Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Casa Felice – Lucignano

Her bor du næsten inde i en lille, hyggelig toscansk by! Villa Casa Felice, som har plads til 10 personer, ligger nemlig i de villakvarterer, som omgiver den charmerende middelalderby Lucignano, for præcisionens skyld taler vi om 950 meters spadseretur til bymuren og de mange gode restauranter og caféer. 

Lucignano er i sandhed et fantastisk sted. Byen er ikke stor, men hvor er den stemningsfuld! Den ligger på toppen af en bakke, og gennem tiden har den udviklet sig fra toppen nedefter, således at den består af koncentriske ringe, der afsluttes med en bymur. For pokker hvor man spiser godt her i byen, og hvor er turisterne dog få! 

Udflugter til Toscanas kendte og ukendte byer

Det er i det hele taget en vidunderligt overset del af Toscana, hvor de mange maleriske småbyer kun modtager så tilpas mange gæster (langt størsteparten italienere), at der er basis for mange fremragende, uprætentiøse spisesteder, og hvor livsrytmen er så afslappet, at man kun kan blive misundelig. Samtidig har du her en perlerække af ”store snapse” (eller skal vi sige grappaer?) inden for let rækkevidde. Vi taler om klassiske kulturbyer som Arezzo, Siena, Montepulciano, Montalcino, Cortona osv. Der er mere end rigeligt til en uge eller to.  

Undskyld al talen om mad og drikke, men lad mig lige tilføje, at den korte slentretur til alle spisestederne i Lucignano er et meget stort plus for dem af os, som godt kan lide et glas vin, eller måske nærmere en flaske til maden.

Velkommen til Villa Casa Felice 

Det smukke gamle stenhus ligger på en lille villavej. Møblementet er solidt og velholdt, og det kan i grunden siges om hele huset. Haven er dejligt stor, og her finder du bord og stole, grill samt ikke mindst en pool (9 x 4 meter, dybde 150 cm) med solsenge og parasoller. 

Villa Casa Felices indretning

Villa Casa Felices 320 m2 er fordelt på to etager. I stueetagen er der en stor stue med pejs og sofaarrangement, et køkken-alrum (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og fryser), et badeværelse med toilet og badekar, et rum med vaskemaskine samt et gæstebadeværelse med toilet og håndvask.

På første etage finder du fem soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med toilet og badekar, et badeværelse med toilet og bruser samt en stue med udgang til altan med udsigt. 

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021
Resten af året minimum 5 nætter

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat
Små husdyr er velkomne mod betaling af €8 pr. day (skal bestilles)
Håndklæder til pool €3 (skal bestilles)

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Ledige værelser

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo