Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Arcobaleno – San Giustino Valdarno*

Villa Arcobaleno er det rette valg, hvis du ikke kan få udsigt nok. Villaen ligger højt over den lille by San Giustino Valdarno med en udsigt, der rækker meget langt. Her er der plads til 10 personer og al den komfort, du kan ønske dig til en vellykket ferie i Toscana 

De færreste har nok hørt om San Giustino Valdarno, så lad mig gøre det let ved at sige, at det er en stille lille by med lidt butikker og en restaurant eller to i den østlige del af Toscana, mellem Firenze og Arezzo.

Lidt mere om afstande og logistik

Der er omkring 20 km til den store motorvej A1, der forbinder Milano med Napoli, hvilket gør det let at komme til Villa Arcobaleno både fra Rom, Firenze og mange flere lufthavne. Motorvejens relative nærhed muliggør også mange længere udflugter, som ellers ville tage uoverskuelig lang tid på de små landeveje. Dog må du heller ikke glemme alle de små hyggelige byer, der ligger tæt på: Castiglion Fiorentino, Bucine med flere, eller måske vil du et smut til designer outlettet The Mall, som er små 40 km væk. 

Oplev Toscanas unikke gastronomiske produkter

Villa Arcobaleno ligger på skråningerne, som fører op til det store bjergplateau ved navn Pratomagno, som er kendt for sine landbrugsprodukter af høj kvalitet, ikke mindst den lækre skinke: Sørg for at smage den, og lad dig ikke spise af med en langt mindre karakterfuld parmaskinke. Dette område har i det hele taget mange unikke produkter at byde på, som fx zolfino-bønnen og den specielle type kylling ”pollo ruspante di Valdarno”. Der er tale om meget små, bæredygtige produktioner, det er eksklusivt, lækkert og ikke helt billigt, men det bør smages. 

Villa Arcobaleno – mellem det rustikke og det moderne

Det maleriske gamle stenhus er blevet omhyggeligt istandsat og udstyret med næsten al tænkelig komfort: opvaskemaskine, vaskemaskine, wi-fi, satellit-tv, fluenet for vinduerne osv. Møblementet er klassisk for denne type boliger med sin blanding af smedejernssenge, tunge møbler i mørkt træ, lidt antikke møbler hist og her… og et par ældre sofaer.

Have med pool og meget mere  

Hvis du kommer her i sommerhalvåret, vil du sikkert lægge større vægt på det udendørs end det indendørs, og det er da heldigvis også i top. Du finder en lille terrasse med bord og stole for enden af trappen til første etage, en stor overdækket terrasse foran stueetagen, en stor havepavillon med bord og stole, grill og vask samt … mere end vi lige kan opregne her. Der er faktisk så mange muligheder for at opholde sig udenfor, at det kan være svært at vælge. I det fri finder du naturligvis og en helt indhegnet pool (10 x 4,5 meter, dybde 140 cm), som er omgivet af parasoller og solsenge. Her er da for resten også en lille legeplads og et bordtennisbord. 

Villa Arcobalenos indretning

Villa Arcobalenos 160 m2 er fordelt på to etager. I stueetagen er der et stort køkken-alrum (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser og kaffemaskine), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. På første etage finder du en opholdsstue, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og tre badeværelser med toilet og bruser. Endelig er her et anneks med stue med pejs, et gæstebadeværelse med toilet og håndvask samt et rum med vaskemaskine og strygejern og –bræt. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021
Resten af året min. 5 nætter.

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand 
Sengetøj/-linned og håndklæder
Ved flere ugers ophold: rengøring en gang om ugen
Pool håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse) 
Obligatorisk slutrengøring: 130 € 
Opvarmning (hvis ønsket): 7 € per m3 gas 
Kæledyr € 5  pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo