Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Valle del Metauro – Montemaggiore al Metauro

Den dejlige gård Valle del Metauro ligger kun 16 km fra adriaterhavskysten og tæt på byen Urbino (25 km).

Her er der 12 dejlige lejligheder med plads op til 8 personer samt pool og egen lokal restaurant.

total pris
Fra 825,-
total pris
Fra 825,-

Tilgængelige Boliger

2-værelses lejlighed (4 sovepladser)

Max gæster 4

2 værelser, 1 soveværelse og sovesofa i stuen. ca 30 kvm.

3-værelses lejlighed (6 sovepladser)

Max gæster 6

Der er mulighed for 2 opredninger til børn, ca 80 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Dejlige lyse lejligheder

 • Restaurant på stedet

 • Stor pool

Beskrivelse af Valle del Metauro – Montemaggiore al Metauro

Marche, den bedst bevarede hemmelighed

Valle del Metauros beliggenhed i regionen Marche gør den lidt mindre besøgt og kendt en tilsvarende steder hos storesøster Toscana, og det er i virkeligheden ret synd. Hvis du er klar til at opleve en lidt mere autentisk region end Toscana, så lad Marche og Valle del Metauro besnære dig med en smuk udsigt, dejlige velholdte grønne omgivelser, og god pool og dertil god lokal mad.

Marche, eller mere rigtigt grammatisk Le Marche adskiller sig fra sine mere kendte naboer med en mere roligt turisme i sæsonen. Masseturisterne har endnu ikke fundet området, så lad dem endelig blive ved lidoen eller i Toscana, mens du kan nyde det lidt lavere prisniveau, de historiske byer, smukke bjerge og lækre landskaber. En af Marches mest kendte turistmål er badebyen Senegalia, der ligger ca 40 km væk. Stranden har haft EU’s blå flag for dens gode badevandskvalitet siden 1997 !

Gården ligger lidt udenfor den lille by Calcinelli, på den anden siden af floden Metauro, som gården er opkaldt efter. I byen er der et par mindre restauranter og cafeer samt et Gelateria, en isbutik, som familiens mindste helt sikkert vil syntes om. Ellers kan det anbefales at følge floden de 16-17 km ud til havet og tage en dukkert eller finde restauranter og et marked i den lidt større by Fano.

I 2023 åbnede en helt nyt Spa afdeling, med jacuzzi og forskellige bade.

Nyd sommeren på Valle del Metauro

Stedets egen restaurant serverer et fortrinligt måltid mad, og har et dejligt afslappet atmosfære, også selvom den er åben for udefrakommende. Selvom der til tider kan være lidt mere tryk på køkkenet, så er besøg af de lokale altid en kvalitets betegnelse for sådan en restaurant. Om sommeren er der udendørs servering.

Autentiske og dejlige lejligheder

På Valle del Metauro er der 12 lejligheder. Heraf 8 to-værelses lejligheder og 4 tre-værelses lejligheder. Lejlighedernes navne er hentet fra blomsterverdenen, så her er der mulighed for at lære lidt italienske blomster navne. Alle lejligheder har egen indgang og en lille have. Derudover indeholder de alle badeværelse med bruser, køkken, stue med sovesofa, Tv, aircondition, og Wi-Fi. Der er 1 soveværelse i 2-værelses lejlighederne og 2 soveværelser i 3-værelses lejlighederne. Der er fælles vaskemaskine og parkering til rådighed. Lejlighederne er opredt med sengelinned og der er ugentlig skift.

I vores priser på Valle del Metauro er der morgenmad inkluderet, derudover adgang til fælles pool og cykler til udlån ved henvendelse i receptionen.

Skiftedag

Juli/August: Kun skiftedag lørdag
Resten af året minimum 3 nætter

Check-ind / Check-ud

15:00 - 19:00 / Inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Parkering
Slutrengøring

Betales lokalt

Vaskemaskiner (fælles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.