Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Contea – Sinalunga

Villa La Contea er et dejligt hus med plads til 12 personer, til jer som vil glæde sig over en stor pool, tennisbane og nærhed til talrige udflugtsmål.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at huset er velindrettet og en rigtig god base for en mindeværdig ferie i Toscana. Alene haven med den store pool, tennisbanen og den svale terrasse er nok at komme efter. Et virkelig stærkt kort på Villa La Conteas hånd er imidlertid også beliggenheden

total pris
Fra 1462,-
total pris
Fra 1462,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (12 personer)

Max gæster 12

6 soveværelser, 4 badeværelser, 12 sengepladser, totalt 150 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Privat tennisbane

 • Meget for pengene

 • Perfekt til to eller tre familier

Beskrivelse af Villa La Contea – Sinalunga

En god base for at opleve Toscana

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at huset er velindrettet og en rigtig god base for en mindeværdig ferie i Toscana. Alene haven med den store pool, tennisbanen og den svale terrasse er nok at komme efter. Et virkelig stærkt kort på Villa La Conteas hånd er imidlertid også beliggenheden. Du har nemlig kun sølle 2,5 kilometer til charmerende Sinalunga, som byder på både mange gode spisesteder og de bedste indkøbsmuligheder i lang afstand (blandt andet flere store supermarkeder).

Men du har også perler af maleriske småbyer som Lucignano, Monte San Savino og Foiano della Chiana inden for et kvarters kørsel. Vil du opleve eventyret i Toscanas ”store snapse”, så er her bare 18 kilometer til Montepulciano , 32 kilometer til Arezzo, 40 kilometer til Montalcino, 45 kilometer til Siena.

Villa La Contea er en praktisk indrettet villa

Villaen er praktisk og simpelt indrettet. Du skal ikke komme her for at tilbringe julen eller de lange mørke aftener i efteråret. Dertil har vi langt bedre muligheder med mere intim hygge indenfor. Men for et ophold i sommerhalvåret er Villa La Contea et fremragende bud, for du opholder dig jo alligevel ikke indenfor mere end højst nødvendigt, vel? Og udenfor er her virkelig over middel.

Stor have med pool og tennisbane

I villaens store, stemningsfulde have med cypresser, oliventræer og pinjer finder du både privat tennisbane og stor pool på 14 x 7 meter (dybde 50-260 cm) med solsenge og parasoller. Ved poolen finder du et lille anneks med vaskemaskine og badeværelse med bruser og toilet. Her er naturligvis også stor grill.

Villa La Conteas indretning

Villaens 150 m2 er fordelt på to etager og – som sagt – tre lejligheder. I stueetagen er der stue og køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Foran indgangen finder du en stor overdækket terrasse med bord og stole.

Første etage er opdelt i to lejligheder. Begge består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 13/5 – 23/9
Resten af året min. 5 nætter, valgfri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)
Kæledyr ikke tilladt
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 180 €
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk