Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Borgo da Mare – Monteprandone

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Lækkert autentisk

 • Stranden få km væk

 • Lækkert område

Vil du bo i en lille historisk landsby oppe på toppen af en bakke, så skulle du prøve det autentiske og rustikke Residence Borgo da Mare. Som navnet antyder er der ikke langt til stranden ved Adriaterhavet.

Mere autentisk og rustikt kan næppe være. De gamle historiske byer i regionen Marche ligger ofte på toppen af en bakke, med et flot syn over det omkringliggende landskab. Monteprandone er ikke nogen undtagelse. Her har du til den ene side udsigten til landkabet og bjergkæden Appeninerne i baggrunden, og på den anden side Adriaterhavet. I denne smukke by finder du Residence Borgo da Mare, der er indrettet i en ældre bygning der er lavet af sten fra top til tå, men renoveret nænsomt. Her er hele 22 lejligheder og et par hotel værelser. Alle lejlighederne er naturligvis forskellige og indrettet efter hvordan murerne var lavet i sin tid.

Udflugter omkring Residence Borgo da Mare

Residence Borgo da Marre ligger ikke langt fra San Benedetto del Tronto, National Parken “Monti Della Laga”. Nationalparken er virkeligt et besøg værd, hvis du er interesseret i naturen og fx vandring. Parken er en af de største beskyttede områder i Europa og det ligger omrkign bjergkæden Appeninerne og det hjøjeste punkt Grand Sasso. Egentligt ligger langt hovedparten af nationalparken i naboregionen Abruzzo, men Montepradone ligger kun få km fra regionsgrænsen. Der er et utal af ridestier og vandrestier i nationalparken. Residence Borgo da Mare ligger kun 4 km fra badestrandene ved Adriaterhavets kyst, og du kan få en gratis shuttlebus derkører i juli og august måneder. Kontakt receptionen for køreplanen.

Lejlighederne på Residence Borgo da Mare

Lejlighederne er rustikke, hvilket betyder ikke to er ens. De varierer i størrelse og i antal sengepladser. Fælles for alle er at der er et godt badeværelse, aircondition, køkkenniche, to fladsskærms TV, en safebox samt Wi-Fi. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men du skal selv gøre køkkenområdet rent.

Udover lejlighederne, tilbyder stedet og andre faciliteter som en lille pool med solstole og en poolbar, et (meget lille) fitness område, og leje af mountainbikes. Derudover er receptionen behjælpelig med turforslag i området. Det er også muligt at tilkøbe morgenmad, som en en typisk italiensk morgenmad.

Skiftedag

Ophold: min 7 nætter 3/8 - 17/8 2020, fast ankomstdag lørdag.
Resten af året min 5 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / Check-ud

15:00 - 17:00 / inden 9:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Shuttlebut til stranden (ca 4 km)
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi – bygningens tykke stenmure kan give dårlig forbindelse i lejlighederne
Aircondition / varme
Slutrengøren, dog skal køkken rengøres ellers betales 50 €
Guidede cykelture

Betales lokalt

Morgenmad
30% depositium ved bestilling
Kommunal turistskat

Send en forespørgsel

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Tilgængelige Boliger

  Faciliteter

  • Aircondition
  • Fitnessrum
  • Grill
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

  Beliggenhed

  Her kan du også bo