Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Reginella – Maiori

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Største by på Amalfikysten

  • Moderne lejlighed

  • Mange balkoner

Reginella ligger midt i den største af Amalfikystens byer Maiori. Her er der flere restauranter og mange muligheder for lokal shopping.

Residence Reginella er en stor lejlighed med 3 soveværelser og 2 badeværelser med balkoner med den fantastiske udsigt over Maiori, bjergene og havet.

Amalfikysten og Maiori

Maiori er et oplagt sted at have som base på dine ture rundt i området, med oplagte mål som fx de andre smukke byer på Amalfikysten, men også Sorrento og Pompei og Vesuv kan nås inden for 1-2 timers bilkørsel.  Du kommer lettest til den andre små kystbyer ved at benytte bybusserne, der afgår fra strandpromenaden. De går alle til byen Amalfi, hvor du kan skifte til Ravello eller Sorrento. Der findes en busplan, som de følger, men i højsæsonen kan der være meget trafik på vejene som gør det nærmest umuligt at følge planen. Omvendt har busser forkørselsret mange steder, så de er oftest et bedre alternativ end bilen. Tager du bilen, skal du være opmærksom på at der mange steder er betalt parkering. Lejligheden har ikke inkluderet parkering, men det er muligt at bestille plads i et garage anlæg ikke langt fra lejligheden.

Lækker lys lejlighed

Lejligheden er en charmerende lys og lækker lejlighed der er fuldt møbleret i lyse farver og indeholder en en stor kombineret opholds-og spise stue med en sofa og fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn og mikroovn samt kaffemaskine. Der er to soveværelser begge med dobbeltsenge, samt et værelse med 2 køjesenge, alle værelser har en balkon med stole og et bord, hvor du kan nyde udsigten enten mod havet eller over byen. Hertil to badeværelser. Badeværelserne har bruser – til ejendommen er der vaskemaskine. Der er aircondition og Wi-Fi i lejligheden.

Lejligheden ligger på 6. sal, men heldigvis er der elevator og lejligheden er renoveret for et par år siden. Der en et lille supermarked ca. 200 meter væk, stranden ligger ca. 500 m. væk og bustoppestedet er ca. 200 meter væk, så du bor helt centralt. Restauranter, barer og butikker er i nærheden inden for 5 – 10 mins gang.

Skiftedag

Lørdag-lørdag fra 12/6 til 18/9 2021

Check-ind / check-ud

15:00-20:00 / inden 10:00
Sen checkin indtil kl. 21:30 kan arrangeres mod merbetaling.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
El, gas og vand

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst 250 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning efter forbrug
Aircondition efter forbrug
Slutrengøring 100 € (lejligheden skal afleveres i opryddet stand og skrald skal være fjernet)
Parkering – ca. 15 – 20 € pr. døgn
Kommunal turistafgift

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

  • Aircondition
  • Kaffemaskine
  • Køleskab
  • Max. 3 km til (lille) by
  • Opvaskemaskine
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo