Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Cafaggiola – San Gimignano

Din egen villa med seks sovepladser og privat pool i behagelig spadsereafstand til en af Toscanas mest maleriske byer. Det er, hvad Villa Cafaggiola kan tilbyde dig

Du befinder dig her under to kilometer uden for billedskønne San Gimignano, byen der på afstand ligner et pindsvin med alle sine middelaldertårne. Der er ganske vist ”kun” 13 af dem tilbage ud af de omkring 70, man regner med var her for 700 år siden, men indtrykket er alligevel imponerende. Alt i denne lille by minder i det hele taget om længst svundne tider: Byens bygninger har set meget over de sidste adskillige hundreder år. 

Livligt centrum og masser af vin

I dag finder du en livlig lille by med et stort udvalg af restauranter, caféer, indkøbsmuligheder og en af Italiens bedste isboder på den centrale Piazza della Cisterna. Du kan ganske umuligt smage dig gennem alle byens mange muligheder på ferien, men du skal under alle omstændigheder nyde den gode lokale vin. San Gimignano er især kendt for sin hvidvin, Vernaccia di San Gimignano, men her fremstilles også mange glimrende rødvine: Der er gode muligheder for at smage det hele, både direkte på de mange gårde og i selve byen. 

Toscanas smukkeste landskab?

Landskabet omkring San Gimignano er spidskandidat til titlen ”Toscanas smukkeste udsigt”. Prøv at stå tidligt op og gå til byporten Porta San Giovanni for at beundre solopgangen: Det kommer du sent til at glemme. Men du har naturligvis også de fascinerende byer Siena, Firenze, Volterra, for slet ikke at nævne hele Chianti, inden for behagelig køreafstand, så uforglemmelige oplevelser kommer det ikke til at skorte på.  

Lad os være oprigtige

Villa Cafaggiola er simpelt indrettet, og her er ikke kælet for detaljerne. Jeg beklager, men det er sandheden. Huset er ikke tænkt som en hyggelig hule til de lange aftener i vinterhalvåret, men som en praktisk base for oplevelser i det fri, når vejret er bedst. Så er det op til enhver at vurdere, om den perfekt centrale beliggenhed i Toscana og gangafstanden til en dejlig by opvejer den manglende æstetiske glæde ved at være inden døre.  

Villa Cafaggiolas indretning

Villa Cafaggiola’s 130 m2 ligger i to plan. I stueetagen finder du køkken-alrum (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser), et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med badekar og toilet. Villaen er udstyret med wi-fi, vaskemaskine og satellit-tv.

Foran huset har du en overdækket terrasse med bord og stole, og i haven finder du grill og pool (11 x 6 meter, dybde 130-150 cm) med liggestole og parasoller. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 25 € per dag
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo