Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Marchetti – Cupra Marittima

Villa Marchetti i bakkerne ikke langt fra den historiske strandby Cupra Marittima og her får du noget så usædvanligt som en stor velindrettet privat villa med egen pool der ikke ligger langt fra stranden ved Adriaterhavet.

Villa Marchetti er et virkeligt lækkert eksempel på hvad det er der udmærker regionen Marche i forhold til storebror Toscana. Her får du ikke mindre end et hus på 250 m2, hvor der udover 5 badeværelser og 11 sovepladser også er både havudsigt og udsigt til bjergene - tilmed med et pris/kvalitets forhold der slår storebror Toscana.

total pris
Fra 2561,-
total pris
Fra 2561,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (11 sovepladser)

Max gæster 11

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rigtig meget for pengene

 • Tæt på havet

 • Velindrettet og moderne

Beskrivelse af Villa Marchetti – Cupra Marittima

Villa Marchetti – velindrettet og autentisk moderne

Villaen er gennemgående renoveret i 2015 og møblementet er lyst, velfungerende og typisk for Marche regionen. Køkkenet er veludstyret og har det du egentlig behøver på en ferie til Marche. Når du ankommer har værten Tommaso sørget for en lille velkomstgave bestående af lidt frugt og 2 flasker vin fra hans egen produktion. Det er Tommaso selv der sørger for alt er i orden, og har du ønsker, så spørger du bare. Tommaso kommer selv forbi 1 – 2 gange om ugen i dagtimerne, for at checke poolen og om alt fungerer.

Udflugter omkring Villa Marchetti

Selvom haven og terasserne er pragtfulde, poolen dejligt afsvalende under den varme sommersol og udsigten måde havet og bjergene betagende smuk, bør du unde dig selv at tage på mange udflugter i denne spændende del af Marche, hvor du både kan opleve små middelalderbyer på bakketoppe, hvor tiden næsten er gået i stå, eller “factory outlets” med gode tilbud til de shoppinglystne. Marche er nemlig hjemsted for mange af de store italienske producenter af bl.a. tasker og sko, og de har ofte et tilhørende outlet.

Du har således kun tre kilometer til Adriaterhavskysten hvor det lune vand lokker alle og specielt børnene, når nu poolen bliver lidt kedelig. Den nærmeste ligger i Cupra Marittima (ca 2,5 km), der ikke kun er en typisk italiensk strandby, men har også et hyggeligt historisk Middelalder centrum med små butikker og cafeer. Tag også på lidt længere køreture bl.a. til Grottammare (7km) og San Benedetto del Tronto (10km) eller endnu længere væk er den smukke by Urbino, og hvorfor ikke et smut til et andet land, hvis du er ude at køre lidt længere? Miniput staten San Marino ligger små to timers kørsel mod nord.

Villa Marchettis indretning

Villaens 250 m2 ligger I to plan. I stueetagen er der et lille køkken, en stue med et stort spisebord, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse og en stor overdækket veranda samt et stor grønt område. På første etage finder du en 4 soveværelser (med 2 dobbeltsenge, et 3 sengs værelse og et værelse med to enkeltsenge), 3 badeværelser med bruser, et velekviperet køkken (komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine (ala Nespresso typen),  med fire gasblus og ovn, køleskab med fryseboks og mikrobølgeovn), en stue samt en terrasse.

Et lille tip: Kommer du i september måned, så er der en gang om ugen et lille høst event, hvor de presser druerne til vinproduktionen. Bor du i villaen, er du meget velkommen til at deltage og du kan også høre historien om Marches vinproduktion. Du vil få mulighed for at få noget vin med hjem under eventen. På samme måde vil du, hvis du bor i villaen i oktober måned, kunne deltage i olivenhøsten.

Skiftedag

Ophold: min 7 nætter 4/7 - 29/8 2020, fast ankomstdag lørdag.
Resten af året min 5 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Aircondition
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Opvaskemaskine
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 5 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.