Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Renata – Monticiano

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Et plans hus

 • Mulighed for madmor

 • Tæt på lille by

Villa Renata er en skøn et-plans villa, tæt ved landsbyen Monticiano i Toscana og kun 35 km. fra Siena, en af Toscanas smukkeste byer. Her byder ferien på spændende udflugter og dejlig afslappende dag ved poolen.

For enden af en grusvej, i en dejlig stor fredfyldt have på ca. 3000 kvm  finder du den skønne Villa Renata. Villaen har 3 soveværelser med plads til op til 6 personer. Med en ekstra seng kan i være 7 personer. Så den passer perfekt til familien eller hvis du rejser med dine venner.

Tag på opdagelse og nyd lokale vine i Toscana

Når du kommer til Villa Renata, står værten klar til at tage imod jer. Her kan du få masser af tips og ideer til spændende ture i området, gode vingårde og de bedste restauranter. Du finder helt sikkert din egen favorit vingård og din ynglings-taverna inden længe. Siena, en af Italiens smukkeste byer ligger bare 35 km væk, den er absolut værd at besøg. Firenze kan nås på en dagudflugt, der er bare 90 km til den spændende by som også er en smuk by der er et besøg værd.

På en god dag kan du fra Villa Renata se helt til klostret San Galgano, i dag en imponerende ruin hvor man siger inspirationen til historien om ”Sværdet i Stenen” stammer fra.
Eller nyd blot en afslappende dag ved poolen…

Villa Renata har en stor have

I den store have finder du både en skøn swimmingpool med saltvand (1,10 til 1,70 m. dyb) og en opvarmet jacuzzi. Ved poolen er der liggestole og parasoller og en bar med køleskab, så de kolde drikke er aldrig langt væk. Det vil du specielt sætte pris på, når solen buldrer ned fra juli himmelen i Toscana.

Bare 1 km fra Villa Renata ligger landsbyen Monticiano, her er der både restaurant, bar, supermarked og flere andre lokale butikker. Så her kan du handle ind til den store italienske middag eller skønne pizzaer som du selvfølgelig bager i din helt egen pizzaovn som findes på terrassen ved siden af en stenbygget grill. Her er alt der skal til for en hyggelig ferie.

Villa Renetas indretning

Villa Renata er nænsomt renoveret og fremstår med store vinduer og franske døre som giver masser af lys. Her er fritliggende bjælker i loftet og terracotta gulve. Det store køllen/alrum har pejs, sofagruppe og stor fladskærms tv. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, kogeplader, komfur, køleskab med frys samt mikroovn. Fra køkkenet er der direkte udgang til overdækket terrasse som indbyder til masser af hyggeligt samvær over skønne middage.

Der er 3  værelser med smukke jernsenge, to af værelserne har franske døre med direkte udgang til haven. Samt to badeværelser med brus, på det ene er der desuden en lille jacuzzi.

Haven er delvist indhegnet, så husdyr er velkommen, efter forudgående aftale ved bestilling.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Check-ind / Check-ud

16:00 - 19:00 / kl. 09:30

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring: 100 €
Ekstra seng: 15 € per nat
Barneseng og højstol: 5 € per nat (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 40 € per dag
Små kæledyr: 50 € pr. uge  (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo