Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Lido La Perla Nera – Stresa

Drømmer du om at bo lige ud til Maggioresøen? Så er Hotel Lido La Perla Nera noget for dig.

Hotel Lido La Perla Nera ligger tæt på centrum, men alligevel i meget naturskønne omgivelser. Derudover er der kun 30 meter til den nærmeste strand.

total pris
Fra 951,-
total pris
Fra 951,-

Tilgængelige Boliger

Dobbeltværelse (3 personer)

Max gæster 3

3 personer, 15-19 kvm, 1 soveværelse, 1 badeværelse, balkon eller terrasse.

Dobbeltværelse (2 personer)

Max gæster 2

2 personer, 15-19 kvm, 1 soveværelse, 1 badeværelse, balkon eller terrasse.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på Maggioresøen

 • Tæt på den hyggelige by Stresa

 • Ingen lørdagsregel i højsæson

Beskrivelse af Hotel Lido La Perla Nera – Stresa

Bo bare 20 meter væk fra Maggioresøen.

Drømmer du om at bo lige ud til Maggioresøen? Så er Hotel Lido La Perla Nera noget for dig.
Hotel Lido La Perla Nera ligger tæt på centrum, men alligevel i meget naturskønne omgivelser. Derudover er der kun 30 meter til den nærmeste strand.
Hotel Lido La Perla Nera er et hyggeligt hotel med dejlige udendørsområder, hvor du bl.a. finder en græsplæne med solstole og parasoller. Derudover har hotellet en skøn indendørspool hvor du også finder solstole, som du er velkommen til at benytte.
Hvis du alligevel ønsker at bruge tid ved en udendørs pool, er dette selvfølgelig også muligt. Hotellet har nemlig en aftale med Hotel Astoria, der ligger kun 900 meter væk fra Hotel Lido La Perla Nera. Hotel Astoria har en udendørs pool (14 x 7 meter), et tyrkisk bad og et fitnessområde, og alle disse faciliteter er du velkommen til at benytte, når du bor på Hotel Lido La Perla Nera.

Hotel Lido La Perla Nera ligger kun 900 meter uden for centrum af den skønne by Stresa. I Stresa finder du et udvalg af skønne restauranter med lækker italiensk mad, samt hyggelige cafeer. Derudover finder du små, finurlige butikker, der sælger lækre varer produceret i lokalområdet.
Ønsker du at besøge Italiens 2. største by, nemlig Milano, er dette også muligt når du bor på Hotel Lido La Perla Nera. Milano ligger nemlig bare 90 km væk fra hotellet, og kun 700 meter væk fra hotellet ligger den nærmeste togstation med gode forbindelser til bl.a. Milano.
Når du bor på Hotel Lido La Perla Nera, bor du kun 20 meter væk fra Maggioresøen, og 30 meter væk fra den nærmeste strand. På Maggioresøen foregår der også en masse forskellige vandaktiviteter, som du kan prøve kræfter med. Der er eksempelvis dykkerture, jetski og sejlture.

Indretningen af Hotel Lido La Perla Nera

Hotel Lido La Perla Nera er et skønt hotel med kun 36 værelser. Når du bor på Hotel Lido La Perla Nera, har du mulighed for at vælge imellem 2 forskellige typer værelse – et dobbeltværelse til 2 personer og et dobbeltværelse til 3 personer.

Dobbeltværelset til 2 personer er et skønt værelse der afhængig af værelset er mellem 15-19 kvadratmeter. Værelset består af et soveværelse samt et badeværelse. I soveværelset finder du en behagelig dobbeltseng. Fra sengen kan du se det TV som værelset også indeholder. Når du bor på dette værelse, har du også mulighed for at regulere temperaturen med værelsets aircondition.
På badeværelset finder du en bruser samt et velfungerende toilet og håndvask.
Værelset har også enten en terrasse eller altan, hvor du kan sidde og drikke din morgenkaffe mens du nyder udsigten over den skønne have samt den flotte sø.

Dobbeltværelset til 3 personer ligner dobbeltværelset til 2 personer fuldstændig, udover at der er en ekstra opredning til den 3. person.

Skiftedag

Fri ankomstdag, og min 2 nætter.

Check-ind / Check-ud

Fra 14:00 / kl. 12:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder
Aircondition
Parkering
Mindre kæledyr (max 40 cm.)
Indendørs pool
WiFi (i fællesområder)

Betales lokalt

Barneseng: 10 €
Kommunal turistskat

Fandt du ikke den rigtige feriebolig?

Se andre ferieboliger ved Gardasøen

Andre muligheder for ferieboliger i Norditalien

Se ferieboliger og villaer i Piemonte, Lombardiet eller Veneto.

Drømmer du om at holde ferie ved Middelhavet?

Se ferieboliger i Ligurien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Viale Lido 15, 28838 Stresa

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  1.706,-

  Villa Sparina Resort – Gavi
  Piemonte Italien

  Bo midt i Piemontes grønne vinmarker i gåafstand til restauranter. Villa Sparina Resort ligger midt i de smukke bakker omkring
  Pris pr. nat fra
  1.636,-

  Hotel San Rocco – Ortasøen
  Piemonte Italien

  På Hotel San Rocco bor du med udsigt over den smukke Ortasø. Drømmer du om at bo i centrum af