Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Podere Varlunga – Castel San Niccolo

Podere Varlunga er en stenvilla, der ligger i en panoramisk position mellem Arezzo og Firenze, i dalen Casentino.

Den lille landsby Borgo Alla Collina ligger kun i gåafstand, mindre end 1 km væk. Bedst velegnet til familier med børn eller til en gruppe venner.

pris pr. nat
Fra 1237,-
pris pr. nat
Fra 1237,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Huser op til 10 gæster

 • 10 km til Bibbiena.

 • Panoramisk udsigt

Beskrivelse af Villa Podere Varlunga – Castel San Niccolo

Podere Varlunga er en stenvilla, der ligger i en panoramisk position mellem Arezzo og Firenze, i dalen Casentino.

Den lille landsby Borgo Alla Collina ligger kun i gåafstand, mindre end 1 km væk. Bedst velegnet til familier med børn eller til en gruppe venner.

Podere Varlunga ligger i et lille, men pragtfuldt hjørne, med udsigt ud over dalen. Den gamle dal er dannet af floden Arno og omkranset af Pratomagnos forrevne fodende af Pratomagno og Alpe di Catenaia.

Fra villaen kan du besøge de vigtigste historiske steder i dalen, de imponerende slotte, der er bygget for at forsvare territoriet, og de stemningsfulde steder, der er kære for kristendommen, såsom Abbey of Vallombrosa, Hermitage of Camaldoli og Sanctuary of La Verna. Steder nedsænket i fjerntliggende atmosfærer giver dig mulighed for at tilbringe mindeværdige dage på at opdage fortiden.

Villaen ligger lige langt fra to af de vigtigste centre i Toscana, Firenze og Arezzo (50 km). Den lille landsby Borgo Alla Collina ligger kun mindre end 1 km væk og kan nås med en kort gåtur.

Podere Varlunga har et stort, og helt indhegnet grønt område, en privat panoramisk swimmingpool (størrelse m. 10×5 -dybde m. 1,20-1,50) som ligeledes er indhegnet samt bordtennis og gynge. Podere Varlunga er din ideelle destination, hvis du er på ferie med dine børn.

Villaen er godt møbleret og udstyret, men uden tvivl er det mest foretrukne rum blandt vores gæster den overdækkede veranda med atypiske træ- og smedejernsmøbler. Om sommeraftenerne, med poolen fuldt oplyst om natten, er det helt sikkert her, du kan nyde dalens kølighed, en god toscansk middag og en flaske vin.

For naturelskere og for dine børns nydelse er det umuligt at gå glip af en udflugt for at opdage de naturlige vidundere i Casentino Forest Park.

Indretning af Podere Varlunga

I stueetagen finder du stue/spisestue med pejs og et par trin oppe ligger køkkenet. Der er også en stue/gang med pejs og dobbelt sovesofa, to soveværelser med dobbeltsenge, badeværelse med bruser og et lille gæstebadeværelse.

Første sal er tilgængeligt via en trætrappe. Der finder du to soveværelser med dobbeltsenge, en mezzanin med en enkeltseng og et badeværelse med bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: maj-september
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 140 €
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 3 € pr. stk.
Mindre husdyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.