Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Rogaia – Civitella in Valdichiana

Smuk villa med en rolig beliggenhed, ideel til dem, der gerne vil have naturen som nærmeste nabo.

Betagende udsigt fra poolområdet. Havepavillon med udekøkken, fitnessudstyr og bordfodbold. Byen Arezzo ligger ca. 10 km væk.

pris pr. nat
Fra 1237,-
pris pr. nat
Fra 1237,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rolig beliggenhed

 • Midt i naturen

Beskrivelse af Villa La Rogaia – Civitella in Valdichiana

La Rogaia er en landvilla beliggende i en afsides, kuperet beliggenhed tæt på byen Arezzo, mellem Val d’Ambra og Valdichiana. Den ligger i et uspoleret miljø, er villaen omgivet af olivenlunde, vinmarker og frodige skove. Du når La Rogaia gennem en asfalteret vej, der snor sig gennem skoven, velholdt og kun lidt stejl, og når du først er der, vil du blive belønnet med ægte fred og ro. Villaen er indrettet med smag og omhu af ejerne, der også producerer en fremragende økologisk ekstra jomfru olivenolie.

Du har kun 10 km til Arezzo

Vi anbefaler, at du ikke går glip af et besøg i den nærliggende by Arezzo, kun 10 km væk, til kunstværkerne af Piero della Francesca, Giorgio Vasari, Cimabue, en tur langs de smalle gader i det historiske centrum og et glas vin nydes i de vidunderlige middelalderlige omgivelser på Piazza Grande.

Den rigtige prikken over i’et her er dog den betagende udsigt fra den meget panoramiske private swimmingpool (størrelse 5×10 m, dybde 0,90-1,95 m, helt indhegnet og udstyret med solbruser). Fra poolterrassen vil dit øje vandre over dalen så langt som portene til Arezzo. De udvendige møbler i smedejern, parasoller, grillpladsen og et havepavillon med opholdsområde giver dig mulighed for at tilbringe uforglemmelige øjeblikke med din familie og venner i fuldstændig privatliv.

Indretningen af Villa la Rogaia

I stue etagen er der en veranda med bord og sofa, stue med pejs og dobbelt sovesofa, tekøkken og badeværelse med badekar. På første salen er der to soveværelser med dobbeltsenge, soveværelse med 2 enkeltsenge, enkeltværelse og badeværelse med bruser. Ved siden af bygningen er der en havepavillion med en skøn panorama udsigt og udstyret med køkkenfaciliteter, bord og stole, bordfodbold, forskellige brætspil og lidt træningsudstyr.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8
Resten af året min. 5 nætter, fri ankomstdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.