Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Bouganville – San Felice Circeo

Smuk panoramisk villa med 4 soveværelser med noget så specielt som tæt på havet. Stranden er kun 400 m. fra huset og ligger lige ved den lille karakteristiske landsby San Felice Circeo.

Villa La Bourganville er i det hele taget perfekt på alle parametre. Du kan gå til en lille by du kan gå til stranden, villaen har alle moderne bekvemmeligheder incl. aircondition.

total pris
Fra 2350,-
total pris
Fra 2350,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (8 sovepladser)

Max gæster 8

8 Sovepladser, 4 soveværelser, 4 badeværelser, 250 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på Toscana og Rom

 • Tæt på havet

 • Lækkert indrettet

Beskrivelse af Villa La Bouganville – San Felice Circeo

Smuk panoramisk villa med 4 soveværelser med noget så specielt som tæt på havet. Stranden er kun 400 m. fra huset og ligger lige ved den lille karakteristiske landsby San Felice Circeo.

Villa La Bourganville er i det hele taget perfekt på alle parametre. Du kan gå til en lille by du kan gå til stranden, villaen har alle moderne bekvemmeligheder incl. aircondition. Mens du sidder på terrassen kan du se ud mod havet og den hyggelige have. Villaen er det ideelle sted for dig, der søger en afslappende ferie ved havet uden at bruge en bil til at bevæge dig rundt, men samtidig ligger strategisk godt i forhold til udflugter. Du har Rom 100 kr. mod nord og ca. 150 km til Amalfikysten. Så med lidt god vilje kan du sagtens besøge begge steder. Men bliv i nærområdet og uddforsk den hyggelige gamle by Sperlonga istedet for, eller tag en tur til Gaeta, hvis du skal til en noget større by.

Landsbyen San Felice Circeo, nationalparken og øen Ponza.

San Felice Circeo udover at være en berømt badeby er et sted rig på historie, og dets oprindelse er virkelig gammel, og dateres tilbage til neandertalernes tid. Ikke langt fra villaen er det muligt at besøge et fascinerende arkæologisk sted, der om sommeren også bruges til at organisere stemningsfulde musikalske begivenheder. Desuden er landsbyen en del af ‘Parco Nazionale del Circeo’, der er dannet for at beskytte de historiske steder i området. Fra marinaen i San Felice Circeo kan du tage færgen og med lidt mere end en time nå den fantastiske lille ø Ponza, der ligger ud for Lazios kyst.

Villa La Bourganville’s indretning

Villaen har en dejlig privat have, fuldstændig indhegnet, privat parkeringsplads og et bordtennis. Den pæne, lyse og moderne indretning og det høje udstyrsniveau er med til at give en ganske behagelig ferie.

I stueetagen er der en bred stue med pejs og sofa, køkken, spisestue, toilet og vaskerum. I køkkenet er der bl.a. opvaskemaskine, ovn, fryser, mikroovn, brødrister, strygejern og strygebræt. Fra stuen er der adgang til den smukke panoramaterrasse med havudsigt og udstyret med bord, stole og grill til udendørs måltider. Tar vi turen til 1. salen, så er der soveværelse med dobbeltseng med privat badeværelse med brusebad og badekar, soveværelse med dobbeltseng med privat badeværelse med bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge, enkeltværelse med udtræksseng, badeværelse med bruser. De tre soveværelser med dobbeltsenge har altaner med havudsigt.

Der er Wi-Fi i huset og aircondition i soveværelserne. Husets tætte beliggenhed på havet, har gjort at ejerne ikke har etableret en pool.

Skiftedag

Ophold min. 7 nætter, fri ankomstdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 130 €
Mindre kæledyr 6 € pr. dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 20 € per dag
Aircondition 50 € pr. uge (hvis ønsket)
Strandhåndklæder 5 € pr. stk. (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 4 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Iris – Corchiano
  Lazio og Rom Italien

  Villa Iris er en dejlig villa med privat pool beliggende i Lazio kun 60 kilometer fra Rom. Villaen Iris har
  Pris pr. nat fra
  1.300,-

  Hotel Monti Palace – Rom
  Lazio og Rom Italien

  Hotel Monti Palace, Rom
  Monti Palace Hotel er et elegant og godt hotel, der ligger i centrum af Rom. Her bor du tæt på