Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Le Rose Residence – Atrani

Le Rose Residence ligger mellem Amalfi, Atrani og Ravello på den smukke Amalfikyst, i virkeligheden tættest på den lille hyggelige by Atrani, der ligger kilet ind i dalen, mellem to klipper. Ovenover byen går landevejen der bugter sig på den sydlige kant af klipperne og forbinder alle byerne på Amalfikysten.

Atrani er ikke for gangbesværede. Her er til tider stejlt, og stien bliver gerne til trapper på de stejleste stykker og vejen fra Le Rose og ned til byen kan nås til fods ad en smuk gammel fodgængersti, der forbinder Ravello, der ligger på toppen af bjerget, med strandbyen Atrani. Her er der altså rig mulighed for vandreture. Er du mere til bilen, kan både Atrani og Ravello kan også godt nås i bil.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Lejlighed 10 (2 sovepladser).

Max gæster 2

Ca. 35 kvm. 2 etagers lejlighed indeholdende soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med badekar på 1. sal og køkken i stueetagen. Terrasse.

Lejlighed 9 (2 sovepladser)

Max gæster 2

Ca. 26 kvm. Soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og terrasse.

Lejlighed 7 (5 sovepladser)

Max gæster 5

Ca. 62 kvm med 2 soveværelser – den ene med dobbeltseng og den anden med 2 enkeltsenge, badeværelse med bruser, og et badværelse med håndvask (ingen bruser). Ingen terrasse. Det er muligt at få to opredninger, men disse kan ikke anbefales til voksne. Kontalt os for mere information.

Lejlighed 6 (2 sovepladser)

Max gæster 2

Ca. 36 kvm med værelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, køkken samt terrasse på hele 36 kvm. og havudsigt. Til denne lejlighed er det muligt at tilkøbe aircondition til ca. 12 EUR pr. dag.

Lejlighed 5 (2 sovepladser)

Max gæster 2

Ca. 33 kvm med stue med dobbeltseng, badeværelse med badekar, køkken samt terrasse og  havudsigt. Til denne lejlighed er det muligt at tilkøbe aircondition til ca. 12 EUR pr. dag.

Lejlighed 4 (6 sovepladser)

Max gæster 6

Ca. 136 kvm med stue med to sovepladser på sovesofa, 3 soveværelser med dobbeltsenge, 2 badeværelser, den ene med bruser og den anden med et badekar, køkken og havudsigt. Ingen terrasse. Det er muligt at få to opredninger, men disse kan ikke anbefales til voksne. Kontalt os for mere information.

Lejlighed 3 (6 sovepladser)

Max gæster 6

Ca. 130 kvm med stue med to sovepladser på sovesofa, 2 soveværelser med 2 senge, et soveværelse med dobbeltseng, 2  badeværelser, den ene med bruser og den anden med et badekar, køkken samt terrasse med delvis havudsigt. Det er muligt at få to opredninger, men disse kan ikke anbefales til voksne. Kontakt os for mere information.

Lejlighed 2 (2 sovepladser)

Max gæster 2

Ca. 62 kvm. Indgangsparti med en sovesofa, stue med en sovesofa,  soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser. Køkken, terrasse og havudsigt. Det er muligt at få to opredninger, men disse kan ikke anbefales til voksne. Kontakt os for mere information.

Lejlighed 1 (2 sovepladser)

Max gæster 2

Lejlighed 1: ca. 55 kvm Stue med 2 enkelt sovesofaer, køkken, værelse med dobbeltseng, badeværelse (med bruser), havudsigt.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Væk fra turisterne

 • Udsigten

 • Gode vandremuligheder

Beskrivelse af Le Rose Residence – Atrani

Landsbyen Atrani har en dejlig torveplads med barer, cafè, restauranter og butikker og længst nede en dejlig lille strand.

Le Rose residence ligger omgivet af middelhavsvegetation, og de fleste af de 10 lejligheder har en storslået havudsigt. Alle lejlighederne er indrettet unikt, så ikke to er ens.

Alle lejligheder har parkering og brug af swimmingpool udstyret med paraplyer og liggestole

Alle gæster har adgang til den private store fælles pool. der har parasoller og liggestole. Poolen (ca 13 * 5 meter) er åben fra maj til oktober, dog er der forbehold for vejret. Italienerne lukker gerne poolen, hvis vinteren kommer lidt tidligt eller det trækker op til uvejr. Der er Wi-Fi ved poolområdet, signalet når ikke helt ud i alle lejlighederne pga klipperne, fælles vaskerum og en parkeringsplads til hver lejlighed. Det vil dog være en god ide at skrive hvis i har bil med ved bestillingen, så kan vi advare ejeren om dette, så der er plads til den.

Lejlighederne er velindrettede, dog har de alle lidt år på bagen og de er indrettet i typisk italiensk landstil og gulvene er alle med de lokale berømte Vietri klinker. Området er af en rimelig størrelse og de 10 lejligheder ligger spredt rundt på området.

Le Rose residence er 10 forskellige lejligheder

Herunder en kort beskrivelse af hver lejlighed,  hvis du klikker på hver lejlighed kan du se flere billeder. Opvarmning er tilgængelig for lejlighederne 1- 5- 6- 7-9-10, der er aircondition i lejlighederne 1-5-6. På anmodning kan vi arrangere en italiensk kok, der er til rådighed til meget rimelige priser. Hvis i ønsker dette, vil det være en god ide at vi får det at vide ved bookingen, så i kan få booket kokken.

Check-ind / check-ud

15-20:00 / 6:30 - 9:30 (søndags checkin 50 €)
Check ind mellem 20 og 22 kan arrangeres mod merpris. Kontakt os.

Skiftedag

Lørdag-lørdag fra 3/7 til 21/8 2021
Resten af året min. 7 nætter, det er god muligt at arrangere ophold mindre end 7 nætter mod merpris.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-fi
El, gas og vand
Barneseng (op til 3 år) (skal bestilles)
Parkering

Ikke inkluderet i prisen

Depositum: 200 € ved ankomst (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 230 €
Aircondition / Varme 15 € pr. dag
Håndklæder til poolen: 3 € per styk
Parkering for bil nr 2 15 € pr. dag
Ekstra senge (for lejlighederne 1, 2, 3, 4, 7) 30 € pr. stk.

Faciliteter

 • Aircondition
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  900,-

  Hotel Bonadies – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Bonadies - Campania Amalfikysten
  Bo i ”Krøyers vinstue” på den hyggelige Piazza Fontana i centrum af Ravello Hotel Bonadies er en del af historiens
  Pris pr. nat fra
  684,-

  Hotel Sole – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Sole - Campania Amalfikysten
  Bo midt på havnepromenaden i Maiori med udsigt over havet og bjergene. Hotel Sole er et hyggeligt lille hotel, som

  Hotel Lidomare – Amalfi
  Campania-Amalfikysten Italien

  Hotel Lidomare - Campania-Amalfikysten
  Bo på et lille hyggeligt hotel i centrum af Amalfi med balkon og havudsigt. Hotel Lidomare er en af Amalfis