Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villas d’Orlando – Capo d’Orlando

Så flot en havudsigt får du ikke engang fra et krydstogtskib.

Her bor du i egen villa med pool lige uden for døren, et par kilometer oppe ad bjergskråningerne med udsigt mod de Æoliske øer.

total pris
Fra 2498,-
total pris
Fra 2498,-

Tilgængelige Boliger

Villa Salina (8 sovepladser)

Max gæster 8

Villaen er opdelt i tre niveauer. Det nederste har 2 dobbelte sovesofaer, mellemetagen har en stue med en dobbelt sovesofa. Den øverste etage indeholder master bedroom med dobbeltseng, dobbelt sovesofa.

Villa Vulcano (8 sovepladser)

Max gæster 8

Villaen er opdelt i tre niveauer. Det nederste har 2 dobbelte sovesofaer, mellemetagen har en stue med en dobbelt sovesofa. Den øverste etage indeholder master bedroom med dobbeltseng, dobbelt sovesofa.

Villa Lipari – 12 sovepladser

Max gæster 12

Villaen er opdelt i tre niveauer. Den nederste etage indeholder en stor stue med en dobbelt sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge. Mellemetagen har en dobbelt sovesofa. Den øverste etage indeholder master soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Villa på bjergsiden

 • Fantastisk udsigt over havet

 • Tæt på by

Beskrivelse af Villas d’Orlando – Capo d’Orlando

Så flot en havudsigt får du ikke engang fra et krydstogtskib.

Villas Costa d’Orlando, er reelt 6 villaer, der er private hver for sig, men ligger i samme indhegnede område, tæt på hinanden. De kan enten lejes individuelt, eller flere sammen hvis i er mange. Villas Costa d’Orlando ligger ca. 2 km fra stranden i Borgo San Gregorio, hvor du også finder flere spisesteder for både de hurtige måltider og de mere udsøgte med fiskespecialiteter. Indkøb sker i Capo d’Orlando, som ligger yderligere 2 km mod vest, hvortil du kan komme enten langs den smukke kystvej eller ad landevejen SS113.

Villa i skønne naturomgivelser

På Siciliens nordlige kyst kan du nyde kontrasten mellem den grønne kyst og det dybblå hav. De æoliske øer bryder horisonten over havet og danner et unikt landskab, hvis nuancer varierer fra morgensolopgangens lysegule til solnedgangens ildrøde. Små og store fugle lader deres stemmer blive hørt og bevæger sig fra år til år efter årstidernes rytme. I disse miljøer kan du være heldig at se ørne og andre store rovfugle flyve i cirkler, indtil de finder deres bytte, som de straks kaster sig over på. Sejler du ud på haven fra havnen i Capo d’Orlando, er det ikke ualmindeligt at møde delfiner, der hygger sig i disse farvande, især mellem den store og smukke Salina-ø og de to mindre Alicudi-øer. og Filicudi.

Villaer med hver sin pool

Costa d’Orlando er ialt 6 villaer med private pools og havudsigt. Villaerne er elegant indrettet med alle tænkelige bekvemmeligheder for at gøre dit ophold behageligt. Stuerne er rummelige og lyse, og det blå hav kan ses fra vinduerne. Alle boligerne er opdelt i tre plan, hvoraf to har direkte udgang til haven, da de ligger på en stejl skrænt, hvilket gør landskabet helt unikt.
Alle villaer er udstyret med alt, hvad du er vant til derhjemme og mere til, da klimaet på Sicilien er kendt for at være varmere end i norden. Hvert køkken har en opvaskemaskine, ovn, mikroovn, brødrister, almindelig kaffemaskine og alt nødvendigt køkkenredskaber og tallerkener til aftensmaden til alle villaens gæster. Stuerne har fladskærms-tv og alle husene har Wi-Fi. Du finder også et vaskerum med vaskemaskine og to parkeringspladser ved siden af ​​hvert hus. Hver terrasse har gode havemøbler, hængekøjer og liggestole til at nyde havbrisen – og er det for varmt udenfor, kan du blive indenfor og bruge airconditionen i hvert hjem.

Indretningen af Villa Lipari – 12 sovepladser:

Villaen er opdelt i tre niveauer. Den nederste etage indeholder en stor stue med en dobbelt sovesofa og en terrasse med havudsigt, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af en skøn stue med store vinduespartier ud mod havet, en dobbelt sovesofa og et køkken samt et badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder master soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser. Fra denne etage er der udgang til altan med havudsigt.

Indretningen af Villa Vulcano – 8 sovepladser:

Villa Vulcano er den ene halvdel af et stort tofamiliehus, dvs et halv dobbelthus. Villaen er opdelt i tre niveauer, har sin egen private pool lige på terrassen mellem etagerne. Det nederste niveau indeholder en stor stue med to dobbelte sovesofaer og en terrasse med havudsigt, et badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af en skøn stue med store vinduespartier ud mod havet, en dobbelt sovesofa og et køkken samt et badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder master bedroom med dobbeltseng, dobbelt sovesofa og to badeværelser med toilet og bruser samt garderobe. Fra denne etage er der udgang til altan med havudsigt.

Indretningen af Villa Salina – 8 sovepladser:

Villa Salina ligner Villa Vilcano, da det er den anden halvdel af et stort to-familiehus. Villaen er opdelt i tre plan, har sin egen private pool lige på terrassen mellem etagerne. Det nederste niveau indeholder en stor stue med to dobbelte sovesofaer og en terrasse med havudsigt, et badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af en skøn stue med store vinduespartier ud mod havet, en dobbelt sovesofa og et køkken samt et badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder master bedroom med dobbeltseng, dobbelt sovesofa og to badeværelser med toilet og bruser samt garderobe. Fra denne etage er der udgang til altan med havudsigt.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: maj - september
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00-20:00 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Aircondition
Wi-Fi i huset

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Ekstra seng 35 €
Slutrengøring 90-120 € afhængig af størrelsen af villaen
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Salone – Cefalu
  Sicilien Italien

  Villa Salone Sicilien
  Engelsk beskrivelse:   Villa Salone, 175 metres above sea level, is a bright modern structure set in a green park
  Pris pr. nat fra
  2.174,-

  Villa Purpura – Castelvetrano området
  Sicilien Italien

  Villa Purpura - Sicily
  Villa Purpura byder på et dejligt udendørsområde Villa Purpura er en dejlig feriebolig placeret på det vestlige Sicilien. Villa Purpura