Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence le Villette – Ravello

Residence Le Vilette ligger i den smukke by Ravello på Amalfikysten.

 De 11 lejligheder har alle dør direkte ud til enten balkon eller terrasse, så du kan nyde morgenmaden udendørs. Når du bor i en af Residence Le Vilettes lejligheder har du adgang til swimmingpoolen med fantastisk udsigt over bjergene i området.

pris pr. nat
Fra 485,-
pris pr. nat
Fra 485,-

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Havudsigt og balkon

 • Tagterasse

 • Gode forbindelser med bus og båd

Beskrivelse af Residence le Villette – Ravello

Egen lejlighed med the-køkken og adgang til grill

De enkle lejligheder på Residence Le Vilette er på 45m3 og har plads til op til 4 personer. Her får du lov at hygge som derhjemme og morgenmaden klarer du i dit eget køkken. Med kun 10 minutters kørsel af snoede veje til havet, er stedet her den perfekte base til at udforske hele Amalfikysten.

Den korte afstand fra Residence La Vilette til centrum af Ravello betyder at du har restauranter og shopping lige rundt om hjørnet. Vi anbefaler du lader bilen stå og går til Ravello – det er desværre ikke gratis at parkere bilen udenfor lejlighederne på Le Vilette. Og trænger du bare til at slappe af, så findes der næppe nogen bedre udsigt over de imponerence bjerge end fra din terrasse eller den fine lille pool. Der er endda en fælles grill på området, så hvis du selv har mod på at lave aftensmad er du mere end velkommen.

Fantastiske udsigter fra Ravello

Villa Rufolo i Ravello har en af de allerbedste udsigter over havet og fra højderne heroppe har du hele Amalfikysten for dine fødder – og så er haven i sig selv en fantastisk oplevelse. Alt er farvekoordineret ned til mindste detalje og passet og plejet efter alle kunstens regler. Du må simpelt hen ikke snyde dig selv for et besøg her!

Har du ikke fået tilfredsstillet din højdeskræk så er terrassen på Villa Cimbrone også et imponerede stop. Her går klipperne direkte 365 meter ned til havet, så du kan godt få lidt sug i maven når du kigger ned. Villaen er i dag et 5* hotel, men haven er åben for alle (der er dog en entre pris), så gå endelig en tur og nyd de smukke omgivelser.

Lejlighederne på Residence le Vilette

Lejlighederne har et minimumsophold på 2 nætter. Bemærk at der er elevator til 1. salen, men den er kun i brug i dagtimerne af hensyn til gæsternes nattesøvn. Så hvis du har meget bagage med, så spørg efter en af lejlighederne i stuen allerede når du reserverer. Parkering er på forespørgsel, så oplys også gerne ved bookingen at du medbringer bil. Som så mange andre steder i Italien betales den lokale by-skat direkte til personalet ved ankomsten.

Skiftedag

Min. 2 nætter. Ingen fast ankomstdag regel

Check-ind / check-ud

14-20:00 / Inden 10:00
Senere check ind er muligt mod gebyr og forudgående aftale.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned (ugentlig skift)
Wi-Fi
El, gas og vand
Slutrengøring
Elevator kører mellem kl. 9 – 18

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 200 (refunderes ved afrejse)
Babyseng 25 € (skal bestilles)
Parkering 20 € pr. dag (skal bestilles, stærkt begrænsede pladser)
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med European ERV og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pietra di Luna – Maiori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Pietra di Luna - Maiori
  Hotel Pietra di Luna har været en favorit blandt danske rejsende i mange år, og sådan er det heldigvis stadig.

  Hotel Villa Romana – Minori
  Campania-Amalfikysten Italien

  Du som bor på Hotel Villa Romana, kan besøge Chiesa di Santa Lucia (0,2 km) og Chiesa di San Michele

  Residence La Casarella – Ravello
  Campania-Amalfikysten Italien

  Residence La Casarella - Ravello
  Given the close proximity of popular landmarks, such as Villa La Rondinaia (0.0 mi) and Convento Frati Minori Conventuali S.Francesco