Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa il Tinaio – Vescovado di Murlo

Podere Suvignano var engang en herregård med tusindvis af hektar jord.  Ejerne boede i den prægtige hovedbygning på toppen af bakken, mens gårdens ansatte havde deres boliger i mere ydmyge bygninger, Villa il Tinaio, af den slags, som i dag forekommer os langt smukkere og mere romantiske end herskabets.

I det, som engang var vinkælderen i stueetagen og beboelse for bønderne på første etage, ligger i dag Villa il Tinaio. I stueetagen er lofterne stadig mange steder de karakteristiske let hvælvede i teglsten, som engang var så typiske for vinkældre og stalde. Villa il Tinaio fremstår i dag både meget komfortabel og lækker.

total pris
Fra 3748,-
total pris
Fra 3748,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (22 sovepladser)

Max gæster 22

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget velholdt

 • Rasende meget plads

 • Perfekt beliggenhed for udflugter

Beskrivelse af Villa il Tinaio – Vescovado di Murlo

Villaen til den helt store familieferie

Når du skal holde den store fest for hele familien eller ønsker at invitere vennerne med på en uforglemmelig ferie, har Villa il Tinaio plads til jer alle, i alt fald 22 af jer. Skulle I blive flere så er der plads til 14 stykker til et par hundrede meter væk i Villa Santo Stefano. Kan prisen konkurrere med et kroophold? Det ved jeg ikke, men maden, omgivelserne og kvaliteten vil koste langt mere i Danmark, selv hvis vi regner flybilletten med i prisen.

Meget at opleve

Toscana byder på masser af oplevelser, der er små fire kilometer til den maleriske lille by Vescovado di Murlo, hvor du finder butikker, restauranter og barer. Lidt længere væk, i Monteroni d’Arbia har du det fulde udtræk af supermarkeder og alle typer dagligvarebutikker. Du skal naturligvis også se nogle af Toscanas smukkeste byer, og Siena er sølle 20 kilometer væk, mens du finder den lille by med de store vine Montalcino 25 kilometer herfra. Inden for en times kørsel finder du Montepulciano, Pienza, San Gimignano og med lidt god vilje, sandstrandene ved Castiglione della Pescaia. Denne villa er placeret så du sagtens kan opleve eventyret der venter på dig i Toscana

Masser af plads udenfor

Det er svært at overskue, hvor meget plads der er udenfor til villaens gæster, men det er under alle omstændigheder mange gange de 700 m2, som huset selv udgør. Her er problemet ikke, at børnene har for lidt plads at lege og spille bold på! I forbindelse med villaen er der en stor terrasse med bord, stole og grill til de mange måltider i det fri. Du spadserer under høje pinjetræer og kårdespidse cypresser, forbi den gamle herregårds hovedbygning (desværre i dag i forfald og ubeboet), der er mange gange større end Villa il Tinaio, og midt på en kæmpestor plæne finder du poolen på 12 x 6 meter (dybde 100-240 cm) med solsenge og parasoller.

En smuk, klassisk villa

Det er en uoverskuelig opgave udtømmende at beskrive Villa il Tinaios mange mindre og større stuer (nedenfor nævnes kun de største), men de skal nok fylde et par hundrede kvadratmeter. Det er et glimrende sted at lege gemmeleg! Møblementet er flot, klassisk toscansk med en del antikviteter, komfortable sofararrangementer af nyere dato, malerier og litografier, ægte tæpper … Villaen har selvfølgelig også en vaskemaskine. Her er wi-fi, og der er myggenet for alle vinduerne.

Villa il Tinaios indretning

Villaens 700 m2 ligger fordelt på to etager. I stueetagen finder du en meget stor stue med pejs, spisestue, køkken (seks gasblus, ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine) samt to gæstebadeværelser. På første etage er der en stor stue, syv soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge, to soveværelser med enkeltseng, fire badeværelser med bruser og toilet samt to badeværelser med badekar og toilet. Endelig er der et soveværelse med to enkeltsenge og en suite badeværelse med bruser og toilet på kvisten.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Små kæledyr (skal bestilles)
Slutrengøring, der kan bestilles ekstra rengøring lokalt for 20 € pr. time

Betales lokalt

Depositum: 1000 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring (kun hvis huset ikke efterlades i god stand*): 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kok kan arrangeres (skal bestilles)
Ekstra seng 10 € pr. nat
Stuepige: 20 € pr. time
Kommunal turistskat

*Det vil sige, at der er vasket op, at affald er fjernet, og der er ryddet op.

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Pejs
 • Pool
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters