Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Poggiarone – Montepulciano

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Helt igennem autentisk

 • Mange sovepladser for få penge

 • Det ægte Toscana

Historisk villa med plads til 14 personer beliggende i bakkerne kort fra vinbyen Montepulciano. Her får du masser af udsigt, privat pool, wi-fi og fuldkommen fred fra den pulserende verden.  

I bakkerne mellem de to maleriske gamle byer Montepulciano og Torrita di Siena (med 5,5 km til hver) ligger den smukke Villa Poggiarone fra syttenhundredetallet. Bygningen er helt igennem klassiske for perioden og denne del af Toscana, og hvis den ikke er blevet fredet, så burde den være det.  

Omgivet af vingårde og -byer

Beliggenheden er fantastisk, når man gerne vil have mulighed for mange spændende udflugter: Der er let til en uge eller mere. Tænk bare på selve Montepulciano, som de sidste mange år er blevet brugt som scene for adskillige film. Her kan du også smage glimrende Vino Nobile di Montepulciano i vingårdenes kælderudsalg flere steder i selve det historiske centrum, som også uden vin er ligeså seværdigt som alle de andre mere kendte toscanske byer. Og når talen nu falder på vin, hvad så med Montalcino med dens Brunello? Siena er også let at nå, og du bør skamme dig, hvis du tager hjem uden at besøge den. Men du kan også let få tiden til at gå med bare at besøge de mange ukendte småbyer i området eller at stikke hovedet ind på vingårde og smage deres vine. 

Får i farvandet

Villa Poggiarone tilhører i dag en familie, som selv bor på nabogården og holder får, der giver mælk til den dejlige fåremælksost pecorino, som er så typisk for Toscana og familiens egen oprindelige hjemstavn Sardinien. Så når nogen siger, at ejerne kun taler italiensk, er det ikke sandt: De taler bestemt også sardisk!  

Tre i én

I begyndelsen mente ejerne, at det var bedst at opdele Villa Poggiarone i tre lejligheder (derfor de tre stuer med køkkenfaciliteter), men snart indså de, at der var meget mere arbejde med ankomster og afrejser for tre familier end for én stor gruppe, og så gik de over til at udleje hele villaen på én gang. Den er i dag udstyret med wi-fi, opvaskemaskine, vaskemaskine og satellit-tv. 

Have med pool og mere

I den store have finder du en pool (12 x 6 meter, dybde 150-180 cm) med solsenge, lille legeplads, bord og stole til måltider i det fri og naturligvis også en grill. Og så kan jeg ikke understrege udsigten nok: vinmarker, olivenlunde, dale, marker, byer…  

Villa Poggiarones indretning

Villaens 220 m2 ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor, lys stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. På første etage er der to stuer med køkkenhjørne (den ene med sovesofa til to personer), soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, badeværelse med toilet og badekar samt et soveværelse med to enkeltsenge, hvorfra der er adgang til det gamle tårn, hvor der er en dobbeltseng.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 27/6 – 29/8 2020
Resten af året minimum 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Pool åben primo maj – ultimo september
Wi-Fi
Husdyr ikke tilladt

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € pr. time
Pool håndklæder € 3 pr. stk.
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo