Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Rogaia – Civitella in Valdichiana

Smuk villa med en rolig beliggenhed, ideel til dem, der gerne vil have naturen som nærmeste nabo.

Betagende udsigt fra poolområdet. Havepavillon med udekøkken, fitnessudstyr og bordfodbold. Byen Arezzo ligger ca. 10 km væk.

total pris
Fra 1237,-
total pris
Fra 1237,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (9 sovepladser)

Max gæster 9

4 Soveværelser, 2 badeværelser, 150 kvm

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rolig beliggenhed

 • Midt i naturen

Beskrivelse af Villa La Rogaia – Civitella in Valdichiana

La Rogaia er en landvilla beliggende i en afsides, kuperet beliggenhed tæt på byen Arezzo, mellem Val d’Ambra og Valdichiana. Den ligger i et uspoleret miljø, er villaen omgivet af olivenlunde, vinmarker og frodige skove. Du når La Rogaia gennem en asfalteret vej, der snor sig gennem skoven, velholdt og kun lidt stejl, og når du først er der, vil du blive belønnet med ægte fred og ro. Villaen er indrettet med smag og omhu af ejerne, der også producerer en fremragende økologisk ekstra jomfru olivenolie.

Du har kun 10 km til Arezzo

Vi anbefaler, at du ikke går glip af et besøg i den nærliggende by Arezzo, kun 10 km væk, til kunstværkerne af Piero della Francesca, Giorgio Vasari, Cimabue, en tur langs de smalle gader i det historiske centrum og et glas vin nydes i de vidunderlige middelalderlige omgivelser på Piazza Grande.

Den rigtige prikken over i’et her er dog den betagende udsigt fra den meget panoramiske private swimmingpool (størrelse 5×10 m, dybde 0,90-1,95 m, helt indhegnet og udstyret med solbruser). Fra poolterrassen vil dit øje vandre over dalen så langt som portene til Arezzo. De udvendige møbler i smedejern, parasoller, grillpladsen og et havepavillon med opholdsområde giver dig mulighed for at tilbringe uforglemmelige øjeblikke med din familie og venner i fuldstændig privatliv.

Indretningen af Villa la Rogaia

I stue etagen er der en veranda med bord og sofa, stue med pejs og dobbelt sovesofa, tekøkken og badeværelse med badekar. På første salen er der to soveværelser med dobbeltsenge, soveværelse med 2 enkeltsenge, enkeltværelse og badeværelse med bruser. Ved siden af bygningen er der en havepavillion med en skøn panorama udsigt og udstyret med køkkenfaciliteter, bord og stole, bordfodbold, forskellige brætspil og lidt træningsudstyr.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8
Resten af året min. 5 nætter, fri ankomstdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 350 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Mindre husdyr 5 € pr. dag
Opvarmning (hvis ønsket) 6 € pr.  m3
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk