Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Noce – Serrapetrona

Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området.

Her få du en luksus villa med privat pool til 12 personer til en super skarp pris.

total pris
Fra 1780,-
total pris
Fra 1780,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (12 sengepladser)

Max gæster 12

Villa Noce er opdelt i to etager. I stueetagen er der et køkken med køleskab med fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine mm. dertil en kombineret stue og spisestue med pejs, samt et bryggers med vaskemaskine og strygejern mm. Tager du trappen op til 1. sal finder du 5 dobbelte soveværelser, hvoraf 2 af dem er forbundet til en badeværelse og resten har eget badeværelse. Derudover der bl.a.  Wi-Fi, TV samt barneseng og højstol til de mindste børn.

Der er endvidere byttet et annex med plads til 2 personer, i annextet er der også et badeværelse.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Super villa

 • Vinområde

 • Egne badeværelser til alle soveværelser

Beskrivelse af Villa Noce – Serrapetrona

Området oser af vin og mange turmuligheder

Landsbyen er kendt for sin hvidvin Vernaccia, der laves på druen af samme navn, og jo, det er bestemt en rigtig god hvidvin, lidt hen af Grenache druen. I øvrigt nok en af de bedste hvide vine fra Marche. Serrapetrona ligger for foden af bjergkæden Appeninerne i en højde af ca 450 m. over havet. Byen huser da også et par restauranter og en vinbar og i omegnen er der flere vingårde, den nærmeste ligger kun få hundrede meter fra Villa Noce, så det er bare med at få gang i feriehyggen. De fleste vinbønder kan ikke kun diske op med hvidvin, men også rødvin og kvalitets olivenolie produceres der også her.

Du kan også på ca. 30-40 minutter nå både badestrandene ved Adriaterhavskysten ved Civitanova, samt tage ture ind i landet. Du skal heller ikke snyde dig selv for den fantastiske “Grotte Fransassi” , der er en af de vildeste drypstenshuler vi nogensinde har set, eller den smukke Unesco bevarede by Urbino oppe nordpå i Marche. Der er også pga. villaens centrale beligenhed muligt at nå naboregionen Umbrien og fx. besøge Assisi eller Perugia på lidt over en time, eller sågar Siena i Toscana på lidt over 2 timer i bil. I 2022 åbnede der en ny (gratis) motorvej mellem Perugia i Umbrien og til Marche, den går kun ca 10 km syd for San Severino.

Ugenert grund

Villa Noce ligger på en stor indhegnet grund, her er en stor græsplæne med plads til aktiviteter for hele familien. Der er en lækker indhegnet pool på 10 * 6 meter med solsenge.  Der er flere små og større terrassemuligheder rundt om villaen og på grunden. Den store terrasse indbyder til at sidde udendørs og spise. Her er endvidere en grill, som kan benyttes.

Villa Noces indretning

Villa Noce er opdelt i to etager. I stueetagen er der et køkken med køleskab med fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine mm. dertil en kombineret stue og spisestue med pejs, samt et bryggers med vaskemaskine og strygejern mm. Tager du trappen op til 1. sal finder du 5 dobbelte soveværelser, hvoraf 2 af dem er forbundet til det samme badeværelse og resten har eget badeværelse. Derudover der bl.a.  Wi-Fi, TV samt barneseng og højstol til de mindste børn. Wi-Fi forbindelsen dækker iøvrigt også poolområdet. Der kan bestilles 2 opredninger til de mindste børn, således at i kan være 12 personer i huset.

Villa Noce er helt ideelt til ferie med vennerne eller en familieferie. Kvaliteten af villaen gør at den hurtigt bliver booket i højsæsonen, så du skal nok være hurtigt ude.

Skiftedag

Ophold: Lørdag - lørdag i juni, juli og august. Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)
Aircondition

Betales lokalt

Depositum: 800 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 180 €
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Små kæledyr 50 € pr. uge
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 5 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.