsigt. Der er også mulighed for at spise middag på hotellet, og fra tid til anden er der underholdning med napolitansk folkemusik.

Værelserne på Hotel Club Due Torri

Due Torri har været en favorit blandt danske gæster i mange år, for her får du rigtig meget for pengene. Officielt har hotellet 4 stjerner, – og vi kan med sindsro give den eventyrlige udsigt mod Ravello og havet mindst 5 stjerner. Men selv om hotellet renoveres løbende, skal du dog ikke forvente nogen former for luksus, og håndværksmæssige overspringshandlinger kan forekomme, ligesom en del værelser er meget enkelt indrettet.

Skiftedag

Min. 7 nætter 1/8 - 31/8 2020
Resten af året min 3-5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Aircondition
Wi-Fi
Morgenmad
Liggestole på terrassen

Betales lokalt

Adgang til strand samt liggestole ved strand
Parkering € 15 pr. dag (skal bestilles)
Halvpension 270 kr. pr. person pr. dag uden drikkevarer (skal bestilles)

Faciliteter

 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  900,-

  Hotel Bonadies – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Bonadies - Campania Amalfikysten
  Bo i ”Krøyers vinstue” på den hyggelige Piazza Fontana i centrum af Ravello Hotel Bonadies er en del af historiens
  Pris pr. nat fra
  684,-

  Hotel Sole – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Sole - Campania Amalfikysten
  Bo midt på havnepromenaden i Maiori med udsigt over havet og bjergene. Hotel Sole er et hyggeligt lille hotel, som

  Hotel Lidomare – Amalfi
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Lidomare - Campania-Amalfikysten
  Bo på et lille hyggeligt hotel i centrum af Amalfi med balkon og havudsigt. Hotel Lidomare er en af Amalfis