Stay LocalStay Local
Glemt password?

Podere La Torricella – Montalcino

Podere Torricella er et dejlig autentisk gemmested i perfekte landlige omgivelser, men alligevel kun 7 km væk fra landsbyen Buonconvento

Et helt indhegnet græsareal med to landlige huse omdannet til fire charmerende lejligheder og delt swimmingpool (10 × 7 m dybde fra 1,20 til 1,60 m).

Udsigten over de rolige bølgende bakker til Valdorcia er ret betagende med den velkendte landsby Montalcino kun en kort køretur væk.

De to lejligheder i det mindre hus, navngivet Ginestra og Papavero, er begge i stueetagen, hver med sin egen private overdækkede udendørs møbleret med bord og stole til spisning ude.

Lejlighed Ginestra og Papavero (56 kvm hver), består af en opholds- / spiseplads med pejs og køkkenhjørne (ovn, 4 kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, amerikansk kaffemaskine og italiensk Moka), et soveværelse med dobbeltseng (queensize-størrelse seng), på enkelt soveværelse (det er muligt at tilføje en ekstra seng til et barn under 12 år), et badeværelse med bruser. En forbindelsesdør kan deltage i de to lejligheder

Det større hus er blevet opdelt i to spekulære lejligheder, navngivet Girasole og Lavanda (88 kvm hver), med egen indgang og privat overdækket udendørs område med bord og stole.

Indgangen til begge lejligheder er i stueetagen, og den franske dør åbner ud mod en attraktiv opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (ovn, 4 komfur, køleskab med fryser, mikroovn, amerikansk kaffemaskine og italiensk Moka), en enkelt soveværelse (det er muligt at tilføje en ekstra seng til et barn under 12 år), et toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et enkelt soveværelse (det er muligt at tilføje en ekstra seng til et barn under 12 år) hver med eget badeværelse med brusebad.

Behageligt møbleret, alle lejligheder har aircondition, tv, wifi-forbindelse og vaskemaskine. BBQ og pizzaovn til rådighed for gæsterne. Poolhåndklæder leveres gratis.

Den indhegnede landsby Buonconvento med restauranter, butikker og meget mere ligger kun 7 km væk; Montalcino med sine fremragende vine ligger 26 km væk; Siena ligger 36 km væk, mens Pienza er 37 km væk.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 4/7 – 29/8 2020

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Slutrengøring
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Wi-Fi (ikke Casetta le Calle)

Betales lokalt

Depositum: 150 € (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 30 € per uge (skal bestilles)
Aircondition 10 € pr dag
Opvarmning 1,50 pr. liter
Små kæledyr € 4 pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Podere la Toricella, Toscana

Det større hus er blevet opdelt i to spekulære lejligheder, navngivet Girasole og Lavanda (88 kvm hver), med egen indgang og privat overdækket udendørs område med bord og stole.

Begge lejligheders indgang er i stueetagen, og den franske dør åbner ud mod en attraktiv opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (ovn, komfur med 4 ringe, køleskab med fryser, mikroovn, amerikansk kaffemaskine og italiensk moka), en enkelt soveværelse (det er muligt at tilføje og ekstra seng til et barn under 12 år), et toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et enkelt soveværelse (det er muligt at tilføje og ekstra seng til et barn under 12 år) hver med eget badeværelse med bruser.

Faciliteter

  • Aircondition
  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Parkering
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo