Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Palazzolo Alto – Monte San Savino

Villa Palazzolo Alto ligger højt oppe i bakkerne, langt ude på landet. Her er der plads til 10 personer, som ønsker fredelige omgivelser og ikke en pulserende by lige om hjørnet. Men skønt det er langt fra nærmeste by, så er der dog ikke mere end ti minutters gang til nærmeste restaurant.  

Det smukke gamle hus er blevet grundigt istandsat og byder således i dag på fire soveværelser, fire badeværelser og god komfort i form af wi-fi, satellit-tv- opvaskemaskine, vaskemaskine samt et gedigent, klassisk møblement.  

Turforslag til nær og fjern

Området mellem Siena og Arezzo hører bestemt ikke til de mest kendte eller besøgte i Toscana, langt fra. Her kommer ikke mange turister i flækker som Palazzuolo, Pietraviva eller Ciggiano. Og dog ligger Villa Palazzolo Alto kun 34 kilometer fra uforlignelige Siena, 25 kilometer fra Arezzo og 20 kilometer fra villaen begynder et af Toscanas bedste vinområder i kommunen Castelnuovo Berardenga med gårde som Fèlsina, San Felice og Dievole. Så du behøver kort sagt ikke at sidde og trille tommelfingre under din ferie, for udflugtsmuligheder er her rigeligt af.   

Villa Palazzolos have og pool

I den stemningsfulde have med de skyggefulde gamle træer og de solrige plæner finder du grill, bord og stole til at spise ude på den overdækkede terrasse ved huset samt naturligvis en pool (12 x 6 meter, dybde 100-140 cm), der er omgivet af solsenge.

Villa Palazzolo Altos indretning

Villaens 240 m2 er fordelt på to etager. I stueetagen finder du køkken-alrum (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) med pejs, opholdsstue med udsyn til haven gennem store panoramavinduer og en stor overdækket terrasse med bord og stole.

På første etage har du en stue med pejs og en sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med toilet og bruser samt et badeværelse med toilet og badekar.

Der er også et anneks med et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og badekar. NB: Der er ikke mulighed for opvarmning i annekset.  

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Pool åben medio maj – ultimo september

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kommunal turistskat
Mindre husdyr 5€ pr. dag (skal bestilles)

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Kaffemaskine
  • Køleskab
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo