Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

La Vecchia Sassa – Montaione

La Vecchia Sassa lægger op til klassisk autentisk Toscana ferie i bakkerne ved Montaione

Her finder du charmerende og autentiske lejligheder i kort gåafstand til en lille by. Din Toscana ferie kan kun blive en succes her.

total pris
Fra 782,-
total pris
Fra 782,-

Tilgængelige Boliger

3-værelses lejligheden Orciaia (3 sovepladser)

Max gæster 3

Orciaia er ca. 49 m² og ligger på et forhøjet stueplan. Lejligheden har en stue og køkkenhjørne med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab og kaffemaskine. Dertil et soveværelse med dobbeltseng og åben pejs, et soveværelse med en enkeltseng og et badeværelse med bruser. Lejligheden har en stor terrasse med bord, stole og parasol. Aircondition kan tilkøbes.

3-værelses lejligheden Raffaello (4 sovepladser)

Max gæster 4

er et selvstændigt lille hus på 80 m² beliggende ca. 50 meter fra poolen. Huset er har mulighed for aircondition (mod ekstra betaling) og består af stue med pejs og køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med brus. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og endnu et badeværelse med brus. Lejligheden har privat have og terrasse med bord, stole, parasol og en grill.

3-værelses lejligheden Limonaia (4 sovepladser)

Max gæster 4

Limonaia er ca. 80 m² og ligger i stuen. Lejligheden har en stue med pejs og køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab og kaffemaskine. Dertil et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole, parasol samt en grill.

3-værelses lejligheden Granaio (4 sovepladser)

Max gæster 4

Granaio er ca. 80 m² og ligger på første sal. Lejligheden har en stue med pejs og køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab og kaffemaskine. Dertil et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole og parasol.

3-værelses lejligheden Etrusco (4 sovepladser)

Max gæster 4

Etrusco er ca. 91 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med åben pejs og køkken med konfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab og kaffemaskine. Dertil soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, det ene med bruser, det andet med badekar. Lejligheden har terrasse med bord, stole og parasol.

2-værelses lejligheden Convivio (2 sovepladser)

Max gæster 2

Convivio er ca. 45 kvm. og ligger på et forhøjet stueplan. Lejligheden består af stue med køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brus. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole og parasol.

3-værelses lejligheden Scuola (4 sovepladser)

Max gæster 4

Scuola er egentligt et selvstændigt lille hus på ca. 69 kvm. fordelt på to etager. I stuen er der stue og køkkenhjørne med konfur, ovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine samt et badeværelse med bruser. På første salen er der et soveværelse med dobbeltseng, et lille soveværelse (børneværelse) med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser. Lejligheden har privat terrasse på første sal, med bord, stole og parasol.

4-værelses lejligheden Belvedere (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden er ca. 80 m² og ligger på første sal i selve Iano, ca. 80 meter fra gården i en byejendom. Lejligheden er har aircondition og er indrettet med en stue med køkkenafdeling med komfur, ovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. Hertil to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge samt tre badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole, parasol og skøn udsigt.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på en by

 • Charmerende lejligheder

 • Fantastisk udsigt

Beskrivelse af La Vecchia Sassa – Montaione

Gården er ikke ret stor, der er 3 bygninger der huser lejligheder og enkelte lejligheder ligger lige ved siden af. Midt mellem lejlighederne ligger poolen. Stedet er fint til dig som vægter fred og ro sammen med oplevelser i det autentiske Toscana. Personalet er service minded og La Vecchia Sassa får da også fremragende anmeldelser fra deres gæster. Et ekstra plus her, er at modsat mange andre steder, ligger La Vecchia Sassa nærmest på bygrænsen, så du kan nemt gå hen til byen lokale bar og nyde en drink eller et glas af egnen lokale vin, uden at tænke på at skulle køre hjem.

Udsigten er storslået og det er skønt at slappe af enten ved poolen eller under en parasol og bare lade op. Poolen har solstole og smukke omgivelser. Trænger du til aktiviteter, så er der en golfbane med 18 huller ca. 5 km væk og hvad en tur i Toscana set fra hesteryg, på den nærliggende rideskole Il Fregione ?

Lejlighederne på La Vecchia Sassa

Kvaliteten er god, lejlighederne på La Vecchia Sassa er rummelige og godt indrettet med møbler der passer ind i stilen. Alle lejligheder har et privat område udenfor med stole og et bord. Indenfor er der et godt udstyret køkken med opvaskemaskine, tv, Wi-Fi, opholdsrum og et antal soveværelser og badeværelser – se nærmere under hver lejlighed.

På La Vecchia Sassa går de op i miljøet, så der er obligatorisk affaldssortering.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Check-ind / check-ud

17:00 / 09.00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring 100-120 € (afhængig af lejlighedsstørrelsen)
Aircondition i 6 lejligheder (Raffaello, Granaio, Scuola, Belvedere, Limonaia og Convivio) 0,79 € pr. KwH
Håndklæder til pool og ekstra skift af håndklæder 5 € pr. stk.
Mindre husdyr (skal bestilles) 75 € pr. uge
Babyseng 45 € pr. uge.
Ekstra seng 85 € pr. uge
Vaskemaskine 7 € pr. vask
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Bemærk: Der er obligatorisk affaldssortering på hele ejendommen, og såfremt dette ikke overholdes tilkommer en afgift på 50 € pr. ophold.

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk