Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Sant’ Alfonso Apartments – Scala

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Fantastisk udsigt

  • Jacuzzi i haven

  • Lækre lejligheder

Drømmer du om store lyse lejligheder med god plads, placeret med en fabelagtig udsigt i en frodig have? Så vil det gamle ombyggede landbrug Villa Sant’ Alfonso passe perfekt til dig. Lejlighederne her får kun top-tilbagemeldinger fra samtlige gæster.

Velkommen til Amalfikystens bedste udsigt

Drømmer du om uforstyrret ferie i fredelige omgivelser med direkte udsigt til en af verdens smukkeste kyster, så skal du lægge vejen forbi Villa Sant´Alfonso. Lejlighederne er lyse og rare og dejligt afkølede med air conditioning. Og trænger du til mere afkøling, så er det bare at gå over til nabohotellets meget fine pool og dyppe tæerne – hvis du altså ikke allerede er hoppet i hotellets egen udendørs jacuzzi.

Landsbyen Scala ligger et stenkast væk fra de mange turister der kører længere nede langs kysten, og det betyder at her får du autentisk italiensk landsbyliv snarere end souvenirbutikker. Her er mini-marked og en række butikker og restauranter som du kan gå til fra lejligheden, og om søndagen går livet sin stille gang her når de ældre mænd spiller kort på torvet. Det er sådan Italien skal være, når det er bedst!

Scala ligger oppe bag Ravello, en af de mange smukke byer der ligger på rad og række langs Amalfikysten. Du får med andre ord det bedste af to verdener: Ro og fred hjemme i lejligheden men kort afstand til den fine kystvej og de små strande og skønner byer langs kanten af de stejle klipper.

Lejlighederne på Villa Sant’ Alfonso Apartments

Praktisk information: Lejlighederne har et minimumsophold på 7 nætter i juli og august, resten af året er det 3 nætter. Du kan sagtens gå til Scala by men her stejlt, så tag de gode sko med. Det samme gælder fra turen op fra parkeringspladsen til hotellet. Lejlighederne kan bestilles med 1 eller 2 soveværelser så her kan sove op til 4 voksne,, alle lejligheder har en sovesofa i stuen, men der sover man bedst hvis man er et barn. Derudover kan der bestilles en babyseng.

Skiftedag

Min. 7 nætter i juli/august (ingen lørdagsregel!).
Resten af året min. 3 nætter.

Check-ind / check-ud

14-20:00 / Inden 10:00
Senere check ind er muligt mod gebyr og forudgående aftale.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned (ugentlig skift)
Wi-Fi
El, gas og vand
Slutrengøring
Pool er på nabohotellet men gratis for gæsterne
Parkering (skal bestilles)

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 200 (refunderes ved afrejse)
Babyseng 35 € (skal bestiulles)
Kommunal turistafgift

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

  • Aircondition
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo