Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa La Contea – Sinalunga

Villa La Contea er et dejligt hus med plads til 12 personer, til jer som vil glæde sig over en stor pool, tennisbane og nærhed til talrige udflugtsmål.

Da man istandsatte Villa La Contea, tænkte man på at udleje den som tre separate lejligheder. Det kom ejerne dog hurtigt bort fra igen, så i dag udlejes hele huset som én helhed. Huset er derfor oplagt til flere familier eller par, som gerne vil feriere sammen, men stadig vil have hver sin private del at trække sig tilbage til. Du har derfor tre køkkener, når der skal laves mad: Alle tre har fire gasblus, ovn og køleskab, opvaskemaskine er her dog kun én af.

En god base for at opleve Toscana

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at huset er velindrettet og en rigtig god base for en mindeværdig ferie i Toscana. Alene haven med den store pool, tennisbanen og den svale terrasse er nok at komme efter. Et virkelig stærkt kort på Villa La Conteas hånd er imidlertid også beliggenheden. Du har nemlig kun sølle 2,5 kilometer til charmerende Sinalunga, som byder på både mange gode spisesteder og de bedste indkøbsmuligheder i lang afstand (blandt andet flere store supermarkeder).

Men du har også perler af maleriske småbyer som Lucignano, Monte San Savino og Foiano della Chiana inden for et kvarters kørsel. Og vil du opleve Toscanas ”store snapse”, så er her bare 18 kilometer til Montepulciano , 32 kilometer til Arezzo, 40 kilometer til Montalcino, 45 kilometer til Siena osv.

Villa La Contea er en praktisk indrettet villa

Villaen er praktisk og simpelt indrettet. Du skal ikke komme her for at tilbringe julen eller de lange mørke aftener i efteråret. Dertil har vi langt bedre muligheder med mere intim hygge indenfor. Men for et ophold i sommerhalvåret er Villa La Contea et fremragende bud, for du opholder dig jo alligevel ikke indenfor mere end højst nødvendigt, vel? Og udenfor er her virkelig over middel.

Stor have med pool og tennisbane

I villaens store, stemningsfulde have med cypresser, oliventræer og pinjer finder du både privat tennisbane og stor pool på 14 x 7 meter (dybde 50-260 cm) med solsenge og parasoller. Ved poolen finder du et lille anneks med vaskemaskine og badeværelse med bruser og toilet. Her er naturligvis også stor grill.

Villa La Conteas indretning

Villaens 150 m2 er fordelt på to etager og – som sagt – tre lejligheder. I stueetagen er der stue og køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Foran indgangen finder du en stor overdækket terrasse med bord og stole.

Første etage er opdelt i to lejligheder. Begge består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 15/5 – 28/8 2021
Resten af året min. 7 nætter, men valgfri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)
Kæledyr ikke tilladt
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Tennisbane
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo