Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casa Clementina – Lucignano

Casa Clementina er en nybygget villa, der ligger i den lille landsby Santa Maria lige uden for den karakteristiske by Lucignano.

Lucignano er berømt for at være på listen over de mest smukke små middelalderbyer i Italien.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen (12 sovepladser)

Max gæster 12

12 personer, 5 soveværelser, 4 badeværelser og ialt 220 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • 1,5 km fra Lucignano.

 • Huser op til 12 personer

 • Perfekt for familier eller vennegrupper

Beskrivelse af Villa Casa Clementina – Lucignano

Byen Lucignano er faktisk ældgammel. Dens oprindelse går tilbage til etruskisk tid, og du bør ikke gå glip af et besøg, selvom det kun er for at beundre byens ovale form, og bymurerne der stadig er intakte.

I dag kan du i Lucignano opleve det rolige liv i en landsby på landet, der stadig opretholder de ældste toscanske landbrugstraditioner.

En kort gåtur fra villaen ligger landsbyen og det tager kun kort tid at se facaderne på dens smukke gamle bygninger, før du forelsker dig i denne charmerende lille perle af en landsby med dens stengyder ophængt i tid. I Lucignano kan du finde nogle hyggelige og gode restauranter, som du helt sikkert vil besøge oftere for at smage det lokale køkken og naturligvis de fremragende lokale toscanske vine. Du kan shoppe i en lille landsbykøbman, men skal du til et større supermarked, så kør til Sinalunga, som ligger omkring 5 km væk. Her er udvalget trods alt større.

Villaen har en fuldstændig indhegnet have med en smuk swimmingpool (størrelse m. 10×4, dybde m. 1,20-1,60), en grill og ved siden af køkkenet er der en stor veranda indrettet med borde og stole, hvor du kan spise ude og slappe af i sommeraftenerne. Den store stue, det rummelige køkkenhjørne, de 5 soveværelser og 4 badeværelser gør det særligt velegnet til grupper af familier eller venner, der kunne tilbringe en afslappende ferie der.

Villa Casa Clementina er beliggende mellem provinserne Arezzo og Siena, og villaen er også særligt ideel, hvis du vil bevæge dig rundt og besøge Toscana og de største kunstbyer såsom Arezzo (30 km), Siena (40 km), Firenze (90 km) og tilmed Perugia (70 km).

Indretning af Villa Casa Clementina

Villaen er rimeligt nybygget, og derfor er den opført i en mere moderne stil. Leder du efter en kampestensvilla, er det derfor ikke her du skal bo, men omvendt er der bare ting der fungerer bedre i en nyere villa. Valget er dit !

I stueetagen er der indgang i en bred stue-spisestue med køkkenhjørne, sofaer og fransk vindue med udsigt over verandaen, udstyret med bord og stole til at spise udenfor, arbejdsværelse med dobbelt sovesofa, badeværelse med bruser og vaskerum.

Første sal, er tilgængeligt via intern trappe. Her finder du et soveværelse med dobbeltseng og privat lille balkon udstyret med morgenmadsbord og stole, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge og fælles balkon udstyret med morgenmadsbord og stole, et badeværelse med badekar og et badeværelse med bruser.

Loftet er tilgængeligt via en intern trappe og der er et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge og fælles balkon udstyret med morgenbord og -stole, badeværelse med badekar.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Kæledyr er ikke tilladt

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 2 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk