Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casolare Azzurro – Colfano

Villa Casolare Azzurro er en skøn villa til dig, der elsker det italienske landskab og vil bo i gode og autentiske omgivelser.

Stor villa op til 14 personer syd for San Severino i Regionen Marche

total pris
Fra 3667,-
total pris
Fra 3667,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (12+2 sengepladser)

Max gæster 14

6 soveværelser, 5 badeværelser og plads til op til 14 personer. Bemærk at der er et maksimum kapcitet på 12 voksne, og 2 børn under 12 år.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Stor have

 • Lækkert indrettet

 • Ca 1 time til stranden

Beskrivelse af Villa Casolare Azzurro – Colfano

Villa Casolare Azzurro er en skøn villa til dig, der elsker det italienske landskab og vil bo i gode og autentiske omgivelser.

Her taler vi virkelig om en rigtigt kvalitetsvilla. Sjældent har jeg set en villa der er indrette på denne måde. Det er gennemstyret kvalitet gennem hele huset, hver enkelt rum har sine egne kendetegn, indrettet og dekoreret af familien, der er stolte ejere af villaen.

Casale Azzurro er en gammel middelalderbolig, som er fint restaureret, men som stadig bevarer charmen og elegancen fra svundne tider. Den ligger ikke så langt fra Monte Sibilini National Park, så er du til vandreture, så er det et rigtigt godt udgangspunkt. Vi kan arrangere en vandreguide til jer, hvis i har lyst til en tur i bjergene.

Ejerne af villaen, ønskede at bevare traditionen fra de gamle gårde i Marche regionen, og samtidig forny villaen så den lever op til hvad man kan forvente sig af en villa i disse år – så den har fået et mere moderne interiør, mens villaens originale look er forsøgt bevaret. Det er lykkedes til fulde og gør villaen meget elegant. Her er tykke mure der holder godt på “kulden” om sommeren og store træpartier.

Ejerne er virkeligt stolte af deres nymoderniserede ejendom, og det kan man godt se, det er en af de mest spændende villaer jeg har set længe. Villaen er udlejet for første gang i 2020 så derfor er den ret ny. Vi har derfor tilladt os at sætte den til 5 stjerner.

Poolen er virkelig lækker, helt ny og den har en lille jacuzzi i den ene ende.

Indretningen af Villa Casolare Azzurro

Selve villaen består af 6 soveværelser med dobbeltsenge, hvor de 5 af soveværelserne har eget badeværelse. Der er en lounge til fælles måltider og masser af udendørs plads, hvor I kan slappe af sammen, og nyde den omgivende natur og udsigten over bakkerne. Køkkenet er veludstyret med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, toaster, fryser, El-kedel, strygejern mm. Der er myggenet foran alle vinduer, vaskemaskine og aircondition. Badeværelserne har brus eller badekar og der er en hårtørrer til rådighed.

Endvidere et grill/BBQ område udenfor.

/Flemming

Skiftedag

Ophold: Lørdag - lørdag .

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)
Små husdyr (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 550 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 220 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.