Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa delle Vigne – Rignano sull’Arno

Villa delle Vigne er en charmerende villa beliggende tæt ved Rignano sull’Arno, i Chianti-området og kun en halv times kørsel fra Firenze med plads til 12 personer.

Villa delle Vigne ligger tæt ved Rignano sull’Arno, i den østlige del af vinområdet Chianti og kun en halv times kørsel fra Firenze. Rignano sull’Arno ligger kun 6 km væk, og her finder du mange indkøbsmuligheder og flere restauranter og barer. Området er præget af mange områder med smuk natur og flere kulturelle seværdigheder. Er du til vandreferie så er der flere afmærkede vandrestier og naturområder, der kan udforskes på mountainbike, til fods eller på hesteryg.

De smukke toscanske byer Gaiole, Radda og Castellina ligger ganske tæt på og ikke at forglemme Siena kan også let nås i bil. Til sidst, hvis du elsker shopping, anbefaler vi et besøg i The Mall Outlet (8 km), hvor du kan finde de vigtigste mærker af international mode.

Historisk villa med god indretning

Villa delle Vigne er er rigtig historisk villa, den kendte (ihvertfald i Italien) italienske fysiker Enrico Fermi havde havde sommerhus. Han var modtager af Nobelprisen i 1938. Villaen er omgivet af vinmarker, olivenlunde, frugttræer og en park med århundreder gamle træer og har en privat have med håndlavede massivt træborde, grill og en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Den mindre swimmingpool  (6 x 4 m) ligger skønt med parasoller og liggestole.

I nærheden af ​​villaen har ejerne en gård der producerer olie og vin. Inde på gården finder du flere dyr og det er muligt at komme på besøg og smage lidt på de lokale varer, men du skal lige aftale tid først.

Villa delle Vignes indretning

Villaen har 2 etager og er elegant møbleret og kan rumme op til 12 + 2 personer til i alt 6 soveværelser og 4 badeværelser. De sidste 2 personer er der en sovesofa til i stuen. Stueetagen er dedikeret til opholdsstue, der består af: tre stuer med sofa, pejs og tv og et rummeligt køkken (udstyret med spisebord, køleskab, ovn, kaffemaskine, opvaskemaskine, brødrister og mikroovn). Derudover er villaens to første soveværelser med dobbeltsenge også her.

Førstesalen er dedikeret til soveområde, der består af 4 dobbeltværelser. De 2 af soveværelserne har aircondition.

Bemærk: Kun to soveværelser på første sal er udstyret med aircondition. Hvert andet soveværelse er udstyret med ventilator. Kæledyr er tilladt mod et ekstra gebyr.

Skiftedag

Ophold: Min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand (op til 100kwh)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles – max 1 stk.)

Betales lokalt

Depositum: 600 € (kontant – refunderes ved afrejse)
Slutrengøring € 250
Opvarming (efter forbrug)
Mindre kæledyr € 50
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Aircondition
  • Grill
  • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
  • Opvaskemaskine
  • Parkering
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo