Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Le Tartarughe – Letojanni

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Tæt på stranden

  • Moderne ferielejligheder

  • Tæt på Taormina

Le Tartarughe er et moderne lejligheds hotel der er helt ideelt for dig der gerne vil have en familieferie tæt på stranden. Du bor nedenfor Taormina og her er der nem adgang til Østsiciliens seværdigheder.

Er du til bekvem familieferie, hvor det er muligt at parkere bilen, og der er nem adgang til havet, så er Le Tartarughe måske svaret. Her får du moderne ferielejligheder i god kvalitet og uden alt for mange dikkedarer.

Le Tartarughe ligger i badebyen Letojanni, som er en del af Taormina området. Oppe på bjerget ovenfor nabobyen Giardini Naxos troner Taormina. Byerne er forholdsvis turistprægede i sæsonen og med god grund. Her ligger det berømte amfiteater og de tætte gader bugner af små hyggelige butikker og cafeer.

Lejlighederne på Le Tartarughe

Der er to typer af lejligheder på Le Tartarughe. 2 værelses lejligheden, som der også er flest af, er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng samt en sovesofa i stuen. Dertil kommer en køkkenniche samt et badeværelse med bruser og/eller badekar. Der er enkelte 3 værelses lejligheder, som kun kan fås på forespørgsel. Begge typer har balkon samt aircondition. Det er muligt at forudbestille en parkeringsplads til bilen, men gør det helst ved bestilling af lejligheden, så vi kan sikre dig en plads.

Bemærk: Der er ingen reception på stedet, så du skal huske at meddele jeres ankomsttidspunkt på telefon eller mail direkte til stedet, så de kan tage godt imod Jer.

Skiftedag

Ophold min 7 nætter: 13/6 - 12/9 2020
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / check-ud

15-20:00 / 6:30 - 9:30
Check ind mellem 20 og 22 kan arrangeres mod merpris. Kontakt os.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (2 * ugentlig skift)
Wi-fi
El, gas og vand
Slutrengøring
Aircondition

Ikke inkluderet i prisen

Kommunal turistafgift
Adgang til strandservice
Parkering (skal bestilles)

Tilgængelige Boliger

Residence le Tartarughe Letojanni Siclien

Lejligheden består af et soveværelse med en dobbeltseng samt en stue med køkkenniche. I stuen er der en dobbelt sovesofa til den 3. og 4. person. Dertil kommer et badeværelse med bruser og/eller badekar. Der er en balkon dog uden nævneværdig udsigt samt aircondition i lejligheden.

Faciliteter

  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo