Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Agrirosa – Monte San Savino

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Hyggeligt

 • Mulighed for madmor

 • Perfekt beliggenhed for udflugter

Villa Agrirosa ligger blandt vinmarker og oliventræer. Du får her en skøn villa med have, pool, masser af udendørsplads samt adgang til egen køkkenhave. Her er plads til 8 voksne.

Nær den lille by Monte San Savino ligger Villa Agrirosa, en flot villa med plads til hele familien. Her er 4 soveværelser, med plads til 8 voksne samt to ekstra senge beregnet til børn under 12 år.

Vine, olie og lækker mad

Den smukke villa ligger på en grund på 3 hektar med olivenlunde og vinmarker placeret i det sydlige Toscana. For enden af grusvejen som fører hen til Villa Agrirosa, finder du to villaer, jeres villa, samt den villa hvor ejerne af Villa Agrirosa selv bor, de er altid hjælpsomme med masser tips til at udforske den skønne egn.

Ejerne har lavet en køkkenhave kun til brug for villaens gæster, så her kan I frit hente hjemmedyrkede grøntsager til jeres middage. Så går du med en lille kok i maven, er her rig mulighed for at få lavet lækkert italiensk mad. Enten indendørs i det dejlige køkken, eller ude på grillen.

Villaerne ligger uafhængigt af hinanden, I får I masser af privatliv i jeres egen have med pool (5 x 10 meter – 1,40 meter dyb), poolområdet er indhegnet som det er skik (og i øvrigt lovpligtet i Italien) og her er både liggestole og parasoller. Du får også en dejlig overdækket spiseplads med grill og smuk panoramaudsigt over landskabet.

Ejerne elsker at lave mad, og I kan tilkøbe morgenmad eller få dem til at lave en typisk toscansk middage til jer i Villa Agrirosa, Det er på forespørgsel på stedet og selvfølgelig mod ekstra betaling. Prisen afhænger af jeres ønsker.

Spændende ture i området

I landsbyen Monte San Savino som ligger ca. 3 km væk, finder du nogle gode lokale restauranter, en bar og mindre købmandsforretninger. Den større by, Arrezzo, ligger omkring 27 km væk, her er der mange flere butikker og supermarkeder. Tag en tur og oplev smukke Siena, som ligger 43 km væk. Endelig ligger Firenze knap 95 km fra Villa Agrirosa og er bestemt også en dagsudflugt værd.

Villa Agrirosas indretning

Villaen er en meget hyggelig villa med synlige bjælker, buer og terracotta-gulve, indretningen er klassisk italiensk møbleret med antikviteter. Ved hovedindgangen til huset er en overdækket veranda, møbleret med sofa og lænestole. I stueetagen er der en stue med pejs, sofa, lænestol og tv, spisestue med franske vinduer ud mod haven. Et fuldt udstyret, rustikt landkøkken med ovn, komfur med 5 kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, espressomaskine, køleskab med fryser, brødrister og opvaskemaskine. I stueplan er der også et soveværelse med dobbeltseng (queensize-seng)

På første sal er der 2 soveværelser med dobbeltsenge, et soveværelse med 1 dobbeltseng og 1 fransk seng 1,40 m (*denne er til 2 børn). Alle soveværelserne har eget tv, ventilator og eget badeværelse med bruser og toilet. Er i kun 6 personer, vil ejeren aflåse 1 soveværelse og et badeværelse.

Desuden har du din egen vaskemaskine i kælderen, et bordtennisbord og en overdækket parkeringsplads.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Små kæledyr (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring: 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kok kan arrangeres (morgenmad og aftensmad)
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo