Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casa Angela – Castiglion Fiorentino

I Villa Casa Angela bor du på landet i din egen villa med pool og stor have..

...og så har du kun få km til flere gode restauranter med et autentisk lokalt køkken.

total pris
Fra 1462,-
total pris
Fra 1462,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen (8 sovepladser)

Max gæster 8

8 sovepladser, 3 soveværelser, 3 badeværelser, 170 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Stor have

 • God beliggenhed for udflugter

 • Velholdt have og pool

Beskrivelse af Villa Casa Angela – Castiglion Fiorentino

Villa Casa Angela kombinerer friheden til at være sig selv med nærheden af en by der har restauranter, barer og supermarkeder, for slet ikke at nævne alle de spændende byer i området.

Velkommen til Casa Angela

Til dine dovne dage i sommervarmen i Toscana, er der en smuk stor swimmingpool fuldstændig indhegnet (størrelse 6×12 m, dybde 1,20-1,50 m), som vil være det ideelle sted at opholde sig, også til en hyggelige aftenaperitiffer og med udsigten til lysene fra Castiglion Fiorentino som kulisse. For børnene er der et stort grønt udendørsområde at udforske med et fodboldmål til sjove stunder med vennerne eller de søskende der tør udfordres til en rask lille fodboldkamp. Huset er bestemt perfekt, efter vores mening, hvis du skal på ferie med dine børn, eller hvis du er en gruppe venner, der gerne vil opdage skønheden i Toscana og det nærliggende Umbrien. En af fordelene ved villaen er, at der ved poolen er et lille hus, hvor der er bad, køleskab og en håndvask, så i ikke skal ind i villaen for at hente kolde drikkevarer. Villaen ligger nærmest midt på en mark, trods den korte afstand til byen. På marken gror der henholdsvis solsikker og diverse kortarter, skiftevis hvert andet år.

Vi garanterer næsten, at du vil elske den lille by Castiglion Fiorentino. En lille by med stejle, brolagte gyder, gamle bygninger, stentrapper og buer og mægtige mure domineret af det imponerende Cassero-tårn, der vogter over dalen. Mange små restauranter, giver dig rig mulighed for at gå ud og spise. Hvad med at nyde en ret med frisk, håndlavet pasta eller den berømte Steak Fiorentina ?

Et par km væk er grænsen til regionen Umbrien, på 15 minutter i bil vil du være i stand til at nå de gyldne strande ved søen Trasimeno, med dens karakteristiske landsbyer og holme at opdage.

Afvekslende udflugter i Toscana

Hvor dejligt der end er på Villa Casa Angela, så skal du naturligvis ud og se mere af Toscana. Kun fire kilometer væk finder du den maleriske mindre by Castiglion Fiorentino, som med sine gode restauranter og hyggelige stemning altid er en tur værd. Inden for 20 kilometer fra villaen har du i det hele taget en perlerække af små, charmerende byer med indbydende spisesteder og en tilbagelænet livsrytme: Monte San Savino, Lucignano, Pozzo della Chiana… Du skal ikke besøge dem for malerisamlinger eller storslåede borge, bare for rent og skært livsnyderi.

Toscanas store og med rette kendte byer, som kan det hele på én gang, lige fra fantastiske gastronomiske oplevelser og vinsmagninger til store kulturelle åbenbaringer, er heller ikke langt væk. Tættest på, ca. 15 kilometer, finder du den absurd oversete Arezzo, som har så meget at byde på. I stort set samme afstand har du pittoreske Cortona, og 40 kilometer væk har du Montepulciano, der altid er en omvej værd. Det er bestemt også tilfældet med Siena, som er 60 kilometer fra Villa Casa Angela.

Villa Casa Angelas indretning

Villaens 170 m2 er fordelt på 2 etager, men det er kun 1. salen der benyttes til bolig. Derfor skal du være opmærksom på, at der er en udvendig stentrappe du skal opad, det gør til gengæld det lille poolhus endnu mere bekvemt. Villaen har køkken/alrum (komfur med fire blus og ovn, opvaskemaskine, køleskab med fryseboks, kaffemaskine, brødrister og mikrobølgeovn), og en stor og lys stue med sofa og Tv. Tre soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser med brus og en dobbelt sovesofa. Alt sammen i rustikke toscanske materialer og enkelt indrettet.

Pool huset har et badeværelse med brus, et lille rum med køleskab og det er også her du kan finde vaskemaskinen.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag i højsæsonen
Resten af året min. 7 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Barneseng (skal bestilles)
Håndklæder til pool
Pool åben ca. medio maj til medio september.
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Wi-Fi
Mindre husdyr (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Aircondition 10 € pr. dag (hvis benyttet)
Obligatorisk slutrengøring: 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters