Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Selvamica – Orvieto

På en bakketop med udsigt over grønne vinmarker, får du her den perfekte ferie i rolige omgivelser blot få km fra den vidunderlige by Orvieto.

Med plads til 11 personer fordelt på 6 soveværelse er Villa Selvamica en ideel villa til en afslappende ferie med hele familien

total pris
Fra 5766,-
total pris
Fra 5766,-

Tilgængelige Boliger

Villa (7 personer)

Max gæster 7

Ved 7 personer er dele af villaen låst af.

Hele villaen (11 personer)

Max gæster 11

11 sovepladser, 6 soveværelser, 5 badeværelser, 450 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • 12 km til Orvieto

 • Privat pool

 • Smuk udsigt over vinmarker

Beskrivelse af Villa Selvamica – Orvieto

Med en fantastisk udsigt over Umbriens vinmarker ligger Villa Selvamica på en smuk bakketop.

Med plads til 11 personer fordelt på 6 soveværelser er Villa Selvamica en ideel villa til en afslappende ferie med hele familien.

Villa Selvamica får dig til at føle dig velkommen så snart du ankommer. Placeret på en bakketop med udsigt over grønne vinmarker, tilbyder denne villa det bedste fra begge verdener – fred og ro i landlige omgivelser blot få kilometer fra den vidunderlige by Orvieto.

Udendørsområdet på Villa Selvamica byder på tre forskellige terrasser, der indbyder til at nyde måltiderne under åben himmel, eller bare til stille afslapning. Derudover er villaen omgivet af en masse blomster ligesom der er en køkkenhave, som du er velkommen til at benytte. Villa Selvamica har også på en stor privat pool (12 x 6 meter) med store parasoller, samt et hyggeligt springvand ved siden af.

Villa Selvamicas lokation er en af de bedste i Umbrien, da den gør det nemt at udforske Umbrien, Toscana og Lazio. Kun 15 minutter væk fra villaen ligger Orvieto togstation, hvor du kan fange toget til Rom og Firenze. Frokost i Trastevere? Rom er kun er omkring en time væk.

Den nærmeste by finder du kun 6,5 km væk fra villaen. Hyggelige Baschi byder på en masse restauranter og barer samt supermarkeder, hvor du kan gøre dine indkøb.

Indretningen af Villa Selvamica

Villa Selvamica byder på 450 kvm hyggelig villa, fordelt på 2 etager og en fløj. Stueetagen byder på en rummelig stue indrettet med behagelig sofa og ildsted. Derudover er der et veludstyret køkken samt en spisestue. Villaens underetage byder også på et hyggeligt bibliotek, med bøger om kunst, arkitektur og historie, samt et TV.

Herudover er der et kontor, med en praktisk og komfortabel kontorplads, ligesom der er et vaskerum, med en vaskemaskine.
Stueetagen indeholder også 3 sovepladser, fordelt på 2 soveværelser – 1 med en dobbeltseng og 1 med en enkeltseng, samt 2 badeværelser.

På 1 etage bliver du budt på et stort master bedroom med tilhørende walk-in closet og tilhørende badeværelse. Der er yderligere et soveværelse med en dobbeltseng og eget badeværelse. På 1 etage er også en trappe der leder til fløjen tilhørende villaen.

I fløjen finder du en hyggelig stue med et ildsted, samt et køkken og spisestue. Ligeledes byder fløjen på 2 soveværelser, begge med dobbeltsenge og tilhørende badeværelser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag hele året.

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Slutrengøring
3 timers rengøring om dagen (mandag – lørdag)
Aircondition
Barneseng
Poolhåndklæder
WiFi

Betales lokalt

Depositum: 1000 €
Forbrugsdepositum: 250 €
Opvarmning: 5 € pr. m3
Kæledyr IKKE tilladt
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Rejser til Umbrien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der