Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Arcobaleno – San Giustino Valdarno*

Villa Arcobaleno er det rette valg, hvis du ikke kan få udsigt nok. Villaen ligger højt over den lille by San Giustino Valdarno med en udsigt, der rækker meget langt.

Her er der plads til 10 personer og al den komfort, du kan ønske dig til en vellykket ferie villaferie i Toscana.  

total pris
Fra 1439,-
total pris
Fra 1439,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (10 personer)

Max gæster 10

10 sovepladser, 5 soveværelser, 5 badeværelser, totalt 160 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk udsigt

 • 100 % fred og ro

 • Kort til landsby

Beskrivelse af Villa Arcobaleno – San Giustino Valdarno*

Villa Arcobaleno er det rette valg, hvis du ikke kan få udsigt nok. Villaen ligger højt over den lille by San Giustino Valdarno med en udsigt, der rækker meget langt.

Her er der plads til 10 personer og al den komfort, du kan ønske dig til en vellykket ferie villaferie i Toscana.

De færreste har nok hørt om byen San Giustino Valdarno, som Villa Arcobaleno ligger i. Så lad mig gøre det let ved at sige, at det er en stille lille by med lidt butikker og en restaurant eller to i den østlige del af Toscana, mellem Firenze og Arezzo.

Lidt mere om afstande og logistik

Der er omkring 20 km til den store motorvej A1, der forbinder Milano med Napoli, hvilket gør det let at komme til Villa Arcobaleno både fra Rom, Firenze og mange flere lufthavne. Motorvejens relative nærhed muliggør også mange længere udflugter, som ellers ville tage uoverskuelig lang tid på de små landeveje. Dog må du heller ikke glemme alle de små hyggelige byer, der ligger tæt på: Castiglion Fiorentino, Bucine med flere, eller måske vil du et smut til designer outlettet The Mall, som er små 40 km væk. 

Oplev Toscanas unikke gastronomiske produkter

Villa Arcobaleno ligger på skråningerne, som fører op til det store bjergplateau ved navn Pratomagno, som er kendt for sine landbrugsprodukter af høj kvalitet, ikke mindst den lækre skinke: Sørg for at smage den, og lad dig ikke spise af med en langt mindre karakterfuld parmaskinke. Dette område har i det hele taget mange unikke produkter at byde på, som fx zolfino-bønnen og den specielle type kylling ”pollo ruspante di Valdarno”. Der er tale om meget små, bæredygtige produktioner, det er eksklusivt, lækkert og ikke helt billigt, men det bør smages. 

Villa Arcobaleno – mellem det rustikke og det moderne

Det maleriske gamle stenhus er blevet omhyggeligt istandsat og udstyret med næsten al tænkelig komfort: opvaskemaskine, vaskemaskine, wi-fi, satellit-tv, fluenet for vinduerne osv. Møblementet er klassisk for denne type boliger i Toscana med sin blanding af smedejernssenge, tunge møbler i mørkt træ, lidt antikke møbler hist og her og et par autentiske sofaer.

Have med pool og meget mere  

Hvis du kommer her i sommerhalvåret, vil du sikkert lægge større vægt på det udendørs end det indendørs, og det er da heldigvis også i top. Du finder en lille terrasse med bord og stole for enden af trappen til første etage, en stor overdækket terrasse foran stueetagen, en stor havepavillon med bord og stole, grill og vask samt … mere end vi lige kan opregne her. Der er faktisk så mange muligheder for at opholde sig udenfor, at det kan være svært at vælge. I det fri finder du naturligvis og en helt indhegnet pool (10 x 4,5 meter, dybde 140 cm), som er omgivet af parasoller og solsenge. Her er da for resten også en lille legeplads og et bordtennisbord. 

Villa Arcobalenos indretning

Villa Arcobalenos 160 m2 er fordelt på to etager. I stueetagen er der et stort køkken-alrum (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser og kaffemaskine), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. På første etage finder du en opholdsstue, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og tre badeværelser med toilet og bruser. Endelig er her et anneks med stue med pejs, et gæstebadeværelse med toilet og håndvask samt et rum med vaskemaskine og strygejern og –bræt. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 2/7 – 27/8 2022
Resten af året min. 5 nætter.

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand 
Sengetøj/-linned og håndklæder
Ved flere ugers ophold: rengøring en gang om ugen
Pool håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse) 
Obligatorisk slutrengøring: 150 € 
Opvarmning (hvis ønsket): 9 € per m3 gas 
Kæledyr € 5  pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 5 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med