Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Podere San Bono – Montepulciano

Villa Podere San Bono er din egen lille bondegård med plads til 9 personer.

Den ligger smukt i bakkerne i nærheden af byen med de mange gode vine, Montepulciano.

total pris
Fra 1359,-
total pris
Fra 1359,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (9 personer)

Max gæster 9

5 soveværelser, 3 badeværelser, 140 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smuk beliggenhed

 • Kort til fascinerende by

 • Perfekt til to familier

Beskrivelse af Villa Podere San Bono – Montepulciano

Villa Podere San Bono, bor du i ophøjet fred og ro, omgivet af oliventræer og med en dejlig have med pool for dine fødder. Når du har slappet nok af, vil dit største problem være, hvilken vingård i vindistriktet du skal besøge eller hvilken smuk by du skal udforske eller om du skal teste alle de gode restauranter. Hvis du lejer denne villa i Toscana så vil du blive udfordret hver dag på beslutninger om hvilket eventyr du skal begive dig ud på.

Montepulciano rimer på vin

Montepulcianos vine byder på et af de bedste forhold mellem kvalitet og pris i Toscana. Den påstand tør jeg godt stå ved. Naturligvis er her dyre vine, dog uden at de nogensinde når niveauet fra Montalcino, men du kan få mange en fremragende vin i dette område for forholdsvis få penge. Når du går rundt i Montepulcianos historiske centrum vil du som noget helt specielt opleve, at mange af vingårdene har deres sæde i byen, og du kan således få vinsmagninger mange steder, før du beslutter dig for, hvilken vin du vil købe.  

Montepulcianos centrum er i det hele taget en pragtfuld oplevelse. Det emmer af renæssancen med alle de prægtige bygninger fra første halvdel af femtenhundredetallet. Der er så mange gode restauranter, at en uge ikke er nok, og bare det at nyde en kop kaffe eller noget andet på byens gamle ”grand café” Poliziano, hvis indre stammer fra begyndelsen af nittenhundredtallet, er mindeværdigt. Hvis du er heldig eller tålmodig, kan du få en af bordene med uendelig udsigt over dalen. Du risikerer at sidde der i timevis. 

Mange flere udflugter

Men hvor fascinerende Montepulciano end er, så bør du ikke forsømme besøg til de mange andre fabelagtige byer i området som fx den henrivende lille Pienza med de uforlignelige oste, Montalcino med … nå ja, men også med glimrende honning og naturligvis Siena, en af verdens mest harmoniske og smukke byer.  

Fred og ro på landet

Villa Podere San Bono ligger fem kilometer fra Montepulciano, midt i det maleriske landskab, og med utallige vingårde og ostefabrikanter i meget overskuelig afstand. De sidste 300 meter til huset går ad grusvej, hvilket garanterer fravær af trafikstøj, men jeg kan ikke love tavshed fra hverken fugle, hulepindsvin eller vildsvin. Sidstnævnte støder du heldigvis også på i tilberedt form, når du besøger de lokale restauranter (hulepindsvinet er til gengæld fredet). 

Bondegård med pool og meget mere

Gården blev ved istandsættelsen indrettet til to lejligheder, hvilket forklarer de to køkkener og stuer, men i dag udlejes det hele samlet. Du har således otte gasblus, ovn, mikrobølgeovn, to køleskabe og opvaskemaskine til rådighed.

I den frodige have finder du bord og stole, grill, pizzaovn og en fuldkommen indhegnet pool (12 x 6 meter, dybde 120-180 cm) med tilhørende solsenge og parasoller.  

Villa Podere San Bonos indretning

Villaens 140 m2 er fordelt på to etager. I stueetagen finder du en stue med pejs og køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

På første etage er der endnu en stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser samt en lille balkon med flot udsigt. Der er fluenet for vinduerne og en vaskemaskine til rådighed. Hvis du ønsker det, kan ejerne komme og lave typiske toscanske middage til jer i huset.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 06-07-2024 - 31-08-2024
Resten af året 3-5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Pool åben til 30/9

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 160 €
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Brænde til ildsted 15 € pr. 100 kg.
Håndklæder til pool 3 € pr. stk.
Mindre husdyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 5 Soveværelser

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters