Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Molinazzo – Orvieto

Placeret i smukke Umbrien ligger hyggelige Villa Molinazzo med dejlig have og pool

Med plads til 14 personer er Villa Molinazzo den perfekte villa til en afslappende ferie. Nyd den smukke udsigt over det Umbriens grønne bakker landskab fra denne autentisk indrettede villa

total pris
Fra 5901,-
total pris
Fra 5901,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (10 personer)

Max gæster 10

10 sovepladser, 5 soveværelser, 5 badeværelser

Hele villaen + anneks (14 personer)

Max gæster 14

14 sovepladser, 7 soveværelser, 7 badeværelser, 500 kvm

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tennisbane

 • Smuk udsigt

 • Plads til 14 personer

Beskrivelse af Villa Molinazzo – Orvieto

De dejligste omgivelser i Umbrien

Placeret i smukke Umbrien ligger hyggelige Villa Molinazzo med dejlig have og pool.

Med plads til 10 eller 14 personer, er Villa Molinazzo den perfekte villa til en afslappende ferie. I villaen får den en smuk udsigt over det italienske landskab, samt en autentisk indrettet villa.

Rundt om Villa Molinazzo er 2 hektar land. Her finder du bl.a. en skøn have, med en stor terrasse med grill, borde og stole til 14 mennesker. Blandt massevis af olivenlunde, samt den betagende udsigt, finder du en oplagt mulighed for en forfriskning midt i den italienske varme – nemlig en stor pool (12 x 6 meter). Derudover hører der også en tennisbane til villaen, samt en hængekøje hvor du har mulighed for at tage et hvil i løbet af dagen.

Ville Molinazzo er delt op i 2 – hovedvillaen samt et anneks. Du har både mulighed for at leje begge bygninger, hvilket giver plads til 14 overnattende, men rejser du med lidt færre, er det også en mulighed kun at leje hovedvillaen, hvilket giver plads til 10 overnattende.

Villa Molinazzo ligger perfekt placeret, da der er rig mulighed for en masse oplevelser i nærområdet. Med kun 4 km til den nærmeste by Guardea, har du ikke langt til supermarkeder, banken samt restauranter. Søger du shopping muligheder, skal du kun 7 km væk fra villaen, nemlig til den hyggelige by Baschi, hvor du altså har mulighed for at få stillet shoppelysten.  Vil du til en helt stor by, ligger Orvieto kun 20 km væk, og her finder du altså alt hvad du har brug for, inklusiv busser og toge, som gør det muligt eksempelvis at tage en smuttur til Rom, som kun er 110 km væk fra Villa Molinazzo. Var det en ide at kombinere Umbrien med en tur til Colosseum kun en time væk ?

Indretningen af Villa Molinazzo

Hovedvillaen er fordelt på 2 etager. I stueetagen bliver du først mødt af en stue, indrettet med en dejlig sofa, lænestole og et TV. På denne etage er endnu en stor og rummelig stue, med en kamin og en stor sofa samt lænestole, der gør plads til 10-12 personer. Ved siden af stuen finder du en rummelig spisestue, også med en kamin der bidrager til den hyggelige stemning. I stueetagen finder du også villaens køkken, der har alt hvad du får brug for, ligesom der er et soveværelse med en dobbeltseng, og tilhørende opholdsstue og walk-in closet. Sidst men ikke mindst er der 2 badeværelser i stueetagen – et gæstebadeværelse og et stort badeværelse med badekar.

På 1 etage finder du 8 sovepladser fordelt på 4 soveværelser. Det første soveværelse er et master bedroom med kamin og walk-in closet, samt tilhørende badeværelse. Derudover finder du 3 soveværelser med 2 enkeltsenge der kan sættes sammen, hvis dette ønskes. Det ene værelse har tilhørende walk-in closet, og alle 3 værelser har tilhørende badeværelse. Alle soveværelserne er udstyret med aircondition.

I annekset finder du yderligere 2 soveværelser – det ene med 2 enkeltsenge der kan sættes sammen hvis ønsket, og det andet med en dobbeltseng. Derudover er der yderligere 2 badeværelser, ligesom der er et vaskerum der indeholder 2 vaskemaskiner samt en tørretumbler.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag hele året

Check-ind / check-ud

16-19:00 / fra 08:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Slutrengøring
4 timers daglig rengøring (man-lør)
Daglig rengøring af pool
Velkomstkurv
Barneseng
Poolhåndklæder
WiFi

Betales lokalt

Depositum: 1000 €
Forbrugsdepositum (for aircondition + varme): 250 €
Aircondition: 0,50 € pr. kWh
Kæledyr: 60 € pr. uge (skal bestilles)
Opvarmning: 5 € pr. m3

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Rejser til Umbrien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der