Stay LocalStay Local
Glemt password?

Le Rose Residence – Atrani

Le Rose Residence ligger mellem Amalfi, Atrani og Ravello på den smukke Amalfikyst, i virkeligheden tættest på den lille hyggelige by Atrani, der ligger kilet ind i dalen, mellem to klipper. Ovenover byen går landevejen der bugter sig på den sydlige kant af klipperne og forbinder alle byerne på Amalfikysten.

Atrani er ikke for gangbesværede. Her er til tider stejlt, og stien bliver gerne til trapper på de stejleste stykker og vejen fra Le Rose og ned til byen kan nås til fods ad en smuk gammel fodgængersti, der forbinder Ravello, der ligger på toppen af bjerget, med strandbyen Atrani. Her er der altså rig mulighed for vandreture. Er du mere til bilen, kan både Atrani og Ravello kan også godt nås i bil.

Landsbyen Atrani har en dejlig torbeplads med barer, cafè, restauranter og butikker og længst nede en dejlig lille strand.

Le Rose residence ligger omgivet af middelhavsvegetation, og de fleste af de 10 lejligheder har en storslået havudsigt. Alle lejlighederne er indrettet unikt, så ikke to er ens.

Alle lejligheder har parkering og brug af swimmingpool udstyret med paraplyer og liggestole

Alle gæster har adgang til den private store fælles pool. der har parasoller og liggestole. Poolen (ca 13 * 5 meter) er åben fra maj til oktober, dog er der forbehold for vejret. Italienerne lukker gerne poolen, hvis vinteren kommer lidt tidligt eller det trækker op til uvejr. Der er Wi-Fi ved poolområdet, fælles vaskerum og en parkeringsplads til hver lejlighed. Det vil dog være en god ide at skrive hvis i har bil med ved bestillingen, så kan vi advare ejeren om dette, så der er plads til den.

Lejlighederne er velindrettede, dog har de alle lidt år på bagen og de er indrettet i typisk italiensk landstil og gulvene er alle med de lokale berømte Vietri klinker. Området er af en rimelig størrelse og de 10 lejligheder ligger spredt rundt på området.

Herunder en kort beskrivelse af hver lejlighed,  hvis du klikker på hver lejlighed kan du se flere billeder, opvarmning er tilgængelig for lejlighederne 1- 5- 6- 7-9-10, der er aircondition i lejlighederne 1-5-6. På anmodning kan vi arrangere en italiensk kok, der er til rådighed til meget rimelige priser. Hvis i ønsker dette, vil det være en god ide at vi får det at vide ved bookingen, så i kan få booket kokken.

Prisniveau

15.640 - 29.790 kr. pr. uge

Skiftedag

Lørdag-lørdag fra 29/6 til 24/8 2019

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-fi
El, gas og vand

Ikke inkluderet i prisen

Depositum: 400 € ved ankomst (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 230 €
Håndklæder til poolen: 3 € per styk

Denne bolig er på forespørgsel

Det betyder at denne bolig ikke kan bestilles online på vores hjemmeside.

Skriv til os og spørg om den er ledig på dine ønskede datoer.

Vi svarer hurtigt og kommer gerne med gode alternativer hvis ikke den er ledig.

Ledige værelser

Ca. 35 kvm. 2 etagers lejlighed indeholdende soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med badekar på 1. sal og køkken i stueetagen. Terrasse.

Lejlighed 8 (4 sovepladser)

Max personer:
4

Ca. 65 kvm med 2 soveværelser – den ene med dobbeltseng og den anden med 2 enkeltsenge, badeværelse med badekar, overdækket terrasse.

Lejlighed 7 (4 sovepladser)

Max personer:
4

Ca. 62 kvm med 2 soveværelser – den ene med dobbeltseng og den anden med 2 enkeltsenge, badeværelse med bruser, og et badværelse med håndvask (ingen bruser). Ingen terrasse.

Lejlighed 6 (2 sovepladser)

Max personer:
2

Ca. 36 kvm med værelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, køkken samt terrasse på hele 36 kvm. og havudsigt. Til denne lejlighed er det muligt at tilkøbe aircondition til ca. 12 EUR pr. dag.

Lejlighed 5 (2 sovepladser)

Max personer:
5

Ca. 33 kvm med stue med dobbeltseng, badeværelse med badekar, køkken samt terrasse og  havudsigt. Til denne lejlighed er det muligt at tilkøbe aircondition til ca. 12 EUR pr. dag.

Lejlighed 4 (8 sovepladser)

Max personer:
8

Ca. 136 kvm med stue med to sovepladser på sovesofa, 3 soveværelser med dobbeltsenge, 2 badeværelser, den ene med bruser og den anden med et badekar, køkken og havudsigt. Ingen terrasse.

Lejlighed 3 (8 sovepladser)

Max personer:
8

Ca. 130 kvm med stue med to sovepladser på sovesofa, 2 soveværelser med 2 senge, et soveværelse med dobbeltseng, 2  badeværelser, den ene med bruser og den anden med et badekar, køkken samt terrasse delvis havudsigt.

Lejlighed 2 (4 sovepladser)

Max personer:
4

Ca. 62 kvm. Indgangsparti med en sovesofa, stue med en sovesofa,  soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser. Køkken, terrasse og havudsigt.

Lejlighed 1 (2 sovepladser)

Max personer:
2

Lejlighed 1: ca. 55 kvm Stue med 2 enkelt sovesofaer, køkken, værelse med dobbeltseng, badeværelse (med bruser), havudsigt.

Faciliteter

  • Aircondition
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo