Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Torraccia di Chiusi – San Gimignano 

Alt er bare smukt og smagfuldt på Torraccia di Chiusi, hvor Donatella og Stefano byder dig velkommen i deres hjem. Her leves drømmen om det gode liv på landet i Toscana fuldt ud

Forbered dig på et bombardement af sanserne. Det er meget svært at finde den mindste fejl ved Torraccia di Chiusi, hvor du let kommer til at føle dig hensat til en af de mange romantiske film, som har Toscana som scene.

total pris
Fra 1140,-
total pris
Fra 1140,-

Tilgængelige Boliger

Suite-værelse med morgenmad (4 personer)

Max gæster 4

Suite-værelse med morgenmad (3 personer)

Max gæster 3

Suite-værelse med morgenmad (2 personer)

Max gæster 2

Dobbeltværelse med morgenmad (2 personer)

Max gæster 2

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Skønhed og romantik

 • Vidunderlig fredfyldt

 • Pragtfuld mad

 • Bedre poolområde findes ikke

 • Hjertevarm modtagelse og service

Beskrivelse af Torraccia di Chiusi – San Gimignano 

Billedskønt landskab 

Billedskønt, ja så skønt at mistanken om billedmanipulation trænger sig på. Det er indtrykket fra første sekund på Torraccia di Chiusi. Du drejer væk fra landevejen til San Gimignano og kører ned ad en lille grusvej forbi bondehuse, cypresser, olivenlunde og vinmarker. Når vejen ender, er du fremme. Skal du videre, så foregår det til fods ad den gamle pilgrimsvej Via Francigena, som går lige forbi Torraccia di Chiusi.

Historiens vingesus 

Her har boet mennesker i umindelige tider, og det massive tårn kendes fra dokumenter fra 1100-tallet. Men hvis du efter en regnbyge finder antikke romerske mønter i indkørslen, indser du, at stedet har en langt ældre historie. I dalen under Torraccia di Chiusi udgraver arkæologerne en romersk villa, og det er da også logisk, at mennesker til alle tider har værdsat de frugtbare jorder i dette område. 

Vin og wellness

Donatella og Stefano har 50 hektar jord med over 1000 oliventræer og store vinmarker. Alt her er økologisk. Siden de købte Torraccia di Chiusi i 2001, er der ikke gået et år uden udvikling. Fra at have givet deres gæster naboens vin, er de nu oppe på selv at producere ikke mindre en ni forskellige typer, som lagres i deres egne vinkældre (bed om lov til at besøge den ældgamle, som er hugget ind i tufstenen). Olivenolien laver de kun til egen brug, til venner og til restauranten, ikke til salg. Og så skal det lige nævnes, at en del af den bruges til Donatellas luksuriøse spaprodukter: sæber, olier og cremer af højeste kvalitet. 

Pool med enestående flot udsigt

Poolområdet ligger højt med uforlignelig udsigt over dale og bakker mod San Gimignanos karakteristiske profil. Alt her er så lækkert og velholdt som overalt ellers på ejendommen. Her er godt med solsenge og parasoller, og så er her både en pool (15 x 6 meter, dybde 100-180 cm) til voksne og en mindre (5 x 3 meter, dybde 20-70 cm) til børn.   

Meget lækre værelser

Du finder her otte dobbeltværelser og tre suiteværelser. De almindelige dobbeltværelser matcher uden problemer kvaliteten på firestjernede hoteller (bortset fra manglende minibar), mens suiteværelserne – logisk nok – er større, har minibar og terrasse. Aircondition er fælles for alle værelser. De almindelige værelser ligger i en bygning som på to sider er omgivet af borde og stole således, at gæsterne har god mulighed for at nyde livet i det fri. Når vejret ikke er til dette, er der en hyggelig stue med stor pejs og sofaer, hvor du kan lave dig en kop te eller kaffe, hvis du da ikke går over i bare for noget stærkere. 

Restaurant med autentiske, gamle retter

I den lille restaurant hersker Bruno over gryderne. Han går med liv og sjæl op i den traditionelle toscanske madlavning og bruger lang tid på at finde og genoplive gamle retter. Du kan glæde dig til hans aftensmåltider, men også morgenmaden er god, og skulle du have lyst til en let frokost, er det også muligt. Hvis du undrer dig over det usædvanlig gode brød, skal du vide, at hemmeligheden, ud over økologisk mel fra stenkværn, er at Bruno selv bager det efter at have været på kursus i bagning med surdej … i Danmark.  

Hvorfor skal du bo på Torraccia di Chiusi?

Du går ikke på kompromis med kvaliteten og gider ikke at bo på overrendte hoteller, som der går 13 på dusinet af. Du søger den store oplevelse af harmonisk skønhed, som omgiver dig på alle sider. Og så glæder du dig over de søde mennesker, lige fra du møder Maria i receptionen, til du drikker et glas vin med Stefano. 

Min personlige mening om Torraccia di Chiusi?

Jo mere jeg tænker over det, jo mere bliver jeg overbevist om, at Torraccia di Chiusi er det smukkeste sted, jeg kender i Toscana, selvom konkurrencen er rigtig hård. Jeg kan ikke understrege ”harmonisk skønhed” nok.     

Lino

Prisniveau

Fra 1.140 kr. per dag

Skiftedag

Fri skiftedag

Betales lokalt

Barneseng: 20 € per dag
Middag: 25 € per person
Gebyr for ankomst (klokken 23:00 – 01:00): 20 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Børnepool
 • Pejs
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk